-
Anonim
hej co sądzicie o tym żeby zorganizować u nas targi sztuki? hmmm...? na pewno jest mnóstwo osób w szkole które coś szyja, malują, tworzą. Chcielibyście pokazać i moze posprzedawać swoje prace? Chcielibyście obejrzeć i może kupić jakieś prace? :))) Jestem otwarta na propozycje! -
Pandorella
no jaaasne:)
ja moge przyniesc pcoztowki:) vlepki i takie tam:D
a z tego co wiem sa u nas ludzie ktorzy tez by cos takiego chcieli sprzedawac! -
Maciek
ja nic nie szyje ale mam do sprzedania pare spodni ktos je tam w koncu uszyl:)) -
M G
-
-
Pandorella
-
tita
a ja nie chce błagam... tylko nie każcie mi śpiewać... ale kupie coś chetnie:)... i posłucham duetu Pandora-Truskawka...:) -
Grono.Net
Rany jak Hana wydobędzie z siebie swój neogotycki głos to mury swps-u runą! -
doc. lena
-
Pandorella
Koka??
to ja mam neo gotycki glos?:) o rany Koka...nieeee ja nie gotyk! niach...
ja spiewam psycho,ragga,jazz,rock,orient, rap :D
rozumiano?:D
Koka:) mzoe razem bysmy cos zpaodaly!
ja moja Ragge psycho a Ty ganje marichuane...albo to lepiej nie..to zabierz moja glowe do nikad!o!
albo cos Gutkowego!;) -
Anonim
dobra paln dzialanie jeat taki:)
1.robie prowizoryczna (na razie) liste chetnych
2. dogaduje sie z "władzami" szoly (chociaż władza w rękach ludu:) )
3. i po feriach moglibyśmy z tym ruszyć!
bede informować na bieżąco, a wy pogadajcie ze znajomymi - niekoniecznie z swps - fajnie jakby sie zebrała duża grupka ludzi!
juz to widze "oczyma wyobraźni:)" bedzie fantastycznieeee!!!!! -
tita
pat... wszelka pomoca organizacyjną służę... SWPS taki nudny, zróbmy coś...
jak już czegos się dowiesz to chętnie zmuszę moich "artystów" spoza SWPS do udziału...
-
Anonim
ej super bo ja naprawde mam duzo energii i bym wreszcie rozruszala ta szkole, nie ma sie co chować po kątach jak można pokazać ze coś robimy i jesteśmy w tym dobrzy!!! bede informowac na bierząco o ew ustaleniach z "władzami" :) -
Anonim
swps nudny?:D pamietajcie moi drodzy o flesztivalu:)co prawda to za jakis czas, ale jednak:) -
tita
Mankam, wiesz, że ja Was wszystkich bardzo kocham, ale zlitujcie się z tym flesztivalem.. toż to kompletna klapa organizacyjna... nic tylko słyszę co nie zrobione... ehh... no ale trzymam kciuki:)... po za tym hmmm... np PSOTA Psychologiczno-Społeczne Otwarte Targi Artystyczne... czy nie brzmi pieknie;)... hahahah -
Anonim
spoko nazwa - jako jednoosobowy panoszący sie komitet organizacyjny przejmuję ją!!!!!!! :))))))))))))))))) -
Anonim
tylko jeden problem ja jestem z kulturoznawstwa!!! hmmm... moge sie ew zgodzic na zmarginalizowanie Pomyslimy... -
tita
ale chodziło mi o nazwe szkoły w nazwie;)...więc może reszta nam wybaczy;)...
pozdrawiam zatem organizatorkę:) -
Anonim
Tituś, wiem, ze organizacja kuleje, ale last year bylo to samo i jakos dalismy rade, mniej lub bardziej udane to bylo ale wyszlo:P w tym roku jako ze Kejt dziala to na 100% wyjdzie lepiej:)ale i tak juz wszystkich gronowiczow zapraszam na kwiecien na flesztival-festiwal filmow flashowych i grafiki komputerowej:) -
Anonim
dobra sluchajcie a tak troche z innej beczki jak sobie to wyobrazacie? znaczy od strony technicznej?
1. gdzie? - aula?, "klub" na dole?
2. jak czasowo? - jeden dzien? dwa dni?
itp......
ja to widze tak: jezeli sie znbierze duzo osob moznaby jakos poroskładac po calej szkole ew na 3 pietrze, 1 dzien albo dwa cale (powiedzmy 12- 20) - siedzimy, prezentujemy i sprzedajemy; w miedzyczasie ew jakies koncerty itepe? -
tita
byleby nie klub (to jakieś nieporozumienie stylistyczno-estetyczne)... reszta super...
mykam