-
margolka
-
Anonim
-
margolka
a to odkrycie :) dobrze, ze spytalam, bo sympatyczna dziewczyna w rekrutacji usilnie probowala mnie przekonac, ze jak na pierwszym roku pojde na warsztaty II, to na drugim roku nie bede juz miala angielskiego ... dzieki za info i pozdrawiam! -
Anonim
Podobno tak jest, słyszałam od wykładowcy, a to co napisał Jaś to inna sytuacja...chociaz teraz juz sama nie wiem:/
-
-
fiona
wlasniie, mni etez to interesuje:) jesli teraz, na pierwszym roku, mam warsztaty 2, to w przyszlym co?
i slyszalam tez, ze jesli ktos przerobi warsztaty 2, to moze dostac jakis papier, ktory zaswiadcza, ze sie zna psychologie po ang?czy jakos tak....?:> -
Sza
Jak na pierwszym roku rozpoczniesz warsztaty II to na roku drugim, w ramach kontynuacji, czekają Cię warsztaty III - i tyle, żadnego świstka zaświadczające o znajomości języka. Miłej nauki;) -
Sza
-
Jay'ka; -)))
A poza tym angielski na naszej zajebistej uczelni obowiązkowy jest tylko przez 4 semestry. To pomyślcie o czym będzie świadczył świstek że zna się "psychologie po angielsku"??????
Chodziłam na wszystkie możliwe seminaria po angielsku. Zaskakujące są; ) -
1011010 1110101
alez sie pozmienialo, jak ja mialam angielski to najwyzsze byly warsztaty II a wyzej mozna bylo robic jako fakultet. i mimo , ze mialam 100% na tescie wstepnym to kazali isc na warsztaty I a na 2 roku na warsztaty II... no, cos takiego bylo. i wszyscy tak chodzili. nie bylo warsztatow III -
Z
Fiona - co do papierka to owszem, można coś takiego uzyskać, ale z pewnością nie za samo chodzenie na zajęcia; ) To by był banał dopiero. Piasecki mówił, że wie tylko tyle, że się trzeba całkiem osobno na taki test zapisać. -
Yoasia
Czy ktoś orientuje się, dlaczego tak długo nie mamy hasła do platformy na w3 do R. Morusiewicza? :> -
◦•china doll•◦