Szczecin [2023]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Jamila

Gdzie w Szczecine można zjeść dobre sushi? Nie chodzi mi o to, żeby ktoś napisał, że restauracja japońska jest na Al. Piastów i Boh. Warszawy, bo tyle to ja wiem. Ale gdzie jest lepsze i które i z czego?

czy jakoś tak
  • Natala

ta o ktorej piszesz to SUSHI MADO http://sushimado.pl/
    jest jeszcze Sake w okolicach Pl.Sprzymierzonych.
    osobiscie polecam tą pierwsza:) jak sprobujesz to odpuścisz mi uzasadnianie:)

chcociaz najlepsze jest wlasnej roboty:) i tu buziaki dla coco:***
  • qfiat

to ci koko sushi robila...jasna cholera na ten pulap chyba sie nigdy niezalapie;]
  • Bao

sushi mado - najlepsze!
  • Anonim

Sushi? Banal! Latwiejsze nawet od golabkow ^^
  • ~Ninol~

jeezuuu sushi!!!

ciagle nie mam czasu wybrac sie zjesc.. ale jedno powiem.. pyycha :D
  • Anonim

zjadłabym...
  • qfiat

ja nigdy jeszce niejadlem...cienias
  • Anonim

możemy razem się wybrać na surową rybę
  • Jamila

Przejrzałam menu Sushi Mado. Wszystko po japoński. Moja wiedza sięga tylko do rozróżnienia sashimi od sushi nigiri. :(
  • Anonim

>Jamila napisała:
    >Przejrzałam menu Sushi Mado. Wszystko po japoński. Moja
    >wiedza sięga tylko do rozróżnienia sashimi od sushi
    >nigiri. :(

http://www.eatsushi.com/glossary.as...
    moze pomoze :]
  • qfiat

anetka z dzika rozkosza sie przejde na zupe z tufu
  • Karolina Janik

Ostatnio widziałam jak przechodziłam niedaleko urzędu. Lokal nazywa się Reiki Sushi Bar. Wystrój mi się podoba, ale nie miałam czasu nic zjeść.
  • janusz czubak

sushi mado jest ok! ale za często to tam nie morzna się wybrać bo drogo , w radiu słyszałem reklame reiki sushi koło uzrędu miejskiego będę musiał się tam wybrać ...jako bar musi być taniej!
  • Maciej Hełminiak

W Szczecinie niestety nie ma dobrego Sushi :( na dodatek w porównaniu z innymi polskimi miastami (Gdańsk, Poznań, Warszawa - bo tam jadałem) zdecydowanie drożej :( Niestety nasi Szczecińsy Sushi-Masterzy nie mają inwencji twórczych, robią wszystko na schemacie a Sushi to przede wszystkim sztuka ! Przekonałem się o tym w restauracji Dom-Sushi w Sopocie - rewelacja i kucharz zrobi małe dzieło sztuki z naszego jedzenia. Także Szczeciński rynek restauracji japońskich uczy się dopiero ale mam nadzieję że wyjdzie im to na dobre. A jeśli chcemy dobre Sushi to do Berlina mamy 120km - polecam tam wyskoczyć na dobry obiad japoński.
  • Sylwia Ka

W CH Galaxy otwarta jest nowa restauracja sushi, na ostatnim piętrze koło Club Cafe. Z tego co wiem to właścicielem jest japończyk. Sushi jest na miejscu robione i gotowe jeździ na taśmie tak jak w Japonii;) ceny mają bardzo przystępne bo 6 maków kosztuje tylko 6.5 zł
| |

Piękny gród Gryfa! Pięknych marketów Pięknych pubów Pięknych ludzi TYCH właśnie!

Fotki

Miejsca grona (5)