- 1
- 2
-
Anonim
hello wszystkim
mam pytanie. czy ktos ma moze dobre notatki z Nowaka - logika z elementami metodologii lub jakos tak sie to nazywa? ja mam z netu slajdy i sie zastanawiam czy to wystarczy..
a ponadto mam pytanie odnosnie egzaminu. - czy ktos ze znajomych moze zdawal u niego i wie jak to wyglada i czy jest do zdania? bo dla mnie slowo logika brzmi niesmacznie jak na pierwszym roku :]
buzka -
Anonim
ja tez mam teraz egzam z nowaka,chodziłam na wykład,ale wg mnie nie mówil wiele wiecej niz to co jest na slajdach,wiec sama mam nadzieje ze wystarczą, pozdrawiam -
Anonim
sluchajcie. mam taki problem..
nie sciagnelam ze strony swps wiecej prezentacji Nowaka. tylko pierwsza. wchodze wczoraj na strone zeby sciagnac wiecej, a tam tylko jedna prezentacja dotyczaca metodologii i dwie inne dotyczace dynamicznej psych spol.
czy ktos ma moze sciagniete prezentacje na kompa i moglby mi wyslac mailem
coco@onet.pl
z gory dziekuje
stawiam duze latte w Pasta za pomoc :)
-
hrabina Gosia
hej!na stronie wszystko jest, po prostu nowak zrobił jakiś burdel; ) on włożył wszystkie wykłady do jednej prezentacji i do jednego pdfa przy czym to chyba dokładnie to samo. wykład 1 to wszystkie wykłady w 1 prezentacji, a wykład 2 to 2 pliki w pdfie : jeden to metodologia nasza cała (chyba dokładnie to co w tej prezentacji; ) a 2 plik to dynamiczna. powodzenia i miłej nauki. -
-
Anonim
gosia u're the best!!!!
senk ju :)
jak tam prezentacja na Korsaka? :) -
hrabina Gosia
jakoś tam się robi... byłyśmy u niego dzisiaj.
ale przez tą prezentację nie zaczęłam się uczyć do egzaminów, więc chyba oleję ją póki co. :)
-
☆Piegus☆
-
Anonim
-
ermano
-
Anonim
-
Ania Su
Ja mam ten sam problem. Nie bylo mnie na zadnym wykladzie z metodologii z elementami logiki (niedziela 8:00 rano) a 1.02 jest już egzamin:(. Czy ktoś wie czego się po nim spodziewać? Czy trzeba jakieś zadania rozwiązywać na teście, czy czysto teoretycznie? Ma ktoś dobre notatencje? -
ermano
-
Maja
-
ermano
-
Maja
-
Anonim
wezcie testy z copy shopu tam jest koilka zadan zwiazanych z czytamniem tabel i chi kwadrat. nie ma tego na slajdach. -
Ania Su
jak sie pytalam o testy Nowaka z Copy shopu, powiedzieli mi ze nie ma:(. Moglby mi ktos to przeslac? ams5annie@hotmail.com -
Ania Su
-
ermano
-
Ania Su
dzieki...cholercia, ta knizka ma kolo 550 stron:(...szybko sie ja czyta?
- 1
- 2