-
Anonim
ja mam takie pyatnko w zwiazku z tym ze w srode zapowaidaja sie ciekawe zajecia od 8.30 do 19 z jednym okienkiem 3 godzinnym a drugim 1,5 h - gdzie w tej sprawie interweniowac? bo to jest kurna nienormalne!!!!
PS. dla wyjasnienia kulturoznawstwo ma plan ustalany odgornie -
Krzysztoff
-
Anonim
no nie fajne chwilami - w bosie to na pewno nie tam nigdy nic nie wiedza - w zeszlym roku nawet nie wiedzieli ze mamy jakis plan, ze jest w necie i ze sie musimy zapisac na zajecia fakultatywne... masakra -
Krzysztoff
-
-
kri
-
ORBITAL
-
M@gda
A ja mam w czwartki zajecia od 8.30 do 20.30 z 1,5 godzinna przerwa i nie mam jak zmienic bo wszystkie inne terminy zajec sa juz zajete :( Chyba umre juz w najblizszy czwartek -
Anonim
okienka to normalka...
pytanie jedyne może być takie:
<b>co robić w czasie okienek? jak urozmaicić sobie czas?</b>
co do mnie:
-ja w kawiarni/ czasem na 3cim piętrze w zaciszu/ rysuję komiksy, piję kawę, wpadnę na obiad, czytam książki (jakieś przygodowe bądź kryminały), a jak dłuższe okienko to i za wisłę da się wyskoczyć w jakiejś sprawie;]
osobiście odradzam spacerów po okolicy:D
-
bycz
pat co ty sie przejmujesz?przeciez nie pierwszy i nie ostatni pewnie raz napiszemy podanie,pogaday z kims i kazemy im to zmienic..przeciez i tak sie wykladowcy zgadzaja na zmiany -
Anonim
gosh! ja to mam dopiero posrany plan na max
nie dosc ze od 8.30 to jeszcze przeplatane z okienkami i tak mi sie przeplata do 19
viec caly jutrzejszy dzien na uczelni; ((((((
-
doc. lena
-
Anonim
-
confused
Czy na wirtualnej (bądź w jakikolwiek inny sposób) da się sprawdzić plan innych grup? Thanks -
Joanna Kopeć
Grup nie za bardzo... masz tylko plan wszystkich grup - ale kto do jakiej należy juz nie... -
confused
nie no, ale chodzi mi o to, zeby sprawdzic w jaki jeszcze dzien albo o ktorej godzinie odbywaja sie zajecia np. z filozofii, bo mi aktualny plan troche koliduje z innymi rzeczami :/ -
m.
witam
wejdź sobie na WU-> zapisy na zajęcia-> siatka zajęć-> i wpisz co Cię interesuje :)
pozdrawiam
m. -
confused
dziękuję koleżanko, szukałem cały czas w kolumnie po lewej, a to było na samym środku... chyba czas zaopatrzyć się w okulary :)) -
m.