SWPS [6162]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

hej, czy jest moze ktos, kto ma dobre i czytelne notatki z wykladow prof. Falkowskiego?

albo ktos, kto spisal wyklady i ma je w kompie?

bylbym wdzieczny za jakakolwiek informacje! thnx! :-)
  • Zuzia4You

Ja mam notatki z zeszlego semestru.odaj maila to ci wysle :)...uczylam sie tylko z nich i zaliczylam; )
  • Anonim

wyslalem na priva! dzieki wielkie!

a one sa z kasety? czy notowalas na wykladzie?
  • Zuzia4You

to sa jego materialy i z nich sie glownie uczylam i zaliczylam...wyslalam 4 maile :)...Jak poczytasz to i ewentualnie przejzysz jego ksiazke to zaliczysz na 5; )...Egzamin jest banalny :)...Zreszta notatki sie szybko czyta bo sa mile i przyjemne :)...
    Powodzenia i milego uczenia sie :)
  • Dolina

a czy to sa te materiały ktore byly w necie?
  • Zuzia4You

nie wiem co teraz jest w necie...ja mam z zaszlego semestru i robil na wykladach slowo slowo z tego,wiec po co pisac kolejny raz; o)...no chyba ze komus sie nudzi,albo moze pozmienial w tym semestrze..nie wiem...nie interesowalam sie tym...pozdrawiam
  • Dolina

a czy mozesz mi przeslac te materialy na maila?
    jak tak(za co juz dozgonnie jestem wdzieczna) to moj mail :aga_dolinska@wp.pl
  • Dolina

jak tak(za co juz dozgonnie jestem wdzieczna) to moj mail :aga_dolinska@wp.pl
  • Dolina

jak tak to moj mail :aga_dolinska@wp.pl
    z gory dziekuje:)
    pzdr.:)

aga
  • Kru

jak wam idzie? ... bo ja nie mogę się zebrać :l
  • eM

hihi ja tyż mam ten problem...

zaczynam od kawy... trzeba się jakoś wprawić zanim zajrzę do tego...

echhh...
  • Kru

minela godz. ja jestem po kawie i truskawkach i nic. :) zero weny do nauki :) ... poczekam jeszcze troszke, lepiej niech przyjdzie pozno niz wcale; D
  • eM

tia... godzinka przed netam, a miało być 15 min:P
  • Di; )

a ja dzis to raczej nawet tego nie tknę..jutro po południu zasiądę i w pon. rano pewnie..
  • Kasień

będzie dobrze...
    w zeszłym semestrze egzamin był bardzo łatwy... obkułam slajdy, notatki miałam może z 7 wykładów i dostałam piąteczkę. Choć kilka pytań mnie zagięło... Zwłaszcza te dotyczace pamięci :(.
    trzymam kciuki!
  • mormyszka vel mysia :)

Myślę, że grunt to chodzenie na wykłady.
    Ale też nie mogę się zebrać żeby przejrzeć jego materiały...
    Jako samoutrudnianie natychmiast usypiam
  • Kru

od 16:00 minelo juz troszke czasu a ja jeszcze nie usiadlam do nauki :) ... bylam na 10 wykladach i caly czas sobie powtarzam ze nauka nie moze mi zajac wiecej niz 1 godz. wiec sie obijam; ) ale to chyba zlodne myslenie; )
  • eM

i jak naumiani??:>

echh ja jeszcze doczytuję notatki z netu...

nie ma to jak udawać, że się uczyło przez cały weekend:/

Powodzienia!!!!!!!!!!!!!!!:-)
  • Di; )

No ja to przeczytalam materialy z 2 razy..ale trudno powiedziec,zebym cos umiala...dalej bede czytala..
  • Anonim

To nie może być "chyba" trudne. (????)
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)