-
Anonim
Mam wielka prośbę! Własnie przeprowadzam badanie na temat oddziaływań w reklamie, a dokładniej chodzi o wizerunek znanej osoby, atrakcyjnej i nieatrakcyjnej. Nie bede juz wnikac w szczegóły. Jakbyscie byli tacy mili i mogli mi podać jakieś NAZWISKA POLSKICH ZNANYCH KOBIET ATRAKCYJNYCH I NIEATRAKCYJNYCH. Musza one byc w miarę w młodym wieku (do 35 lat). Z góry dziekuję! -
El
mysle ze Kasia Bujakiewicz(chyba na wyobrznie dziala to ze gra pielegniarke)...wydaje mi sie ze byla wysoko w jakis sondazach pism meskich.... no i Anna Przybylska chyba tez byla w pierwszej trojce...
panow sie trzeba jakis spytac ....Panowie wypowiedzcie sie !!!
:D -
Cerber
hm ... niech bedzie ... wszYstko jest kwestia gustu ... moje typy wybrane na szybko (kolejnosc przypadkowa) :
Ilona Wronska
Ewelina Flinta
Anna Przybylska
Izabela Scorupco
Renata Dancewicz
-
Anonim
To, jak rozumiem, sa te atrakcyjne, tak?
Własnie z tymi nieatrakcyjnymi jest najwiekszy problem! RATUNKU!!! -
-
Cerber
Tak... te sa atrakcyjne ... zapomnialem o nieatrakcyjnych .. no dobra ....
Kaja Paschalska
Matylda Damiecka
Agnieszka Chylinska
kurcze ... ponizej 35 to na pewno troche ich jest ale na mysl o nieatrakcyjnych kobietach to wyswietla mi sie Renia Beger i Beata Kozidrak ale one sa po 35tce ...
-
Anonim
kto to ilona wronska?
najladniejsza (oprocz pewnej filolozki klasycznej w kolorze blond) jest maja popielarska.
zdecydowanie.
kto nie wierzy niech wlaczy tvnmeteo :)) -
Cedwilla
A ja mam prozpozycję, żebyś zrobiła ankietę, w której zadasz to pytanie, niech każdy wpisze swoje typy. Takich ankiet dobrze jakby było ze 30-40 (tak myślę). Zobaczysz jakie nazwiska się powtarzają (atrakcyjne vs nieatrakcyjne) i te osoby przebadasz. Bo na opini kilku osób nie powinno się polegać przy robieniu badania. Za mała próba i ocena nie jest wtedy obiektywna. Powodzenia -
Anonim
-
Anonim
Taka ankieta wystarczy według wykładowcy, bo to nie jest podstawa badania... Ale dzieki za cenną uwagę :) -
Sylw
a Joanna Brodzik..czy jak jej tam..:/ (to z ladnych)
wiekszosc moich kolegow tak twierdzi
a nieatrakcyjne.. ale znane..to .. moze lepiej niech sie panowie wypowiedza.. bo ja nei mam pomyslu.. -
tyrytyry
Atrakcyjne wg wszelakich ankiet internetowych i nie tylko:
Bujakiewicz,Przybylska,Brodzik ,Mucha,Foremniak,Górniak.
Nieatrakcyjne wg mnie:P:
Rossati,Paschalska,hmm.Paschal ska równiez,Flinta.Jak coś mi do głowy wpadnie jeszcze to napiszę:) -
Deneczka
Jeśli chodzi o kobiety atrakcyjne to moimi faworytkami są: Agnieszka Maciąg, Magda Mołek, Przybylska, Rosati, Włodarczyk.
Co do nieatrakcyjnych to troche ciężko je znaleźć bo wśród aktorów, prezenterów itp. atrakcyjność odgrywa dość znaczącą rolę. Jak już mam kogoś wybrać to nie podoba mi się Agnieszka Holtz, Agnieszka Krukówna.
Z osobą nieatrakcyjną nie będzi Ci łatwo, bo ciężko wybrać postać, którą będzie dla wszystkich jednoznacznie nieatrakcyjna. Wszystko zależy też do kogo reklama jest skierowana, kto jest grupą docelową. To właśnie wśród nich powinnaś popytać.
Pozdrawiam;) -
Anonim
Badanie bedzie przeprowadzane na kobietach, a dokładniej na licealistkach...
Wiem, że to jest trudne i dlatego własnie musze sie popytać kilku osób i wybrać te nazwiska, które najczęściej sie pojawiają...
PS. Dziekuje wszystkim, którzy sie już wypowiedzieli :)