-
-
Dr.Feelgood
przeciez w necie sa na stronie swps-u
a wogóle to jestem zielony bo byłem chyba na 3 wykładach tylko, i w dodatku gazety czytałem
wiec to ja bede potrzebował pomocy tylko ze na sesji :0
-
kotbury
Quiz! Odpuściłes sobie wykłady z Wojciszke?! Przecież to absoultna rewelacja! Pójdziesz za to do piekła!:-P
Wojciszke rządzi!
A co do notatek, to nie mam ich na tym co zostawił Wojcisze w internecie, tylko pisane odręcznie w zeszytach (i różnych rozrzuconych kartkach) jak chcesz to możesz je sobie skserować,ale przy moim charakterze pisma, pomysł jest raczej średni... Zresztą będe w poniedziałek w szkole to sobie je obejrzysz jak chcesz.
-
kotbury
Quiz! Odpuściłes sobie wykłady z Wojciszke?! Przecież to absoultna rewelacja! Pójdziesz za to do piekła!:-P
Wojciszke rządzi!
A co do notatek, to nie mam ich na tym co zostawił Wojcisze w internecie, tylko pisane odręcznie w zeszytach (i różnych rozrzuconych kartkach) jak chcesz to możesz je sobie skserować,ale przy moim charakterze pisma, pomysł jest raczej średni... Zresztą będe w poniedziałek w szkole to sobie je obejrzysz jak chcesz.
-
-
kotbury
-
oj tam wojciszke robi calkiem przyjemne testy, znaczy znosne.
to co w sieci wystarczy, tez nie chodzilam na wyklad bo za wczesnie byl i jakos pozniej spokojnie dalam rade wiec luz -
ankap
hmm a ja nie mialam z Wojciszke...tylko z Jaworskim
On na dziennych tez sie gdzies kreci ?? -
Edi
Jaworski!!!!!!!!Nigdy więcej;)
Pamiętam jaki bunt był aby przestał nas męczyć na zaocznych!!!!!!!!!!! -
ankap
oooooo bo ja tez z zaocznych :D
tez sie buntowac chcieli...
a skad dokladnie eduardaa jestes ?? i ktory roczek ?