-
Anonim
Nie służy to popisywaniu się - jednak czasami każdemu z nas brakuje pomysłów na zaskoczenie drugiej połówki - oczywiście zaskoczenie jak najbardziej pozytywne! Pozatym ludzie są skarbnica pomysłów - a ja jestem całkiem ciekawskim człowiekiem:) CZy był to bar mleczny? restauracja wegetariańska? jeździliście na krze zamarzniętego jeziora? widziałaś to w filmie, a może poprostu zsotałeś/aś zaskoczona? zaparszam do dyskusji
więc może zaczne :
pomysł nie mój - w święto zmarłych o 24 godzinie wyciągneła mnie w środek szarego lasu gdzie oglądaliśmy na laptopie blair witch project ... wczesniej racząc się samosiejką - było strasznie a jednoczesnie cudowonie - wyobraźnia płatała figle a my wtuleni w siebie - bosko
pomysł właściwie mój - wykonanie już niezabardzo (raczej wspólne) piknik na dachu wieżowca w upalną letnią noc czuć było klimat w poiwtrzu! wogóle świeczki stwarzały fajny klimat a i wino smakuje lepiej na wysokoości 10 piętra
kolega zabrał na pierwszą randkę dziewczyne oddać krew do banku krwi :) inny zakomunikował jej że idą w miejsce gdzie jest dużo młodzieży... można sobie pośpiewać a i ubierać nie musi się jakoś specjalnie - wylądowali na stadionie na meczu :) -
Anonim
niezle:-)))))))))
ja raz trafilem na randke do prosektorium - dziewczyna byla na medycynie.... szybko kolor odpowiedni przybralem wiec mnie wyprowadzila stamtad;)))) -
El Jarpeno
Szymonie ty to masz łeb:P
P.S. Pewnie jeszcze jesteś na kopcu[23:43]? :D -
Anonim
zabiłeś mnie tym :) pewnie chciałes umówić się z gorącą pielęgniarką :) takikej historii to jeszcze nie syszałem :P ale kto wie - mam kilka znajomych pielęgniarek - może kiedyś też trafie do prosektorium ... -
-
Anonim
Marku - oczywiście że jeszcze wtedy byłem na kopcu - a kultowe miejsca także będą jednym z tematów na forum tego grona :) -
Anonim
-
ALCHEMIK
-
Wilk
Jeśli chodzi o mnie to na pierwszy rzut pojdą:
-randka nad oczkiem wodnym. Niewielkich rozmiarów jeziorko porośńiete liliami wodnym-za pomoca pontonu umieściłem na 50 liliach świeczki (podgrzewacze), postawiłem wino i świeczkę i tak siedzielismy obserwują tafle wody, świeczki, niebo i chłonąc ciepło letniego wieczoru. (tip: ze świeczek mozna serce ułozyc lub napis)
-rzadko mozna,ale ostatnio był- deszcz meteorów. Więc ustawiłem leżak na molo na jeziorku i obserwowawliśmy na nim wtuleni i przykryci kocem ten naturalny pokaz natury
-rufa w trakcie nocnego rejsu promem przez Bałtyk (znane chociażby z Tytanika:)
i z serii jak urozmaicić życie blokowe:
-zaczęcam do pozrywania kwiatów dzikiej róży które rosna dookoła nas na pęczki - potem możńa wyścielić nimi łóżko lub tez zażyc orzeźwiającą kąpiel z kwiatami....
want some mo? :) -
kasa
-
Anonim
-
-
Anonim
ja mialem randke na placu zabaw haha na bujanych konikach i hustawce:P ciemno bylo ale fajnie :P do dzis ja pamietam zreszta moje Kochanie pewnie tez:D -
Ewelinka
-
Anonim
haha nio jak sie tylko ociepli zeby nam tylki do konikow nie przymarzly:P a miejscowka najlepsz z wszytskich; ) :** Kitek moj -
mały Eryk i mamaNikoli:)
-
mama Sary i Tereski:D
-
Randka-wycieczka na wieś z ukochanym i ganianie po łąkach za stadem szalonych byków w spódniczkach z trawy!!!!!!!!!!!!!!!! -
Randka w windzie pomiedzy piętrami i zrobienie w niej święta czekolady, bita śmietana tez wskazana, mozna tez zabrać ukochaną nad morze, zorganizować stolik na plaży, kolacje, szampana, oczywiście wszystko przy zachodzie słońca i się oświadczyć :) albo skoczyć razem z samolotu - wersja dla szalonych -
Wersja dla odważnych-w czasie zimy spotkać się w mieszkaniu z wyłączonym ogrzewaniem i urządzić sobie ognisko na środku pokoju:DDDDD sprawdzone i opatentowane!!!! -
Wynająć pokój w strasznym zamczysku i przez całą noc oglądać komedie i śmiać się, śmiać się i jeszcze raz się śmiać a potem cały dzień spać albo znaleźć się w nocy w szczerym polu i przy romantycznych piosenkach tańczyć w świetle księżyca.