Szalone pomysły [577]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Nie służy to popisywaniu się - jednak czasami każdemu z nas brakuje pomysłów na zaskoczenie drugiej połówki - oczywiście zaskoczenie jak najbardziej pozytywne! Pozatym ludzie są skarbnica pomysłów - a ja jestem całkiem ciekawskim człowiekiem:) CZy był to bar mleczny? restauracja wegetariańska? jeździliście na krze zamarzniętego jeziora? widziałaś to w filmie, a może poprostu zsotałeś/aś zaskoczona? zaparszam do dyskusji

więc może zaczne :

pomysł nie mój - w święto zmarłych o 24 godzinie wyciągneła mnie w środek szarego lasu gdzie oglądaliśmy na laptopie blair witch project ... wczesniej racząc się samosiejką - było strasznie a jednoczesnie cudowonie - wyobraźnia płatała figle a my wtuleni w siebie - bosko

pomysł właściwie mój - wykonanie już niezabardzo (raczej wspólne) piknik na dachu wieżowca w upalną letnią noc czuć było klimat w poiwtrzu! wogóle świeczki stwarzały fajny klimat a i wino smakuje lepiej na wysokoości 10 piętra

kolega zabrał na pierwszą randkę dziewczyne oddać krew do banku krwi :) inny zakomunikował jej że idą w miejsce gdzie jest dużo młodzieży... można sobie pośpiewać a i ubierać nie musi się jakoś specjalnie - wylądowali na stadionie na meczu :)
  • Anonim

niezle:-)))))))))

ja raz trafilem na randke do prosektorium - dziewczyna byla na medycynie.... szybko kolor odpowiedni przybralem wiec mnie wyprowadzila stamtad;))))
  • El Jarpeno

Szymonie ty to masz łeb:P

P.S. Pewnie jeszcze jesteś na kopcu[23:43]? :D
  • Anonim

zabiłeś mnie tym :) pewnie chciałes umówić się z gorącą pielęgniarką :) takikej historii to jeszcze nie syszałem :P ale kto wie - mam kilka znajomych pielęgniarek - może kiedyś też trafie do prosektorium ...
  • Anonim

Marku - oczywiście że jeszcze wtedy byłem na kopcu - a kultowe miejsca także będą jednym z tematów na forum tego grona :)
  • Anonim

hehehehe ja ciebie tym zabilem?? to ja bylem zabity;-)
  • ALCHEMIK

ciekawe pomysły na randke....
  • Wilk

Jeśli chodzi o mnie to na pierwszy rzut pojdą:

-randka nad oczkiem wodnym. Niewielkich rozmiarów jeziorko porośńiete liliami wodnym-za pomoca pontonu umieściłem na 50 liliach świeczki (podgrzewacze), postawiłem wino i świeczkę i tak siedzielismy obserwują tafle wody, świeczki, niebo i chłonąc ciepło letniego wieczoru. (tip: ze świeczek mozna serce ułozyc lub napis)
    -rzadko mozna,ale ostatnio był- deszcz meteorów. Więc ustawiłem leżak na molo na jeziorku i obserwowawliśmy na nim wtuleni i przykryci kocem ten naturalny pokaz natury
    -rufa w trakcie nocnego rejsu promem przez Bałtyk (znane chociażby z Tytanika:)

i z serii jak urozmaicić życie blokowe:
    -zaczęcam do pozrywania kwiatów dzikiej róży które rosna dookoła nas na pęczki - potem możńa wyścielić nimi łóżko lub tez zażyc orzeźwiającą kąpiel z kwiatami....

want some mo? :)
  • kasa

dobre z tymi świeczkami, widzialem; )
  • Anonim

chce więcej!!!!!!!!!!!!!!! piszcie ludzie :)
  • olesia.

randka w piaskownicy...:D
  • Anonim

ja mialem randke na placu zabaw haha na bujanych konikach i hustawce:P ciemno bylo ale fajnie :P do dzis ja pamietam zreszta moje Kochanie pewnie tez:D
  • Ewelinka

tak kotku pamietam :P

kiedy sie znow tam wybierzemy ?? :P
  • Anonim

haha nio jak sie tylko ociepli zeby nam tylki do konikow nie przymarzly:P a miejscowka najlepsz z wszytskich; ) :** Kitek moj
  • mały Eryk i mamaNikoli:)

Nie no, ja do tej pory marnowałam się, czas nadrobić!!!
  • mama Sary i Tereski:D

teraz przestaniesz się marnować i będziesz wymyślać głupoty!!!:DDD

Randka-wycieczka na wieś z ukochanym i ganianie po łąkach za stadem szalonych byków w spódniczkach z trawy!!!!!!!!!!!!!!!!

Randka w windzie pomiedzy piętrami i zrobienie w niej święta czekolady, bita śmietana tez wskazana, mozna tez zabrać ukochaną nad morze, zorganizować stolik na plaży, kolacje, szampana, oczywiście wszystko przy zachodzie słońca i się oświadczyć :) albo skoczyć razem z samolotu - wersja dla szalonych

Wersja dla odważnych-w czasie zimy spotkać się w mieszkaniu z wyłączonym ogrzewaniem i urządzić sobie ognisko na środku pokoju:DDDDD sprawdzone i opatentowane!!!!

Wynająć pokój w strasznym zamczysku i przez całą noc oglądać komedie i śmiać się, śmiać się i jeszcze raz się śmiać a potem cały dzień spać albo znaleźć się w nocy w szczerym polu i przy romantycznych piosenkach tańczyć w świetle księżyca.
| |

Grono w któym chcę widzieć mase szalonych pomysłów na ciekawe randki, spotkania z przyjaciółm...

Miejsca grona (0)