- 1
- 2
-
Zuzia/ freewolna
-
Anonim
-
Zuzia/ freewolna
-
Nika
u nas chyba nie ma...chociaż słyszałam plotkę,że mają wprowadzić...ale to chyba tylko plotka :| -
-
Krzysztoff
-
Anonim
jakaś prowadząca mówiła że mają wprowadzić od przyszłego roku, ale czy to zrobią???
tego nie wiem, póki co to tylko plotka... -
nagle!Ja
-
Krzysztoff
z tego co słyszałem to może bedą terminy zerowe dla drugiego wydziału tzn nie psychologi a np socjologi politologi filozofi etc.
ale to może byc plotka -
trala lala
ale jesli ktos musi zdawac wczesniej bo nagli go wyjazd i te sprawy to zawsze moze sie dogadac -
mgr Krysieńka :)
Niestety nie ma zerowek, mamy tylko 2 podejscia. Proponuje zaliczac w sesji A i miec spokoj; -) Hehe ale jestem madra :P -
Anonim
W semestrze zimowym taki pomysł wyszedł od prof Zawadzkiego i miała byc zerówka na ostatnich zajęciach z psychometrii, ale nie było. Podejrzewam, że władze się nie zgodziły.
czasami na fakultetach są jakieś alternatywne zaliczenia, np. na Neuroplastyczności istniała możliwość zaliczenia na 5 bez egzaminu:>
Wystarczyło chodzić na wykłady by dowiedzieć się o konkursie i wziąć w nim udział- aby wygrać zaliczenie trzeba było przetłumaczyć najlepiej pewne sformułowanie angielskie.
Wydaje mi sie jednak, że to była jednorazowa akcja;) -
Anonim
nagli wyjazd? moze sie dogadac? a jak? z kim? bo mnie nagli a nic o tym nie wiem! :( -
:)
z poszczególnymi wykładaowcami mozna sie dogadac, zeby nie zdawac egzaminiu w sesji tylko troszke wczesniej :) -
Zuzia/ freewolna
kurcze, wlasciwie to nie mam zadnego wyjazdu tylko 7 egzaminow w sesji i chcialam sobie wczesniej cos odwalic :\ wiec nie wiem czy takie wytlumaczenie przyjmą; ] a gdyby juz sie indywidualnie jakis wykladowca zgodzil to myslicie ze ustnie trzeba by zdawac? -
Grono.Net
Dowalilas sobie examy z 4 i 5 roku? Duzo strasznie.... a specjalizacyjne? Pamietaj ze one sa na ostatnich zajeciach przed sesja. (chyba) -
Grono.Net
Dowalilas sobie examy z 4 i 5 roku? Duzo strasznie.... a specjalizacyjne? Pamietaj ze one sa na ostatnich zajeciach przed sesja. (chyba) -
Grono.Net
Grono.Net
Grono.Net
Aua.......... cos sie zacinalo wiec co jakis czas naciskalem okej i okej... :P Czy tam dodaj... Ehh nawet komputer mnie nie lubi.. -
Zuzia/ freewolna
co Ty taki nerwowy, swieta byly, nie wypoczeles sobie?; ]
oszukalam mam 6, ale ja slyszalam ze specjalizacyjne tez sa w sesji??
- 1
- 2