Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

powiedzcie, czy Was nie wkurwia, że podczas egzaminu w 307 i 308 wiercą i stukają? Ja w ogóle szału dostaję - miałem tam już 3 egzaminy i za każdym razem to samo! Ciarki mnie przechodzą ze wściekłości jak myslę, że będę w tej sali odpowiadał na pytania otwarte>:(
  • Ewelina Derda

proponuje ser do uszu lub zatyczki w jakiejkolewiek innej formie.
    ja już raz byłam w informacji w sprawie tego halasu. powiedzieli, ze nie ma innej możliwość (godzin) na przeprowadzanie remontu. ja na to, że może przynajmniej w poznych godz.popołudniowych. a oni na to, że przecież robotnicy nie beda siedzieli po nocy.
    kurwa, to my mamy przez to zawalić egzaminy.
    na czas sesji mogliby przerwać.
  • Anonim

no to zawalamy...
    :(
  • bero

wszystko przez remont... szlag by trafil, bylem blisko ataku kurwicy...
  • Terrorystka Pokoju

nie tylko aule. Wczoraj pisalam w sali 202 gramatyke i wiercili tam na koncu przy lazienkach te drzwi. To dopiero byla impreza, zwlaszcza ze jak sie zamknelo dzrwi od sali to byl ukrop...
  • KAseta

Ja się tak wystraszyłam jak zaczeli wiercić, że aż mi ołówek z ręki wypadł...lekka przesada moim skromnym zdaniem...myśałam, że wybuchnę gromkim gniewem :D
  • bero

mackiewicz nie wygladal na zachwyconego
  • KAseta

Nikogo nie zachwyca to wiercenie podczas egzaminów...nawet wykładowców...
  • Anonim

Owszem - wkurwia
  • KAseta

Jak nie zdamy przez to zamieszanie, to proponuję zlinczować Eliasza...a przynajmniej robotników...
  • Anonim

w sumie jak komuś exam nie pójdzie to może się odwo ływać, że nie miał zapewnionych minimalnych standardowych warunków, jakie powinny być podczas egzaminu. na etyce zawodowej uczą nas jaki to psycholog powieniem być troskliwy, wyrozumiały i odnosić się z szacunkiem do swoich klientów i współpracowników. ma to się przejawiać np w dogodnym miejscu i warunkach prowadzenia terapii, testów, wywiadów oraz diagnoz. Żałuję, że nie stosuje się to najwyraźniej do studentów piszących egzamin.
  • m.

na razie mialam jeden egz i to szczescie, ze nie wiercili. Troche sie boje, co bedzie dalej. Moze pojdzmy gdzies (bss, opiekun roku? dziekan?) i poprosmy, zeby nie wiercili w czasie egzaminow. Znosilismy to w trakcie wykladow, ale egzamin wymaga maxymalnej koncentracji. Na te 2 tygodnie moga chyba przerwac prace??!!
  • Anonim

wlasnie, wlasnie
    Sarna dobrze mowi: skopiujmy te wypowiedzi i przeslijmy do waznych z Naszej Szkoly! to skanadal, by w czasie sesji odbywal sie tam remont! zrobmy z tym porzadek!!!!!!
  • bero

dobrze gada... barman, polej forkowi!!!!!!!!!!!
  • Ewelina Derda

tylko jeśli będziemy kopiowac te wypowiedzi, to proponuje wycięcie tych wszystkich 'kurw" :)
    to taka mała uwaga; )

ale wiecie co oni nam powiedzą, jesli pojdziemy z prosba o przerwanie remontu?!
    "prosze wysłać podanie drogą elektroniczną. odpowiemy w ciągu 30dni"
    k****ja p******
  • Anonim

hahaha
    dobre
  • Anonim

na koszt Bero, poprosze! 2 piecdziesiatki - dla mnie i dla tego pana; -)
  • bero

barman, lej... za to wypijemy :D
  • Ewelina Derda

a dla? ja poprosze odrazu setkę!!! a co!
  • Anonim

najpierw zalatwisz sprawe z Waznym z SWPS, a potem postawimy Ci (na koszt Bero) tyle setek, ile dusza zapragnienie!

no polej barman...
    temu panu takze!
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)