SWPS [6162]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

hej co sądzicie o tym żeby zorganizować u nas targi sztuki? hmmm...? na pewno jest mnóstwo osób w szkole które coś szyja, malują, tworzą. Chcielibyście pokazać i moze posprzedawać swoje prace? Chcielibyście obejrzeć i może kupić jakieś prace? :))) Jestem otwarta na propozycje!
  • Pandorella

no jaaasne:)

ja moge przyniesc pcoztowki:) vlepki i takie tam:D

a z tego co wiem sa u nas ludzie ktorzy tez by cos takiego chcieli sprzedawac!
  • Maciek

ja nic nie szyje ale mam do sprzedania pare spodni ktos je tam w koncu uszyl:))
  • M G

ja moge zaspiewac !moge moge?:)
  • Pandorella

ja teeeeez chce zaspieeeeewac !!!ja tez!
  • tita

a ja nie chce błagam... tylko nie każcie mi śpiewać... ale kupie coś chetnie:)... i posłucham duetu Pandora-Truskawka...:)
  • Grono.Net

Rany jak Hana wydobędzie z siebie swój neogotycki głos to mury swps-u runą!
  • doc. lena

jestem zaa
  • Pandorella

Koka??

to ja mam neo gotycki glos?:) o rany Koka...nieeee ja nie gotyk! niach...

ja spiewam psycho,ragga,jazz,rock,orient, rap :D
    rozumiano?:D

Koka:) mzoe razem bysmy cos zpaodaly!
    ja moja Ragge psycho a Ty ganje marichuane...albo to lepiej nie..to zabierz moja glowe do nikad!o!
    albo cos Gutkowego!;)
  • Anonim

dobra paln dzialanie jeat taki:)
    1.robie prowizoryczna (na razie) liste chetnych
    2. dogaduje sie z "władzami" szoly (chociaż władza w rękach ludu:) )
    3. i po feriach moglibyśmy z tym ruszyć!

bede informować na bieżąco, a wy pogadajcie ze znajomymi - niekoniecznie z swps - fajnie jakby sie zebrała duża grupka ludzi!

juz to widze "oczyma wyobraźni:)" bedzie fantastycznieeee!!!!!
  • tita

pat... wszelka pomoca organizacyjną służę... SWPS taki nudny, zróbmy coś...
    jak już czegos się dowiesz to chętnie zmuszę moich "artystów" spoza SWPS do udziału...
  • Anonim

ej super bo ja naprawde mam duzo energii i bym wreszcie rozruszala ta szkole, nie ma sie co chować po kątach jak można pokazać ze coś robimy i jesteśmy w tym dobrzy!!! bede informowac na bierząco o ew ustaleniach z "władzami" :)
  • Anonim

swps nudny?:D pamietajcie moi drodzy o flesztivalu:)co prawda to za jakis czas, ale jednak:)
  • tita

Mankam, wiesz, że ja Was wszystkich bardzo kocham, ale zlitujcie się z tym flesztivalem.. toż to kompletna klapa organizacyjna... nic tylko słyszę co nie zrobione... ehh... no ale trzymam kciuki:)... po za tym hmmm... np PSOTA Psychologiczno-Społeczne Otwarte Targi Artystyczne... czy nie brzmi pieknie;)... hahahah
  • Anonim

spoko nazwa - jako jednoosobowy panoszący sie komitet organizacyjny przejmuję ją!!!!!!! :)))))))))))))))))
  • Anonim

tylko jeden problem ja jestem z kulturoznawstwa!!! hmmm... moge sie ew zgodzic na zmarginalizowanie Pomyslimy...
  • tita

ale chodziło mi o nazwe szkoły w nazwie;)...więc może reszta nam wybaczy;)...
    pozdrawiam zatem organizatorkę:)
  • Anonim

Tituś, wiem, ze organizacja kuleje, ale last year bylo to samo i jakos dalismy rade, mniej lub bardziej udane to bylo ale wyszlo:P w tym roku jako ze Kejt dziala to na 100% wyjdzie lepiej:)ale i tak juz wszystkich gronowiczow zapraszam na kwiecien na flesztival-festiwal filmow flashowych i grafiki komputerowej:)
  • Anonim

dobra sluchajcie a tak troche z innej beczki jak sobie to wyobrazacie? znaczy od strony technicznej?
    1. gdzie? - aula?, "klub" na dole?
    2. jak czasowo? - jeden dzien? dwa dni?
    itp......
    ja to widze tak: jezeli sie znbierze duzo osob moznaby jakos poroskładac po calej szkole ew na 3 pietrze, 1 dzien albo dwa cale (powiedzmy 12- 20) - siedzimy, prezentujemy i sprzedajemy; w miedzyczasie ew jakies koncerty itepe?
  • tita

byleby nie klub (to jakieś nieporozumienie stylistyczno-estetyczne)... reszta super...
    mykam
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)