-
z racji tego, ze zdaje sie teraz problem z tym bedzie wiekszy niz dotychczas, co juz widac po ilosci zakladanych tematow w tej sprawie, w tymze temacie sie pytamy oraz udzielamy odpowiedzi dotyczacych hasel wszelakich do materialow.
-
Anonim
orientuje sie ktos jakie jest haslo na materialy do wykladu 'psychologia polityczna' w platformie e-learning?
z gory dzieki -
Kkarutek Mama
a ja mam pytanie o wykład pani Padzik "zarządzanie zasobami ludzkimi i doradztwo zawodowe" - miało być na e-learningu hasło kapitał, a ponoć ma by jakieś na z i żadne sensowne nie wchodzi......
z góry dzięki! -
*eVeNeMeNt*
odnośnie politycznej to haslo jest "wakacje". I przylączam sie do pytania o dostęp do materiałów z ZZL bo faktycznie ten podany "kapitał" nie pasuje:) -
-
Anonim
A czy ktoś się może orientuje jakie jest hasło do Marka Drogosza na seminarium z psychologii osobowości i różnic indywidualnych ?? -
mgr Krysieńka :)
-
Anonim
-
*eVeNeMeNt*
-
Anonim
-
Agnieszka
właśnie..jakie jest hasło do zarządzania zasobami ludzkimi i doradztwa zawodowego...?? i czy ktos wie czy lektury podane w opisie zajęc obowiązują do egzaminu wszystkie?? -
Brzoza
a czy ktoś wie jakie jest hasło do psychologii emocji i motywacji u Fledman - Kamińskiej? -
*eVeNeMeNt*
co do egzaminu z ZZL: Tak, z wymienionych lektur obowiązują wszystkie, tzn. jeden rozdzial z Guichard'a, jeden z Witkowskiego nt. testu Hollanda i książka Paszkowskiej o podstawach teoretycznych,ale to cieniutki egzemplarz:) poza tym wymiennie albo Tiegerów książka albo 2 artykuly z Personelu, bo Tiegerów ciężko dostać:)
Pozdrawiam
PS. O haśle nadal nic nie wiadomo :( -
Anonim
z tego co wiem hasło na ZZL to holland (nie wiem czy Holland z dużej czy holland z małej) -
Agnieszka
hasło miało być na "z"... kapitał i Holland pisane tak i tak nie wchodzą:( -
Anonim
-
Anonim
A do seminarium do Drogosza z psychologii osobowości wie ktoś ?? Ponawiam pytanie...
-
*eVeNeMeNt*
ZNAM HASLO DO ZZL! bylo niezwykle skomplikowane i trudno bylo je wymyślec, ale udalo się po wielu dniach prób i blędow... Haslo brzmi "zarzzas" :DDDDDD
Ta pani Padzik to ma poczucie humoru, wcale nie podobne do podanego przez nią "kapital" :)))) -
Greg606
bardzo bym was prosił o hasło do zajęć z "English for psychology"; )
Będę bardzo wdzięczny -
Anonim
Niech się ktoś zlituje i powie jakie jest hasło do "Zaburzeń dzieci i młodzieży" Trzęsowskiej-Greszty :(
Ślicznie proszę:) -
Anonim