-
Anonim
Sczotka stojaca obok kibla sluzy do wycierania nia (dla cierpiacych na natrectwa - chwytamy raczke szczoteczki poprzez kawalek papieru toaletowego) sraki, która sie rozbryzgala na obrzezach muszli!!!
Widok niesplukanego kalu nie jest najciekawszym widok dla osoby korzystajacej z kabiny po "brudasach".
Matka nie nauczyla...Q poucza!!!
(hej to dobre haslo reklamowe)
-
kotbury
-
Anonim
zeby to raz....wiem z czego to moze wynikac....
spuszczasz wode i chodu.....wiekszosc nie sprawdza czy wszystko zeszlo.....
wiec czuje, ze musimy naruszyc tabu i zaapelowac o higiene!!! -
Anonim
tez masz problem. lepiej zrob cos z typami co nie podnosza deski i szczaja gdzie popadnie... -
-
ORBITAL
hahaaha. no fakt. w naszej kultoralnej szkole to może być problem. dziewczyny! wy teżmacie podobne niespodzianki w waszych kibelach? :P -
-
kotbury
-
tita
dołączam się do życzeń... mimo, że topik taki hmmm... nieromantyczny;)
ja tam na kible damskie narzekać nie mogę ... oprócz tego że wieszaki na kurtki pourywane;)... ale to pewnie dlatego, że rzadko na SWPS bywam i widzę kible na Alei Stanów za często...
:) -
ORBITAL
-
karo
a ja po prostu nie korzystam ze szkolnych kibli:) co prawda jestem studentką na SWPSie dopiero od tego roku, ale jeszcze nigdy tam nie byłam:) -
Wolę Bez.
-
Anonim
-
ORBITAL
-
kostyra
-
trala lala
-
MissSunshine
a mnie najbardziej denerwuja tabuny palaczy przed wejsciem do szkoly, bo zarowno wchodzac jak i wychodzac z gmachu musze nabrac powietrza w pluca i przedzierac sie przez uzaleznionych od tytoniu; /
kochane Bravo, pomozcie!! -
kotbury
-
1011010 1110101
Tak, my dziewczyny mamy nawet lepsze niespodzianki, bo taka kupa na muszli oraz obsikane deski klozetowe są częstym zjawiskiem, natomiast ja kiedyś zastałam nie powiem co przylepione nie powiem którą stroną do podłogi (a więc tą drugą do góry) co odrzuciło mnie od kibelka w trybie natychmiastowym... a co do palaczy, no cóż, powybijajcie nas to bedziecie mieli spokój :). Pozdrawiam -
kotbury
tak jest! wyrżnijcie nas w pień!((-: Wtedy bedzie mozna zaczerpnąć łyk świeżego powietrza(((-:
już mnie trochę nudzi to ciagłe nawracanie do niepalenia...
Zreszta zawsze minie zaskakiwała agresja niepalących podszyta ideologizmem medycznym..
A swoją drogą to problem który rozważamy w tym watku jest zdaje sie innej natury:-P -
1011010 1110101
Watki mają prawo lawirować od jednych do drugich; ). Przyszli psychologowie i zero tolerancji. My palić gdzie nie mamy. Jeśli będziemy palić w palarniach szkolnych, to szkoła wewnątrz będzie waliła fajkami mocniej i dłużej niż trwa przejście między nami i rzeczywiście trzeba będzie nosić maski gazowe(w zimie z resztą i tak jest tragicznie, mimo że nie wszyscy palą w palarniach), nie mówiąc już o dyskomforcie nie tylko palaczy, gdy przesiąkną nam ciuchy tym smrodem. Wytłuczcie nas i murzynów przy okazji, jak być nietolerancyjnym to po całości. Wytłuczcie też tych, co się rzadko myją bo również śmierdzą. Wytłuczcie brzydkich, bo przykro na nich patrzeć --> to tylko wyolbrzymienie aby ukazać absurd tej sytuacji. Próbujcie z nami żyć w jakiejś symbiozie, tak jak żyjecie z innymi defektami rzeczywistości. Pozdrawiam