SWPS [6162]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • uosƃɐz

Załączam tutaj tą informacje gdyż jednym z organizatoroof tej imprezy jest student SWPS`u:

7 maja na warszawskiej woli, w amfiteatrze mieszczącym sie w parku sowińskiego, odbędzie sie impreza pod tytułem WARSAW CHALLENGE. Do jej głównych atrakcji zaliczyc mozna :
    - turniej tańca breakdance ( 8 vs. 8 ) w którym jest 16 miejsc dla druzyn startujących
    - utytułowani sędziowie (WEZYR, JUNIOR, SUKNENKO)
    - koncerty czołowych polskich zespołów hip-hop'owych (Pezet/Neon, Fenomen, Esse oraz Stylowa Spółka Społem),
    - Oprawe muzyczną zapeniają DJ`e Spajki i Ojciec Karol
    - Impreze poprowadzą: MC Kfiat, i MC Rufin
    - zawody i pokazy najlepszych rolkarzy na wielkiej Rampie (Rollsport),
    - Jam graffitti
    - After Party z wejsciem wolnym dla uczestników imprezyw klubie LIVE. Dla reszty koszt biletu wynosi 15 PLN. POdczas afteru planowane sa koncety jakie to sie okaze; )

Poczatek imprezy zaplanowany jest na godzine 11.00 ( przyjecie zawodników o 9.30 ) a zakonczenie imprezy o godzinie 21.00.

wiecej informacji jest zamieszczonych na:
    - http://www.break.pl/pokaz_zawody.ph...
    a także
    - http://www.hip-hop.pl/news/projecto...

wszelkie pytania kierować na :
    organizator_imp@o2.pl
  • Anonim

no no.. szykuje sie niezla impreza.. tylko gdzie jest park sowinskiegp? :>
  • Anonim

Klub LIVE - zle wrozy calej imprezie ....
  • Anonim

Ale to tylko after z tego co czytam.. a na after mozna isc gdziekolwiek indziej, hmm? :)
  • Anonim

> tylko gdzie jest park sowinskiegp? :>

na woli.
    moloko grali w parku sowinskiego wlasnie.

• Anonim

a gdzie konkretnie na woli? bo Wola jest duza.. jakies skrzyzowanie ulic? autobusy dojezdzajace?
  • uosƃɐz

Amfiteatr jest chyba jeden =)
    jest on na ulicy Elekcyjnej 17

dojazd autobusami :
    106 125 167 345

dojazd tramwajami:
    8 10 26 27 46

After w klubie LIVE, ale top moze tylko grożnie brzmiec nazwa klubu, sama impreza nie bedzie miała nic wspolnego z tym co sie dzieje tam co tydzien =)
  • Anonim

akurat ten koncert w odpowiednim terminie....
  • uosƃɐz

??
  • pijafffka

jestem tam:D:D:D
  • El Pełasso

I Ciebie tez chce zobaczyc na tej imprezie <----
  • Anonim

co mi po tym,ze jest jeden amfiteatr na Woli, jak ja Woli wokkle nie znam :> w koncu jestem dzieckiem z prawej strony Wisly; ) ale dzieki za autobusy - przynajmniej bedzie wiadomo, ktory w odpowiednim kierunku jedzie; )
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)