SWPS [6162]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • pijafffka

witam:) czy ma ktoś może jakieś informacjie dotyczące egzaminu u prof mellibrudy z podstaw pomocy psychologicznych??? Jeśli tak to bardzo proszę o jakieś informacje............będę baaaaaaaaardzo wdzięczna;)
  • Anonim

ja wspominam ten egz calkiem fajnie,dosc prosty byl,ale co dziwne pytania nie dotyczyly ani wykladu ani lektury,raczej tak ogólem o szkołach terapeutycznych, terapii- calkiem sympatyczny :)
  • Anonim

Yalom, Yalom i jeszcze raz Yalommmmmmm, chyba z 10 pytan o Yaloma, wiec przydałoby się nauczyć listy czynników leczących w psychoterapii wg Yaloma. Poza tym sławne coolotwe pytanie co , zdaniem wykładowcy jest najważniejszym czynnikiem leczącym w psychoterapii?? :)) Powodzenia.
  • Anonim

aa tak to pytanie było super :))) heheh co prawda mellibruda powtarzal odp na nie chyba po 10 razy na wykladzie,wiec nie ma sie co martwic :)
  • pijafffka

a czy macie może jakieś notatki z Yaloma bo ja mam tego bardzo mało a skoro dużo pytań jest z tego to chciałabym jeszcze coś doczytać:)
  • Jagoda

a kiedy bylo cos o Yaloma bo jakos sobie nie moge przypomniec???
  • Anonim

ja niestety nie mam,ale chyba w literaturze jest
  • Jagoda

a czy to co pokazywal na slajdach to w
    wystarczy zeby zdac egzamin czy raczej trzeba sie wspierac literatura?
  • pijafffka

no właśnie jest mały problem z literatura :/
  • Jagoda

no cóż...w takim razie pozostaja mi tylko notatki i nadzieja że to wystarczy :)))
  • Anonim

z tego co pamietam wiekszosc pytan odnosnie folii, a Yalom...no to już kochana literatura ... kat miłości, dar terapii do wyboru, ale spokojnie to ze wtedy był yalom nie znaczy ze i teraz bedzie.
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)