-
Anonim
Pomyślałam, ze może przyda sie nowy temat skoro nikt z nas już się prawie nie udziela na tamtym starym. Zdaje się, że już niedużo tej szkoły nam zostało? Czujecie ulgę?... -
P.J.
nie czujemy;] bo jeszcze egzaminy.......stary, skoros z 3 roku, ostaly Ci sie jeszcze moze notatki z hist. USA?? miales moze hist USA ze Skurowskim?? -
Anonim
stara?
no w kazdym razie nigdy takowych nie posiadałam, bo w gruncie rzeczy nikt na niego nie chodził... W książce jest wszystko co potrzeba. Przecież Skura daje hasła... a potem zdania żywcem z książki w które te hasła trzeba wpisać... Podkreslasz je w książce, czytasz ją zwracająć szczególną uwagę na te słowa, najtrudniejsze zapisujesz na ręce i siup, piątka jest; )
Pozdrawiam -
P.J.
-
-
Anonim
Za moich czasów prawie wszystkie były, a jeśli nie to znaczy, że ktoś nie umiał szukać, ewentualnie te kilka pozostałych można sprawdzić w internecie.
Nie ma nikogo z 3go roku?; > -
P.J.
-
Vario/ango mo/tommy f.
-
P.J.
-
Anonim
No a ty Vario, też prawie 3 rok; >
Zauważyłam, że się nie odzywają i dlatego założyłam ten temat... Tam było za dużo młodych; ) Zagłuszali nas.
P.S. niech mu ktoś powie, że nie ma się co martwić egzaminami pana Skurowskiego!!!
Choć ja z Anglii miałam słabą ocenę, chyba 3+, ale to dlatego, ze olałam tę listę haseł i uczyłam się odpowiadać opisowo... Cóż, to nie było najmądrzejsze; ) To taki egzam co to trzeba wykuć i nie trzeba myśleć za dużo... -
P.J.
-
Anonim
No to się zastanów co poszło źle .. może nie zapamiętałes dobrze nazw, albo powinieneś był zaznaczać sobie najtrudniejsze hasła i do nich wrócić?
To naprawdę łatwy egzamin, zdaje się, że bywały znacznie trudniejsze w tamtych czasach... -
P.J.
nie wiem, w tym semes. tez przyg. sie podobnie..a poniewaz chyba hist. USA jak dla mnie jest prostsza to..bedzie gites