-
El
Chcialabym nalezec a nie moglam byc na spotkaniu informacyjnym wiec .......pomocy!Czy ktos byl? czy ktos wie i moze mi powiedziec gdzie bedzie nastepne? Licze na was :D
-
Sergio
...no ja nie wiem, ale jak uda Ci sie czegos dowiedzieć to daj mi jakoś znać:) -
Merle
Ja tez powiem ,ze z checia bym sie czegos dowiedzial......bo tez nie uddalo mi sie byc na pierwszym spotkaniu ,a nawet chcialem .....
wiem.... pewnie liczylas na jakies odpowiedzi ,a tu narazie tylko same pytania;) -
Merle
ooo Twilight Samurai to bym sobie obejzal bo slyszalem ze niezgorszy film, a go jakos narazie nie mam i jeszcze nie widzialem;)
hmmm.... nie wiedzialem ze mamy tez japonski na swps ...myslalem ze tylko chinski z tych daleko wschodnich........
hmmm no to ja postaram sie wpasc....
a gdzie bedzie to spotkanie o 16?
-
-
El
a no widzisz zebym to ja wiedziala...bede musiala jescze raz wyslac maila..jak tylko sie dowiem obwieszcze tutaj -
Merle
-
El
-
El
-
Merle
ehhh znowu nie bylem ....heh trzeba bylo mieszkanie sprzatnac bo nasz dobroczynca wlasciciel po pieniazki przychodzil bleeee....
licze na relacje ze spotkania ....
jak ciekawie tow przyszlym tyg. juz sie przywiaze na uczelni a zostane na spotkanie -
Merle
aha ....
jakby cie to interesowalo to zapraszam do zalozonego przezemnie grona kina azjatyckiego;)
zapomnialem wczesniej wspomniec o tym -
Kasjja
Cześć. Na zebraniu było niewiele osób. projekcja filmu jeszcze nie ma daty. Na pewno wkrótce. Jak wszystko ustalimy i zgramy powiadomimy członków koła mailowo a może uda się też wydrukować plakaty. Prace w toku nie łamcie się:)
Co do japońskiego to jest jeszcze kilka miejsc.Kurs przewidziany jest na 4 lata więc nie będzie zaczynał się co roku jak inne zajęcia na SWPS. Nie ma za to punktów na SWPS i nie można go wziąć jako fakultet. Było już 8 lekcji jest więc trochę do nadrobienia. Kurs kosztuje 300 zł w 1 racie niestety;). Prowadzi go Japonka Mayumi Ishi.Zainteresowanych zapraszamy w czwartek na 8:30 do sali 117.Z chęcią mogę pomóc i wytłumaczyć to co było do tej pory. -
Merle
hmmm... brzmi ciekawie.... tylko z kad tu teraz 300 zl wziac:/
japonskiego bym sie pouczyl ....
w kazdym razie napewno postaram sie wreszcie byc na nastepnym spotkaniu kola ....... -
Michał
Jak ktos bedzie wiedzial co z kolejnym spotkaniem kola to dajcie znac:)
Eli, na jaki adres pisalas zeby byc dodana do listy mejlingowej? -
Kasjja
Hej Marcin się pomylił co do godziny
Trwają pertraktacje;) Zebranie będzie w piątek ale najpewniej o 14. O sali i godzinie powiadomimy:)
Pozdrawiam -
Merle
noja tez mam nadzieje ze dotre , najgorsze ze w piatek nie mam zajec ......;) -
Merle
-
Merle