-
Jamila
Gdzie w Szczecine można zjeść dobre sushi? Nie chodzi mi o to, żeby ktoś napisał, że restauracja japońska jest na Al. Piastów i Boh. Warszawy, bo tyle to ja wiem. Ale gdzie jest lepsze i które i z czego?
czy jakoś tak -
Natala
ta o ktorej piszesz to SUSHI MADO http://sushimado.pl/
jest jeszcze Sake w okolicach Pl.Sprzymierzonych.
osobiscie polecam tą pierwsza:) jak sprobujesz to odpuścisz mi uzasadnianie:)
chcociaz najlepsze jest wlasnej roboty:) i tu buziaki dla coco:*** -
qfiat
to ci koko sushi robila...jasna cholera na ten pulap chyba sie nigdy niezalapie;]
-
Bao
-
-
Anonim
-
~Ninol~
jeezuuu sushi!!!
ciagle nie mam czasu wybrac sie zjesc.. ale jedno powiem.. pyycha :D -
Anonim
-
qfiat
-
Anonim
-
Jamila
Przejrzałam menu Sushi Mado. Wszystko po japoński. Moja wiedza sięga tylko do rozróżnienia sashimi od sushi nigiri. :( -
Anonim
>Jamila napisała:
>Przejrzałam menu Sushi Mado. Wszystko po japoński. Moja
>wiedza sięga tylko do rozróżnienia sashimi od sushi
>nigiri. :(
http://www.eatsushi.com/glossary.as...
moze pomoze :] -
qfiat
-
Karolina Janik
Ostatnio widziałam jak przechodziłam niedaleko urzędu. Lokal nazywa się Reiki Sushi Bar. Wystrój mi się podoba, ale nie miałam czasu nic zjeść. -
janusz czubak
sushi mado jest ok! ale za często to tam nie morzna się wybrać bo drogo , w radiu słyszałem reklame reiki sushi koło uzrędu miejskiego będę musiał się tam wybrać ...jako bar musi być taniej! -
Maciej Hełminiak
W Szczecinie niestety nie ma dobrego Sushi :( na dodatek w porównaniu z innymi polskimi miastami (Gdańsk, Poznań, Warszawa - bo tam jadałem) zdecydowanie drożej :( Niestety nasi Szczecińsy Sushi-Masterzy nie mają inwencji twórczych, robią wszystko na schemacie a Sushi to przede wszystkim sztuka ! Przekonałem się o tym w restauracji Dom-Sushi w Sopocie - rewelacja i kucharz zrobi małe dzieło sztuki z naszego jedzenia. Także Szczeciński rynek restauracji japońskich uczy się dopiero ale mam nadzieję że wyjdzie im to na dobre. A jeśli chcemy dobre Sushi to do Berlina mamy 120km - polecam tam wyskoczyć na dobry obiad japoński. -
Sylwia Ka
W CH Galaxy otwarta jest nowa restauracja sushi, na ostatnim piętrze koło Club Cafe. Z tego co wiem to właścicielem jest japończyk. Sushi jest na miejscu robione i gotowe jeździ na taśmie tak jak w Japonii;) ceny mają bardzo przystępne bo 6 maków kosztuje tylko 6.5 zł
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Szczecin
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Piękny gród Gryfa! Pięknych marketów Pięknych pubów Pięknych ludzi TYCH właśnie!
Miejsca grona (5)
-
Galeria SORAYA Henryka Pobożnego, Szczecin
-
Wasabi Krzysztofa Kolumba, Szczecin
-
Acapluco - solarium Wyzwolenia, Szczecin
-
KFC Wyzwolenia, Szczecin
-
Beverly Hills - Fryzjer Wyzwolenia, Szczecin
- Dodaj miejsce