-
Anonim
Są juz na stronie:)
Mimo, ze mejle chyba nie powysylane(albo do mnie nie dotarl).
Jestem bardzo szczesliwa! Mam 4!:D
jak Wam poszlo? -
...Madzik...
No to jednak nie jest Ci potrzebne to Powodzenbie; ) na sesji B
Gratuluje :]
A możesz mi zdradzic z czego sie uczyłas ze dostałas 4 ? -
Anonim
ja też mam to z głowy :-) mam 3,5 za 23 punkty..ciekawe od ilu było zaliczenie?? ale ulga..o matko...JUPPPPPI :D -
-
-
Eliza
-
Anonim
Madzik-slajdy,notatki+Strelau2 +logiczne myslenie i uwazane czytanie pytan;)
Oj tez bym chciala state zaliczyc, ucze sie do niej i w ramachcwiczen z rozkladu normalnego wrzucilam wyniki do excela i oto co mi wyszlo
nzal-70%!!!
M=3,10 SD=0,94;)
Mozna sobie wyliczyc z,sprawdzic odleglosc od sredniej i jak sie wypadlo;) hehe
-
...Madzik...
To nie trzeba czytac tych wszystkich głupich ksiązek co ona kazała :D wystarczy Strelau podrecznik :D super :D Dziękuje Ci Kinia :]
Co do statystyki zaawansowanej to nie powinnaś sie az tak przejmowac jest duzo łatwiejsza niz podstawowa :] i test tez jest łatwiejszy ( bynajmniej tak było w zeszłym roku ) -
Anonim
Madzik zdawalam w zeszlym roku hahaha;)
Co prawda tylko termin A, bo na B sie spoznilam i mnie nei wpuscili:|, ale jesli bylby latwy to bym zdala i w A;)
W tym roku wroze sobie termin B bo nie dosc ze nie chodzilam na wyklady to jeszcze nie bylam na biezaca z spssem, bo zaliczylam w tamtym roku.
A zaczelam sie uczyc wczoraj:D I idzie mi tak sobie;)
Pamietasz moze co najwazniejsze?:) -
...Madzik...
No to fakt tu moze byc problem jak sie uczysz ostatniego dnia niestety dotego trzeba sie uczyc minimum 3 :/ a co najwazniejsze to juz niestety nie pamietam wiem ze sa zadania wiec trzeba sie ich nauczyc dzieki temu zyskasz punkty. nie prosiła o jakies strasznie skomplikowane wzory. no ale co z tegorii to niestety nuic sobie nie przypominam przykro mi :( -
Anonim
-
bronia:)