SWPS [6162]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • M G

o co chodzi z tymi jezykami ktore podobno sa nowoscia na swps..mozna z nich robic specjalizacje ?wybrac sobei jako przedmiot?czy jako cos dodatkowego?i czy jest to jedynie na psych stosunkow miedzykulturowych>?jak to wogoole z tym jest..ja zorbilam, sobie rok uciech i zaabw i narazie na swps mnienie ma i niemoge zdecydowac sie miedzy psychologia spoleczna a stosunmkow miedzykulturowych -a z jezykiem szwedzkim akurat chetnie bym sie zzapoznala..
  • Anonim

z tego co zrozumialam to te wszystkie jezyki sa tylko dla osob na miedzykulturowych

ja chetnie bym wziela hiszpanski jako fakultet, ale dla osob na psych. spolecznej sie nie da ):
  • tita

o, ja widze ola że Ty coś wiesz... czyli, ze w ogóle opcja z hiszpańskim jest dla któregoś kierunku dostępna?? No bo skoro można załtwić sobie francuski w ramach fakultetów, to w takim razie hiszpańki też by można pewnie wywalczyć...
  • Anonim

wiem, ze znajoma chodzi na hiszpanski w ramach albo filologii albo miedzykulturowej (niestety mam luki pamieci)
    musialabym sie doinformowac, bo mysle, ze nie bylabym jedyna chetna aby podszlifowac ten piekny jezyk (:
  • tita

hmmm... to trzeba się koniecznie dowiedzieć co i jak, a potem zasypać ich podaniami... uwielbiam opodaniowywać naszą szkołę...szczególnie, że sami nas do tego zmuszają...
  • Anonim

nalezy to uskutecznic; ) szkoda tylko, ze bss jest wiecznie zamkniete
  • victoire defaite

mi sie wydaje ze ten norweski itd jest tylko dla filologii angielskiej noi moze dla miedzykulturowej
    jesli chodzi o hiszpanski,fr,włoski to są tez tylko dla filologii i dla psych społecznej po angielsku(zamiast ang tak jakby)
  • tita

a propos dyskusji czy można sobie wziąć język, zapytałam naszych specjalistów. Oto odp.:
    powinna Pani napisać podanie poprzez internetowy system podań:
    http://www.swps.edu.pl/podania/
    wybierając typ podania: podjęcie decyzji w sprawie fakultetów.
    I żadnej odpowiedzi na moje pytania właściwie... ale cóż...
    Podanie złożyłam (jego treść to 1 zdanie;))... jak mi odpowiedzą w ciągu 30 dni to i tak już pewnie będzie po zapisach...
    kocham SWPS:)
  • dark violet

filologii skandynawskiej na sciezce norweskiej w tym roku nie bedzie;( musze isc na szwedzka
  • K.

Może z was ktoś lepiej się orientuje jak jest ze szkoła językową na naszej uczelni... bo mi zależy żeby od tego roku zacząć się uczyć norweskiego ( nie jako studia filologiczne tylko tak dla siebie)...tylko szczerze mówiąc nic nie "łapie" z informacji podanych na stronie, a na uczelnie niestety w najbliższych dniach nie mam możliwości dotarcia.
    A tu może ktoś się znajdzie, kto wie jak to działa i powie czy w ogóle u nas warto czy lepiej iść gdzie indziej.
    Pozdrawiam K.
  • Anonim

>ola. napisała:
    >z tego co zrozumialam to te wszystkie jezyki sa tylko dla
    >osob na miedzykulturowych
    >
    >ja chetnie bym wziela hiszpanski jako fakultet, ale dla osob
    >na psych. spolecznej sie nie da ):

ot popieram, też się zastanawiałem czy można się hiszpańskiego uczyć...
  • Orzech Ziemny

jest filologia hiszpańska- z tego, co wiem, to mają tam naprawdę intensywny kurs hiszpańskiego na 1 roku. może by się dało na sam język zapisać, a resztę przedmiotów sobie darować... może tak się da, ciekawe ile by kosztowało..
  • Anonim

Hm, intensywny to mnie chyba nie bawi, jako że wolę się jednak bardziej poświęcić pierwszemu roku społecznej.
  • Anonim

Język Szwedzkiego - KURS PODSTAWOWY (A1)

tryb normalny:
    obejmuje 50h lekcyjnych (45 min), zajęcia 2 razy w tygodniu po 2 h lekcyjne w godzinach popołudniowych, przewidywany czas trwania zajęć - ok. 3 miesiące z przerwami na dni świąteczne

Terminarz:
    wtorek i czwartek od 16:30 do 18:00 Grupa podstawowa A1

Planowany termin rozpoczęcia zajęć:

ok 03.12.2008r. (kurs podstawowy i weekendowy)

Cena: 450zł
    (istnieje możliwość płatności Ratalnej - bez prowizji)

Cena obejmuje koszt prowadzenia zajęć językowych oraz materiały szkoleniowe dla każdego uczestnika.
    Osoby kontynuujące u nas naukę na wyższych poziomach są uprawnione do zniżek w opłacie za kurs.

Zapewniamy Państwu:
    - Wykwalifikowanych lektorów z doświadczeniem w prowadzeniu zajęć wśród różnych grup wiekowych, nawet native speaker’ów
    - Zajęcia w małych grupach, maksymalnie 15 osobowych
    - Zajęcia w przyjaznej, miłej atmosferze
    - Pomoc w nadrobieniu programu w przypadku nieobecności na zajęciach
    - Przybliżenie nie tylko języka, ale również kultury i obyczajów danego kraju

Zajęcia odbywają się w centrum Warszawy przy Metrze Politechnika.
    Dokładna lokalizacja: Politechnika Warszawska, Wydział Inżynierii Środowiska

DOKŁADNE INFO znajdziesz w Naszej STREFIE:
    http://grono.net/forum/2354771/0/

lub na stronie WWW
    http://www.katedra.edu.pl
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)