SWPS [6163]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Czy ktos zapisal zakres pytan ktory Mackiewicz podawal bodajze na przedostatnich zajeciach??(ew troszke wczesniej)

Moze jeszcze z jakis wykladow podawal pytania??
  • Anonim

te pytania sa w materialach od wykladowcow :-)
  • Anonim

nienienie,tam jest zakres materialu ze Strelaua.
    On podawal na wykladzie dokladnie z ktorych zagadnien beda pytania,zeby sie za duzo nie nauczyc :D
  • god is italian

Yyyyy?!

Na koncu streszczenia kazdego wykladu jest podane "co trzeba wiedziec"... streszczenia sa w materialach od wykladowcy. Jest tam tez czesc pytan z poprzedniego roku.

Tylko na wykladzie z zachowan konsumeckich podal dokladnie z czego bedzie pytal.
  • 1011010 1110101

nieprawda, podal, z czego bedzie pytal i zapytal z tego i pochodnych... pohodnych, nie wiem, jak to sie pisze.
  • Anonim

A z cego ma pytan z zachowan konsumenckich?O to mi wlasnie chodzi.
    Moze z czegos jeszcze podal pytania?
  • Grono.Net

a ktoś może wie jakie będą pytania z Psyhologii Ogólnej II Mackiewicza ??? :)
  • 1011010 1110101

na konsumentach dal chyba 18 zagadnien, z ktorych pytal i test jest ten sam dla wszystkich, dostalam 4+, bardzo zaluje bo byl naprawde banalny, takze jesli dostaliscie zagadnienia to warto sie ich nauczyc
    pzdr
  • Anonim

Dzieki Salma.
    To jak,ma ktos te zagadnienia?Bo poszukuje ich nie tylko ja; )
  • Grono.Net

yyy ale caly czas mowicie o Psyhologi Ogolnej II mam nadzieje:) ktos z was pisal dzis ten egzamin ???
  • 1011010 1110101

ja je gdzieś mam ale na papierku, poszukaj, czy nie ma w materialach na stronie
  • Grono.Net

znaczy nie dziś a jutro jest dla tych co chcieli pisac wczesniej....chyba zle trafilem :) ide szukac dalej :P
  • Anonim

w materialach nie ma.
    podbijam
  • 1011010 1110101

no to moge ci je jakos przekazac, np. jutro albo dam ci juz opracowane, chcesz?
  • Anonim

jesli nie jest to dla Ciebie problem to jasne, ze chce :)
    jestem od 14:30 w szkole :)
  • Anonim

podbijam :(

ps. a skad wziasc cebulowa teorie szczescia??
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)