SWPS [6162]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ola

mam pytanko, czy ktoś z was był na zajęciach u Fabiszak na których tłumaczyła kto to człowiek intencjonalny? nie było mnie na kilku zajęciach, ale mam szanse nadrobienia...tylko za nic nie mam pojęcia kto zacz ten "człowiek"...jestem w desperacji, więc każda pomoc się przyda :)
    z góry dzięki :)
  • Anonim

problem w tym ze nikt nie wie co to jest czlowiek intencjonalny!! pani F dosc metnie to tlumaczyla, wiec nie bardzo moge pomoc,choc staralam sie zrozumiec co chce nam przekazac...
    nawet pan obuchowski jak to pisal to tak zamieszal ze nic z tego nie wiadomo i mozna przypuszczec ze myslal o "konkretach ogolnych" :)
    moze ktos ci pomoze, powodzenia zycze :)
  • GP

hej Ola! ja już zaliczyłam te zajęcia więc jeśli mogłoby Ci to w czymś pomóc to moge pożyczyć Ci moją pracę :) może niewielka to pomoc ale praca jest na 4,5 więc według mnie nie najgorzej :)
  • Z

Olcia, jak podasz adres to Ci prześlę jak ja to zrozumiałam. Dowaliła z tym człowiekiem niesamowicie; ) Na ćwiczeniach sama nie bardzo wiedziała o czym mówi.
  • ola

dzięki za pomoc, dziewczyny. napisałam do Was na privie.
    pozdrawiam ciepło!
  • ::Paulhus::

Ja równiez dołącze się do prośby..hm...

a czy posiada ktoś z was te mapy pojęciowe.
    Jestem antytalenciem w tworzeniu notatek systemem map i generalnie nie potrafie wyodrębnić najważniejszych pojęć bo wydaje mi sie że wszystko jest ważne....
    Jakby ktoś z was się n ie zirytował mocno moja prośbą to plis na mojego maila te mapki tak pokoleżeńsku pwasinski@poczta.fm
  • ola

mapki ci wysłałam i wszystko opisałam w mailu.
    powodzenia

Oj naprawde dzięki wielkie Olcia
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)