-
miss_activist
wybaczcie, że tak wyskakuję z takim tematem po świętach, ale opowiedzcie jakie macie wrażenia z modułow na ktorych jestescie lub byliscie. ja trafilam nawet niezle, bo na POPa na doradztwo zawodowe, ale nie wiem co na przyszly rok :-))
a u kogo najlepiej isc na seminiarium?? jakies opinie o panu A.Strzałeckim ?? -
Anonim
trzy lata temu chodzilem do niego na wyklad ze wstepu do ogolnej, rok temu moi znajomi to samo. ja mialem wrazenie "ultranudy" znajomi "nudy".
ale to byl wyklad. fiolka rozmawiala z nim pare razy konsultujac rzeczy zwiazane z praca empiryczna i byla bardzo zadowolona.
anegdotka:
wychodzi student z egzaminu i spotyka profesora strzaleckiego, ktory ten egzamin ukladal:
- panie profesorze, trudne!!!
- trudne, ale jakie piekne!
-
.
ja akurat ma super moduł z reklamy z Korsakiem.jest zajefajny i sporo mozna sie nuczyć,a zaliczenie wymaga wykorzystania całej , zdobtej wiedzy.nie wiem za to jak bedzie wygladał moduł z marketingu społecznego??? sie zobaczy w lutym; ) -
Magda
Jak milo Doradztwo zawodowe i Strategia reklamowa z Mackiewiczem- fajnie:)
Jesli ktos chce miec duzo wolnego to polecam modul- Zachowania konsumienckie z Mackiewiczem.
To szczegolnie dla 5 roku- wiecej czasu na prace mgr;) i inne przyjemnosci. -
-
miss_activist
zastanawiam sie nad module z Twórczosci u Blazeja na przyszly rok.. ale nie wiem jak tam jest i czy warto. -
ola
IDZ!!!!!!!!!!!
Jest O B L E D N I E
tak fajnie, ze naprawde mam ochote w weekendy chodzic na uczelnie.