Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • MartiN

Kto wkoncu idzie na te polowinki....ja czuje sie jak miedzy mlotem a kowadlem...z jednej strony jeden z nagorszych klubow w Wawie, nie cierpie tego miejsca a zdrugiej okazja do zaimprezowania w czwartek i napicia sie wodeczki ze znajomymi ktorzy nakrecaja i pobrykania na parkiecie...:)
    A wiec kto zjawi sie na polowinkach w czwartek???
  • Pan Adam.

najgorszy...
    ja sie zjawie marcinie, tylko nie skacz z radosci
  • Anonim

klub marny bo marny, ale zawsze lepszy taki niz zaden (chyba ze moze ktos domoweczke robi?). Trzeba isc i zapomniec o problemach dnia codziennego :)
  • ...::: Szpila :::...

.... domóweczka domóweczka !!!
    albo after koło 23; ) .... ktoś napewno wynajmuje jakiś kwadracik hyhyhyhy ... czekamy na zaproszenia POZDRAWIAM !!!
  • Anonim

Ja tez uwazam, że miejsce mało zachęcające...
    Dla mnie byłaby to okazja do poznania ludzi studiujących na swps. Nie znam prawie nikogo...
    Jestem na pierwszym roku na zaocznych. Będę intesywnie myślała czy iść czy nie :-)))
    Widzę, że narazie mało chętnych na imprezę.
    Czwartek do bardzo dobry dzień na małe szaleństwo...
  • Anonim

Popieram SZPILE! Czekamy na zaproszenia na fajna domoweczke bez napinania (sie).

• Anonim

Tego samego dnia jest koncert Pogodno. nuff said.
  • Stvoy presents

o Pink Freudzie promujacym swoja swierzotkom, genialna podobno plyte, nie wspominajac!
  • Karina

wlasnie, pogodno, juz nawet te stodole moze przezyje
  • Pandorella

ja na polowinki nie ide; |

juz wole isc na ragga soundsystemy do punktu ( m.in mojego kolegi :)
    tyle ze nie mam z kim po nocy wracac na natolin :\
  • Starbuck

ja idę
  • salon fryzjerski

prognozuję: połowinki będą fatalne jak co roku...lepiej iśc do Barbie w piątek :P, przynajmniej bedzie fajna impreza - i są tam ludzie z SWPS - czyli też integracyjnie
  • m.

Wszyscy marudza, a ja sie chetnie przekonam jak jest w Live. Na szkolnej imprezie nie bylam od czasu qltu na I roku. Moze teraz bedzie fajniej?
  • Starbuck

no właśnie-jak wszyscy przyjmą taka marudersko-upierdliwą postawę to rzeczywiście będzie fatalnie.... a ja mam zamiar dobrze się bawić i wystrój klubu nie jest dla mnie sprawą nadrzedną
  • MartiN

A ja mimio powszechnego marudzenia i narzekania zdecydowalem ze jednak sie przejde, w Punkcie jestem prawie co czwartek a w piatek i tak wybije sie na impreze ale nie do Barbie bar-u ale do Balsamu:) Klub beznadziejny ale planuje sie dobrze wczesniej spic wodeczka z ziomkiem i pozniej posmigac troche po parkiecie-zawsze mozna sie bawic tym bardziej w czwartek!:)Zreszta zawsze mozna sie pozniej gdzies wybic;)PZDR
  • M G

pandorka ja bym zotba poszlaa ale juz inne plany mam- a do live nie ide nawet jak bym mogla

milej zabawy zyczeu wszystkim

btw.OLALA tu nie chodzi o wystroj klubu ale o klimat-dreisarzy z ich goracymi 15tkami- i MUZYKE!
  • Starbuck

no ale skoro klub jest zarezerewowany dla swps'u to raczej dresiarzy nie uświadczysz (chyba ,ze takowi sa na swps'ie). a muzyka...cóz, o gustach się nie rozmawia. ale myslę,że takie czarne rytmy to fajna odmiana
  • Anonim

Na swpsie są sami dresiarze; C
    Generalnie "kolejna szkolna impreza integrująca na siłę" vs "pogodno" = 0 : 1
  • Anonim

ja tam bojkotuje te imprezy od kad zaczolem studia. nie chodze bo jak zauwazyl to sprytnie gish na imprezach jest dresiarstwo i do tego scisk... szkoda kasy.
  • Anonim

LIVE = STUDNIÓWKA .. lub impreza w remizie :P jak ktoś lubi niech sobie idzie :]

...dlaczego trzeba płacić 10 lub 15zł ?
    jak w normalne weekendy jest po 10zł
    a często - bardzo często jest za darmo :]
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)