-
Anonim
Czy ktos zapisal zakres pytan ktory Mackiewicz podawal bodajze na przedostatnich zajeciach??(ew troszke wczesniej)
Moze jeszcze z jakis wykladow podawal pytania?? -
Anonim
-
Anonim
nienienie,tam jest zakres materialu ze Strelaua.
On podawal na wykladzie dokladnie z ktorych zagadnien beda pytania,zeby sie za duzo nie nauczyc :D -
god is italian
Yyyyy?!
Na koncu streszczenia kazdego wykladu jest podane "co trzeba wiedziec"... streszczenia sa w materialach od wykladowcy. Jest tam tez czesc pytan z poprzedniego roku.
Tylko na wykladzie z zachowan konsumeckich podal dokladnie z czego bedzie pytal. -
-
1011010 1110101
nieprawda, podal, z czego bedzie pytal i zapytal z tego i pochodnych... pohodnych, nie wiem, jak to sie pisze. -
Anonim
A z cego ma pytan z zachowan konsumenckich?O to mi wlasnie chodzi.
Moze z czegos jeszcze podal pytania? -
Grono.Net
a ktoś może wie jakie będą pytania z Psyhologii Ogólnej II Mackiewicza ??? :) -
1011010 1110101
na konsumentach dal chyba 18 zagadnien, z ktorych pytal i test jest ten sam dla wszystkich, dostalam 4+, bardzo zaluje bo byl naprawde banalny, takze jesli dostaliscie zagadnienia to warto sie ich nauczyc
pzdr -
Anonim
Dzieki Salma.
To jak,ma ktos te zagadnienia?Bo poszukuje ich nie tylko ja; ) -
Grono.Net
yyy ale caly czas mowicie o Psyhologi Ogolnej II mam nadzieje:) ktos z was pisal dzis ten egzamin ??? -
1011010 1110101
ja je gdzieś mam ale na papierku, poszukaj, czy nie ma w materialach na stronie -
Grono.Net
znaczy nie dziś a jutro jest dla tych co chcieli pisac wczesniej....chyba zle trafilem :) ide szukac dalej :P -
Anonim
-
1011010 1110101
no to moge ci je jakos przekazac, np. jutro albo dam ci juz opracowane, chcesz? -
Anonim
jesli nie jest to dla Ciebie problem to jasne, ze chce :)
jestem od 14:30 w szkole :) -
Anonim