SWPS [6162]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Stvoy presents

U Krzysztofa T. Toeplitza...ktos w temacie blizej dalej sredniej moze?

(interesuje mnei zarowno info o MC jak i zajeciach)

thx from the mountain
  • Anonim

o nieeeeeee
    nie polecam, zanudzisz sie maxxxxx
    i v dodatku godzina, 19 ve vtorki

pan Teodor pieprzy lekko moviac a ja po semestrze chodzenia navet nie viem co bylo tematem, hehehehhe
  • Stvoy presents

no to jest lipstick :-/
    bo
    dopiero teraz sie ogarnalem ze musze jakis fuckultet zeby moc skonczyc ta bude, a jak na dzisiaj to juz praktycznie jedna z ostatnich opcji avaible. Poza tym kurde tematyka mnei interesuje
    a godzina pasi wlasnie

ehh a moze nie zajarauas sie tematyka (/me kombinieren)
    moze chociaz jest jakis plus ze np latwo zaliczyc
  • Anonim

na zaliczenie praca viec luzzzz

ej jak sie interesujesz to sprobuj nie chce zniesmaczac tylko dlatego ze mi sie nie podobalo...
    na faku bylo u mnie ok 80 viec chyba jest popyt.... obaviam sie tylko ze teraz moze nie byc, po semestrze ale nie viem

• Zal

Toeplitz mówi w nieciekawy sposób, jednostajnym głosem i powoli (powinien pójść do Bralczyka na faku; ) ), ale o czym mówi jest w większości ciekawe, no i oczywiście trzeba wziąć poprawkę na jego mocno lewicowe poglądy
    Zaliczenie - lajt, zaliczył nawet ludzdziom co mieli po siedem nieobecności!

• Anonim

ale tym co mieli po 8 juz nie i o ile viem mieli z tym problem....; )
    chociaz z tymi nieobecnosciami poszedl rzeczyviscie na reke
  • Anonim

Zapytałam na UW znajomych czy znaja pana T.
    "tak, stary komuch, ale mówi o ciekawych rzeczach"

No i mieli rację;)
  • Stvoy presents

agreed
  • Anonim

nie jest tak zle,,,, choziaz rzeczywiscie zbyt duzo sie nie dowiedzialam, zaliczenie gwarantowane,,widzialam ,ze bylo kilka dwojek, ale to trzeba byc wybitnie zdolnym
  • Anonim

A czy ktoś wie czy jutro zajęcia się odbędą (pytanie z uwagi na komunikat z swps o godzinach rektorskich we wtorek 5.IV)
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)