-
Anonim
Czy są ludzie którzy tak jak ja mieli nieszczęscie trafić na fajkowską-stanik? Ostrzegam jeżeli jeszcze nie mieliście tego przedmiotu to za nic się do tej baby nie zapisujcie!!
Teraz mam jednak kolejny problem bo nie wiem do kogo się zapisać w semestrze letnim...
Czy ktoś wie coś o wytykowskiej??
Pzdr
-
Di; )
ja mialam rowniez roznice z Fajkowska,zatem doskonale rozumiem o czym mowisz-baaardzo wymagajaca kobietka,na dodatek nie ma z nia co dyskutowac. A z Wytykowska mialam prace empiryczne-mila,mloda babka,mozna sie z nia dogadac,zatem mysle ze smialo moge polecic;)mam nadzieje,ze pomoglam..pozdrawiam. -
Kru
nie do Zięby bo zaśniesz zaraz po wiejściówce i nawet nie zauważysz; ) -
Piotr
Fajkowska-Stanik… co za kobieta :|
Szczęśliwie i z OLBRZYMIM fartem zaliczyłem przedmiot. Niestety około 5 osób w połowie semestru poległo a na końcu jeszcze 4 :]. Kosa straszna – w mojej skomplikowanej historii studenta tak ostro jeszcze nie kułem jak do tego właśnie seminarium. Panią F-S zdala omijać proponuję.
A co do wyboru nowego prowadzącego to powiem Ci że każdy inny będzie na pewno lepszy od Fajkowskiej :D
Pozdrawiam
-
-
Faithfulrain
Fajkowska moja ukochana pani przez ktora prawie zawalialm sesje, kazdy zna moje zdanie na jej temat...kazdy lepszy od niej zgadzam sie w zupelnosci...OSTRZEGAM biedne duszyczki co nie maja pojecia co z nimi zrobic moga doswiadczenia z pania biustonosz.....
TRAUMATIC EXPERIENCE OF STANIK -
Zord
-
Anonim
-
tita
popieram Piotrusia i koleżanke, a propos cioci Małgosi Stanik... moim zdaniem ona ma jakąś formę bardzo wczesnego klimakterium... raz na parę semstrów jej przechodzi, jakbym znała algorytm do obliczania kiedy to bym ją poleciła, ale nie znam, więc nie polecam.... -
koko dżambo i do przodu
napisalem to juz raz i napisze jeszcze milion razy (bo uwielbiam dokopywac stanikowej)
zycze tej pani zeza rozbieznego!!! i jeszcze tego zeby rektor mylil jej imie :D -
Sza
Oj, są... są ludzie, którzy mieli tę wątpliwą przyjemność! Zamordyzm, chore ambicje (Pani prowadzącej rzecz jasna), a wszystko to kosztem biednych studentów;) Omijać!!! I jak już wcześniej było wspomniane - ktokolwiek będzie lepszy! Powodzenia:) -
paciul
a ja bylam teraz u drogosza i nawet polecam - dobre oceny byly na koniec (nawet 6)
3 kolokwia (po 7 latwych pytan), prezentacja i esej koncowy - ale dobrze ocenia
no i nie jest tak strasznie nudno -
Anonim
Dziekuję wszystkim za informacje może powinno powstać jakieś grono przeciwników fajkowskiej stanik żebyśmy mogli się nawzajem pocieszać i od czasu do czasu troche jej pojechać po nazwisku...; -))))) -
Z
Też po niej jechałam równo jak musiałam tuż przed sesją zaliczać, ale tak z perspektywy czasu.. Na pewno przegina lekko z materiałem i z tym, że nie udostępnia prezentacji, z którymi na zajęciach leci z prędkością światła.
I z tym, że ma bardzo głęboko, czy ktoś wie o co chodzi jeśli nie potrafi podać regułki.
Ale przynajmniej coś umiem..
Chyba, że komuś bardziej niż na wiedzy zależy na średniej.
Bo skala u niej to chyba 2-5, nie?