Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • mosia

Kur... czy im się zepsuła maszyna??!!!! Dlaczego nie ma wyników!!?!??
  • Anonim

no nad tym samym sie zastanwiam...egzamin mialam o 9 rano w pt a do tej pory brak wynikow, do tego jeszcze malo osob pisalo..
  • Anonim

Lubia nas trzymać w niepewności... Przynajmniej tak sie moga wyżyc za olewanie ich zajęć...
  • mosia

Ty miałaś w piętek a ja w środę o 15!!!! to już prawie tydzień!! mają czas do jutra do 15 a potem dzwonię i mówię że podłożyłam bombę!! (chociaż to chyba nienajlepszy pomysł, bo jeszcze dłużej wyników nie będzie;)
  • Di; )

Ehh..pocieszę Was,że My czekaliśmy na wyniki 10 dni,co prawda egzamin był z pytabiami otwartymi,niemniej jednak widac trafiaja się i takie przypadki...
  • Anonim

Nie ma sie co dziwic, ze to tyle trwa, skoro oni sprawdzaja egzaminy ZAOCZNYCH z wczoraj (juz sa oficjalne wyniki z niektorych przedmiotow) zamiast sprawdzic egzamin ze srody DZIENNYCH. Gdzie tu sens??
  • mosia

aa no właśnie, bo ja widziałam, że z dziennych oni dzisiaj nic nie zamieścili i już myślałam, że się im maszyna popsuła, a oni się zaocznymi zajeli.. BTW widzieliście jakie oni mają oceny? wow!!
  • Anonim

Mosia: wez zadzwon jutro do szkoly i zapytaj co z ta zaawansowana... juz brak mi cierpliwosci... a nie jestem w Wawie...
  • Ania

ja dostalam wyniki z logiki juz.. (piatek)
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)