-
MissSunshine
czesc, nie moge nigdzie znaleźć ani daty rozpoczęcia się zajęć w przyszłym semestrze ani też kiedy obliczą nam średnie, żebyśmy mogli się zapisywać na zajęcia. wiadomo, kiedy można się tego spodziewać? bo nic sobie nie mogę zaplanować; /
pozdr.
-
Anonim
w okolicach windy na parterze jest wywieszone mniej wiecej kiedy jaka srednia wchodzi, a srednia to mozna sobie samemu obliczyc :) -
MissSunshine
no można sobie samemu średnią obliczyć, ale to jeszcze nie uprawnia do zapisów; a w necie nie ma tego gdzieś, bo jechać na Chodakowską to nie chce aż do października; -) -
sesja b sie jeszcze nie skonczyla chyba, wiec poczekac by na jej koniec wypadalo z pewnoscia.
-
-
Anonim
-
w tamtym roku bylo tak
http://www.swps.edu.pl/new_www/zapi...
nie wiem kiedy ustala na ten rok zapisy -
Olafik
boshe kobieto oslabiasz mnie :P Odpocznij sobie troche a nie juz kombinujesz...mamy czas :) trzym sie :) -
Joasia
termin rozpoczęcia zapisów zależy od średniej i będzie na stronie taka tabelka. poza tym Logowanie do ISOS i tam w swojej krzynce, na takim zielonym pasku na górze będzie napisane w jakim miesiącu i którego dnia można się zapisywać. średnią można samemu sobie obliczyć. i sądzę, że dopiero jak się skończy sesja B, to na stronie pojawią się te informacje. -
hehe, a mnie tam sie do myslenia o zajeciach nie spieszy... ciesze sie wakacjami... :)