Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ewel

ej
    tez macie ostatnio jakies zaklocenia w odbiorze?
  • Grono.Net

nie odbieram w ogóle :((( u kolesia w piwnicy odbiera a ucmnie w domu nie :((( a w dodatku im sie ostatnio odmieniło i zdjęli Nocną Dawkę Hałasu... fajne radio, ale jeśli ma byc alternatywą dla papki, to brakuje audycji z rockowym i cięższym graniem
  • epk

u mnie na szczescie odbiera, za to klatke obok juz nie - tak jest u wielu znajomych w Szczecinie. Zadnych zaklocen ostatnio nie zarejestrowalem (chociaz jakos w grudniu poszedl im nadajnik i nie bylo radia 2 dni:-/). Zawsze pozostaje sluchanie przez net... pewnie ktos ci Ewel postawil niedaleko domu jakas antene nadajaca na podobnych falach i stad zaklocenia. Ja... bylbym zly na takiego delikwenta... bardzo zly..
  • Ewel

ja jestem zla... bardzo zla... teraz przynajmniej wiem w ktora strone mniej wiecej te zlosc skierowac

wrrrr

• Anonim

online mozna posluchac
  • Ewel

ale nie zawsze jestem przykompie
    najczesciej slucham jak siedze w kuchni
  • Grono.Net

przy kompie słucham winampa :]
  • epk

@LW: jak wczoraj sluchalem radia do snu to sie okazalo, ze w godzinach przed-polnocnych jest teraz audycja Ostry Dyzur czy cos w tym stylu... baaardzo podobna do Nocnej Dawki Halasu. ABC nadal rzadzi :-)
  • Grono.Net

heh, no jest... zamieszki na tle personalnym... taka jakby konkurencja dla NDH... gruba akcja, prywata, szkoda gadac. pozdrawiam
  • Ewel

ej
    juz mi prawie dobrze odbiera

poza tym moje radio w samochodzie COMES BACK:)
    koniec z koncentracaj na drogach:)
  • aleX

...fakt faktem, że to najlepsze radyjko jakiego słuchałem...pełno dobrych audycji...spoko prowadzący...czego chcieć więcej...:) no i można zasłuchiować się również przez net....
  • Anonim

a mi nie odbiera...
  • Anonim

Zainstaluj najnowszą wersję winampa; )
  • Anonim

antenę dłuższą wystawię...;)
  • Anonim

Dobry pomysł nie jest zły :]
| |

Piękny gród Gryfa! Pięknych marketów Pięknych pubów Pięknych ludzi TYCH właśnie!

Fotki

Miejsca grona (5)