-
mosia
Kur... czy im się zepsuła maszyna??!!!! Dlaczego nie ma wyników!!?!?? -
Anonim
no nad tym samym sie zastanwiam...egzamin mialam o 9 rano w pt a do tej pory brak wynikow, do tego jeszcze malo osob pisalo.. -
Anonim
Lubia nas trzymać w niepewności... Przynajmniej tak sie moga wyżyc za olewanie ich zajęć... -
mosia
Ty miałaś w piętek a ja w środę o 15!!!! to już prawie tydzień!! mają czas do jutra do 15 a potem dzwonię i mówię że podłożyłam bombę!! (chociaż to chyba nienajlepszy pomysł, bo jeszcze dłużej wyników nie będzie;) -
-
Di; )
Ehh..pocieszę Was,że My czekaliśmy na wyniki 10 dni,co prawda egzamin był z pytabiami otwartymi,niemniej jednak widac trafiaja się i takie przypadki... -
Anonim
Nie ma sie co dziwic, ze to tyle trwa, skoro oni sprawdzaja egzaminy ZAOCZNYCH z wczoraj (juz sa oficjalne wyniki z niektorych przedmiotow) zamiast sprawdzic egzamin ze srody DZIENNYCH. Gdzie tu sens?? -
mosia
aa no właśnie, bo ja widziałam, że z dziennych oni dzisiaj nic nie zamieścili i już myślałam, że się im maszyna popsuła, a oni się zaocznymi zajeli.. BTW widzieliście jakie oni mają oceny? wow!! -
Anonim
Mosia: wez zadzwon jutro do szkoly i zapytaj co z ta zaawansowana... juz brak mi cierpliwosci... a nie jestem w Wawie... -
Ania