-
Anonim
hej, czy jest moze ktos, kto ma dobre i czytelne notatki z wykladow prof. Falkowskiego?
albo ktos, kto spisal wyklady i ma je w kompie?
bylbym wdzieczny za jakakolwiek informacje! thnx! :-) -
Zuzia4You
Ja mam notatki z zeszlego semestru.odaj maila to ci wysle :)...uczylam sie tylko z nich i zaliczylam; ) -
Anonim
wyslalem na priva! dzieki wielkie!
a one sa z kasety? czy notowalas na wykladzie? -
Zuzia4You
to sa jego materialy i z nich sie glownie uczylam i zaliczylam...wyslalam 4 maile :)...Jak poczytasz to i ewentualnie przejzysz jego ksiazke to zaliczysz na 5; )...Egzamin jest banalny :)...Zreszta notatki sie szybko czyta bo sa mile i przyjemne :)...
Powodzenia i milego uczenia sie :) -
-
Dolina
-
Zuzia4You
nie wiem co teraz jest w necie...ja mam z zaszlego semestru i robil na wykladach slowo slowo z tego,wiec po co pisac kolejny raz; o)...no chyba ze komus sie nudzi,albo moze pozmienial w tym semestrze..nie wiem...nie interesowalam sie tym...pozdrawiam -
Dolina
a czy mozesz mi przeslac te materialy na maila?
jak tak(za co juz dozgonnie jestem wdzieczna) to moj mail :aga_dolinska@wp.pl -
Dolina
jak tak(za co juz dozgonnie jestem wdzieczna) to moj mail :aga_dolinska@wp.pl -
Dolina
jak tak to moj mail :aga_dolinska@wp.pl
z gory dziekuje:)
pzdr.:)
aga -
Kru
-
hihi ja tyż mam ten problem...
zaczynam od kawy... trzeba się jakoś wprawić zanim zajrzę do tego...
echhh...
-
Kru
minela godz. ja jestem po kawie i truskawkach i nic. :) zero weny do nauki :) ... poczekam jeszcze troszke, lepiej niech przyjdzie pozno niz wcale; D -
-
Di; )
a ja dzis to raczej nawet tego nie tknę..jutro po południu zasiądę i w pon. rano pewnie.. -
Kasień
będzie dobrze...
w zeszłym semestrze egzamin był bardzo łatwy... obkułam slajdy, notatki miałam może z 7 wykładów i dostałam piąteczkę. Choć kilka pytań mnie zagięło... Zwłaszcza te dotyczace pamięci :(.
trzymam kciuki! -
mormyszka vel mysia :)
Myślę, że grunt to chodzenie na wykłady.
Ale też nie mogę się zebrać żeby przejrzeć jego materiały...
Jako samoutrudnianie natychmiast usypiam -
Kru
od 16:00 minelo juz troszke czasu a ja jeszcze nie usiadlam do nauki :) ... bylam na 10 wykladach i caly czas sobie powtarzam ze nauka nie moze mi zajac wiecej niz 1 godz. wiec sie obijam; ) ale to chyba zlodne myslenie; ) -
i jak naumiani??:>
echh ja jeszcze doczytuję notatki z netu...
nie ma to jak udawać, że się uczyło przez cały weekend:/
Powodzienia!!!!!!!!!!!!!!!:-) -
Di; )
No ja to przeczytalam materialy z 2 razy..ale trudno powiedziec,zebym cos umiala...dalej bede czytala.. -
Anonim