-
nicer
Gonzo i underground są best jeszcze jeden typek chyba rico czy jakoś tak na jagiellońskiej też dobre dziary robi - no ja bynajmniej niedługo się do underground'a wybiorę... -
Anonim
Polecam Anabi Tattoo. Bardzo miło, profesjonalnie i z indywidualnym podejściem do klienteli :]
-
Anonim
Nie nie gonzo w żadnym wypadku, obok andegrandu jest studio tatuażu i tam bodajże też kolczykowanie jest. A z resztą w Sz-n dużo jest takich miejsc; ]] Pozdrawiam.!x) -
Anonim
W Underground w Pasażu Bogusława u Świrka (o ile dobrze pamiętam) dziarała się moja przyjaciołka i dużo innych znajomych. Nie dość, że jest przesympatyczny, to naprawdę rewelacyjnie dziara! Wszystkie jego "dzieła", które miałam niewątpliwą przyjemność widzieć były mega-mega. Ceny normalne i naprawdę chillowa atmosfera jak na taki moment i - jakby nie było - ból :) -
-
Chris Novak
BRAT TATTO - to kulturalna, miła obsługa, pomoc w wyborze wzorka z jego ewentualną modyfikacją, usługa wykonana fachowo, sterylnie, bez poprawek czy niedorubek, w przystępnej cenie!
P O L E C A M !!!
Ps. kotek się przyjął - DZIĘKUJĘ !
M+J -
Alicja Piosek
obiema rekoma podpisuję się pod opiniami o underground (przeniesiony jest teraz z pasażu na ulicę langiewicza). Przepięknie zrobiony tatuaz na niby bolacej stopie;p ale atmosfera, chilloutowa muzyka, pogadanki o architekturze, polityce itd pozwalają totalnie sie wyluzowac. Ceny nie takie straszne w porównaniu z cennikiem np w warszawie;p i nie tylko do Gonza przyjezdzaja zza granicy;p kolo mnie tatuowal sie pan z Niemiec;p i tez byl baaardzo zadowolony:D no i nie ma co Swirek ma talent, przerobil standardowe pawie pioro wymyslnymi kolorami, cieniowanie... bardzo realistycznie wyszło:) POLECAM!! -
Klayman
-
Anonim
-
Klayman
hehe
ogólnie to jakoś nie darze sympatią Niemców.
Staram się ale nie potrafię :/ -
Anonim
Dla odmiany jednak każdy Niemiec marzy o głębokiej przyjaźni z Tobą zapewne. -
Klayman
chętnie zaprzyjaźnię się z cycatą blond Niemką o niebieskich oczach und wunderbar arsch
Po takim Polsko-Niemieckim ficken możliwe że zmienił był uStosunkowanie do tego narodu :P -
kowal
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Szczecin
- Załóż własne grono tematyczne