• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

hello wszystkim
    mam pytanie. czy ktos ma moze dobre notatki z Nowaka - logika z elementami metodologii lub jakos tak sie to nazywa? ja mam z netu slajdy i sie zastanawiam czy to wystarczy..
    a ponadto mam pytanie odnosnie egzaminu. - czy ktos ze znajomych moze zdawal u niego i wie jak to wyglada i czy jest do zdania? bo dla mnie slowo logika brzmi niesmacznie jak na pierwszym roku :]
    buzka
  • Anonim

ja tez mam teraz egzam z nowaka,chodziłam na wykład,ale wg mnie nie mówil wiele wiecej niz to co jest na slajdach,wiec sama mam nadzieje ze wystarczą, pozdrawiam
  • Anonim

sluchajcie. mam taki problem..
    nie sciagnelam ze strony swps wiecej prezentacji Nowaka. tylko pierwsza. wchodze wczoraj na strone zeby sciagnac wiecej, a tam tylko jedna prezentacja dotyczaca metodologii i dwie inne dotyczace dynamicznej psych spol.
    czy ktos ma moze sciagniete prezentacje na kompa i moglby mi wyslac mailem
    coco@onet.pl

z gory dziekuje
    stawiam duze latte w Pasta za pomoc :)
  • hrabina Gosia

hej!na stronie wszystko jest, po prostu nowak zrobił jakiś burdel; ) on włożył wszystkie wykłady do jednej prezentacji i do jednego pdfa przy czym to chyba dokładnie to samo. wykład 1 to wszystkie wykłady w 1 prezentacji, a wykład 2 to 2 pliki w pdfie : jeden to metodologia nasza cała (chyba dokładnie to co w tej prezentacji; ) a 2 plik to dynamiczna. powodzenia i miłej nauki.
  • Anonim

gosia u're the best!!!!
    senk ju :)
    jak tam prezentacja na Korsaka? :)
  • hrabina Gosia

jakoś tam się robi... byłyśmy u niego dzisiaj.
    ale przez tą prezentację nie zaczęłam się uczyć do egzaminów, więc chyba oleję ją póki co. :)
  • ☆Piegus☆

Hej hej.. macie moze jakies pytania ze starszych testow?
  • Anonim

a moze ktos wie, gdzie P. Nowak ma dyzur i kiedy?
  • ermano

Nowak chyba jest w USA; -)))
  • Anonim

uuu to bardzo niedobrze... A kiedy wraca, moze ktos wie?
  • Ania Su

Ja mam ten sam problem. Nie bylo mnie na zadnym wykladzie z metodologii z elementami logiki (niedziela 8:00 rano) a 1.02 jest już egzamin:(. Czy ktoś wie czego się po nim spodziewać? Czy trzeba jakieś zadania rozwiązywać na teście, czy czysto teoretycznie? Ma ktoś dobre notatencje?
  • ermano

ja zacząłem od książki, nawet pisana ciekawym językiem;-))))
  • Maja

podobno slajdy i jest spoko.
  • ermano

Maja mam taka nadzieję;-)))
  • Maja

a test z copy shopu masz?
  • Anonim

wezcie testy z copy shopu tam jest koilka zadan zwiazanych z czytamniem tabel i chi kwadrat. nie ma tego na slajdach.
  • Ania Su

jak sie pytalam o testy Nowaka z Copy shopu, powiedzieli mi ze nie ma:(. Moglby mi ktos to przeslac? ams5annie@hotmail.com
  • Ania Su

A od której książki Kuba? Jest podanych kilka:(
  • ermano

Metody badawcze w psychologii - Shaughnessy
  • Ania Su

dzieki...cholercia, ta knizka ma kolo 550 stron:(...szybko sie ja czyta?
  • 1
  • 2