SWPS [6162]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Są juz na stronie:)
    Mimo, ze mejle chyba nie powysylane(albo do mnie nie dotarl).

Jestem bardzo szczesliwa! Mam 4!:D

jak Wam poszlo?
  • ...Madzik...

No to jednak nie jest Ci potrzebne to Powodzenbie; ) na sesji B

Gratuluje :]

A możesz mi zdradzic z czego sie uczyłas ze dostałas 4 ?
  • Anonim

ja też mam to z głowy :-) mam 3,5 za 23 punkty..ciekawe od ilu było zaliczenie?? ale ulga..o matko...JUPPPPPI :D
  • Karina

zaliczenie od 20,
    ja 28 i 4 :)
  • Eliza

Też już mam to z głowy! Mam nadzieję, że statystyke też zaliczę!
  • Anonim

Madzik-slajdy,notatki+Strelau2 +logiczne myslenie i uwazane czytanie pytan;)

Oj tez bym chciala state zaliczyc, ucze sie do niej i w ramachcwiczen z rozkladu normalnego wrzucilam wyniki do excela i oto co mi wyszlo
    nzal-70%!!!
    M=3,10 SD=0,94;)
    Mozna sobie wyliczyc z,sprawdzic odleglosc od sredniej i jak sie wypadlo;) hehe
  • ...Madzik...

To nie trzeba czytac tych wszystkich głupich ksiązek co ona kazała :D wystarczy Strelau podrecznik :D super :D Dziękuje Ci Kinia :]

Co do statystyki zaawansowanej to nie powinnaś sie az tak przejmowac jest duzo łatwiejsza niz podstawowa :] i test tez jest łatwiejszy ( bynajmniej tak było w zeszłym roku )
  • Anonim

Madzik zdawalam w zeszlym roku hahaha;)
    Co prawda tylko termin A, bo na B sie spoznilam i mnie nei wpuscili:|, ale jesli bylby latwy to bym zdala i w A;)
    W tym roku wroze sobie termin B bo nie dosc ze nie chodzilam na wyklady to jeszcze nie bylam na biezaca z spssem, bo zaliczylam w tamtym roku.
    A zaczelam sie uczyc wczoraj:D I idzie mi tak sobie;)
    Pamietasz moze co najwazniejsze?:)
  • ...Madzik...

No to fakt tu moze byc problem jak sie uczysz ostatniego dnia niestety dotego trzeba sie uczyc minimum 3 :/ a co najwazniejsze to juz niestety nie pamietam wiem ze sa zadania wiec trzeba sie ich nauczyc dzieki temu zyskasz punkty. nie prosiła o jakies strasznie skomplikowane wzory. no ale co z tegorii to niestety nuic sobie nie przypominam przykro mi :(
  • Anonim

jakos dam rade:*
  • bronia:)

Kinia a jakie rozdzialy ze strelau'a??
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)