SWPS [6162]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • MissSunshine

czesc, nie moge nigdzie znaleźć ani daty rozpoczęcia się zajęć w przyszłym semestrze ani też kiedy obliczą nam średnie, żebyśmy mogli się zapisywać na zajęcia. wiadomo, kiedy można się tego spodziewać? bo nic sobie nie mogę zaplanować; /
    pozdr.
  • Anonim

w okolicach windy na parterze jest wywieszone mniej wiecej kiedy jaka srednia wchodzi, a srednia to mozna sobie samemu obliczyc :)
  • MissSunshine

no można sobie samemu średnią obliczyć, ale to jeszcze nie uprawnia do zapisów; a w necie nie ma tego gdzieś, bo jechać na Chodakowską to nie chce aż do października; -)
  • Karina

sesja b sie jeszcze nie skonczyla chyba, wiec poczekac by na jej koniec wypadalo z pewnoscia.
  • Anonim

z pewnoscia sie nie skonczyla, bo trwa do piatku
  • maga

w tamtym roku bylo tak
    http://www.swps.edu.pl/new_www/zapi...
    nie wiem kiedy ustala na ten rok zapisy
  • Olafik

boshe kobieto oslabiasz mnie :P Odpocznij sobie troche a nie juz kombinujesz...mamy czas :) trzym sie :)
  • Joasia

termin rozpoczęcia zapisów zależy od średniej i będzie na stronie taka tabelka. poza tym Logowanie do ISOS i tam w swojej krzynce, na takim zielonym pasku na górze będzie napisane w jakim miesiącu i którego dnia można się zapisywać. średnią można samemu sobie obliczyć. i sądzę, że dopiero jak się skończy sesja B, to na stronie pojawią się te informacje.
  • Magda

hehe, a mnie tam sie do myslenia o zajeciach nie spieszy... ciesze sie wakacjami... :)
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)