-
pijafffka
witam:) czy ma ktoś może jakieś informacjie dotyczące egzaminu u prof mellibrudy z podstaw pomocy psychologicznych??? Jeśli tak to bardzo proszę o jakieś informacje............będę baaaaaaaaardzo wdzięczna;) -
Anonim
ja wspominam ten egz calkiem fajnie,dosc prosty byl,ale co dziwne pytania nie dotyczyly ani wykladu ani lektury,raczej tak ogólem o szkołach terapeutycznych, terapii- calkiem sympatyczny :) -
Anonim
Yalom, Yalom i jeszcze raz Yalommmmmmm, chyba z 10 pytan o Yaloma, wiec przydałoby się nauczyć listy czynników leczących w psychoterapii wg Yaloma. Poza tym sławne coolotwe pytanie co , zdaniem wykładowcy jest najważniejszym czynnikiem leczącym w psychoterapii?? :)) Powodzenia. -
Anonim
aa tak to pytanie było super :))) heheh co prawda mellibruda powtarzal odp na nie chyba po 10 razy na wykladzie,wiec nie ma sie co martwic :) -
-
pijafffka
a czy macie może jakieś notatki z Yaloma bo ja mam tego bardzo mało a skoro dużo pytań jest z tego to chciałabym jeszcze coś doczytać:) -
Jagoda
-
Anonim
-
Jagoda
a czy to co pokazywal na slajdach to w
wystarczy zeby zdac egzamin czy raczej trzeba sie wspierac literatura? -
pijafffka
-
Jagoda
no cóż...w takim razie pozostaja mi tylko notatki i nadzieja że to wystarczy :))) -
Anonim
z tego co pamietam wiekszosc pytan odnosnie folii, a Yalom...no to już kochana literatura ... kat miłości, dar terapii do wyboru, ale spokojnie to ze wtedy był yalom nie znaczy ze i teraz bedzie.