SWPS [6163]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • margolka

hej, czy z angielskiego są zajęcia na poziomie warsztatów III?
  • Anonim

tak. są to seminaria z psychologii po angielsku...
  • margolka

a to odkrycie :) dobrze, ze spytalam, bo sympatyczna dziewczyna w rekrutacji usilnie probowala mnie przekonac, ze jak na pierwszym roku pojde na warsztaty II, to na drugim roku nie bede juz miala angielskiego ... dzieki za info i pozdrawiam!
  • Anonim

Podobno tak jest, słyszałam od wykładowcy, a to co napisał Jaś to inna sytuacja...chociaz teraz juz sama nie wiem:/
  • fiona

wlasniie, mni etez to interesuje:) jesli teraz, na pierwszym roku, mam warsztaty 2, to w przyszlym co?
    i slyszalam tez, ze jesli ktos przerobi warsztaty 2, to moze dostac jakis papier, ktory zaswiadcza, ze sie zna psychologie po ang?czy jakos tak....?:>
  • Sza

Jak na pierwszym roku rozpoczniesz warsztaty II to na roku drugim, w ramach kontynuacji, czekają Cię warsztaty III - i tyle, żadnego świstka zaświadczające o znajomości języka. Miłej nauki;)
  • Sza

Przynajmniej tak było do tej pory:)
  • Jay'ka; -)))

A poza tym angielski na naszej zajebistej uczelni obowiązkowy jest tylko przez 4 semestry. To pomyślcie o czym będzie świadczył świstek że zna się "psychologie po angielsku"??????

Chodziłam na wszystkie możliwe seminaria po angielsku. Zaskakujące są; )
  • 1011010 1110101

alez sie pozmienialo, jak ja mialam angielski to najwyzsze byly warsztaty II a wyzej mozna bylo robic jako fakultet. i mimo , ze mialam 100% na tescie wstepnym to kazali isc na warsztaty I a na 2 roku na warsztaty II... no, cos takiego bylo. i wszyscy tak chodzili. nie bylo warsztatow III
  • Z

Fiona - co do papierka to owszem, można coś takiego uzyskać, ale z pewnością nie za samo chodzenie na zajęcia; ) To by był banał dopiero. Piasecki mówił, że wie tylko tyle, że się trzeba całkiem osobno na taki test zapisać.
  • Yoasia

Czy ktoś orientuje się, dlaczego tak długo nie mamy hasła do platformy na w3 do R. Morusiewicza? :>
  • ◦•china doll•◦

haslo to cake, przyslal wczoraj chyba
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)