-
ola
mam pytanko, czy ktoś z was był na zajęciach u Fabiszak na których tłumaczyła kto to człowiek intencjonalny? nie było mnie na kilku zajęciach, ale mam szanse nadrobienia...tylko za nic nie mam pojęcia kto zacz ten "człowiek"...jestem w desperacji, więc każda pomoc się przyda :)
z góry dzięki :) -
Anonim
problem w tym ze nikt nie wie co to jest czlowiek intencjonalny!! pani F dosc metnie to tlumaczyla, wiec nie bardzo moge pomoc,choc staralam sie zrozumiec co chce nam przekazac...
nawet pan obuchowski jak to pisal to tak zamieszal ze nic z tego nie wiadomo i mozna przypuszczec ze myslal o "konkretach ogolnych" :)
moze ktos ci pomoze, powodzenia zycze :) -
GP
hej Ola! ja już zaliczyłam te zajęcia więc jeśli mogłoby Ci to w czymś pomóc to moge pożyczyć Ci moją pracę :) może niewielka to pomoc ale praca jest na 4,5 więc według mnie nie najgorzej :) -
Z
Olcia, jak podasz adres to Ci prześlę jak ja to zrozumiałam. Dowaliła z tym człowiekiem niesamowicie; ) Na ćwiczeniach sama nie bardzo wiedziała o czym mówi. -
-
ola
dzięki za pomoc, dziewczyny. napisałam do Was na privie.
pozdrawiam ciepło! -
::Paulhus::
-
a czy posiada ktoś z was te mapy pojęciowe.
Jestem antytalenciem w tworzeniu notatek systemem map i generalnie nie potrafie wyodrębnić najważniejszych pojęć bo wydaje mi sie że wszystko jest ważne....
Jakby ktoś z was się n ie zirytował mocno moja prośbą to plis na mojego maila te mapki tak pokoleżeńsku pwasinski@poczta.fm -
ola
-