-
Anonim
egzamin dopiero 21 czerwca ale materialow duzo! macie jakies pomysly, jak sie tego uczyc? -
Anonim
si, czytać to co wytłuszczonym drukiem:] a tak poważnie, rzeczywiście, duuuuuuuzo tego strasznie, a odpowiedzi na teście podobno zagmatwane, pozostaje nadzieja, że to tylko plotki:> -
Asiunieczka
Nie ma sie czego bac:) Przeczytajcie to, co jest w necie 3 razy i bez problemu na 4,5 zdacie. Zwroccie uwage na adhd, autyzm, uposledzenie i zaburzenia zachowania - hhmm w sumie to niemalze wszystko hehe W zeslzym semstrze z uposledzenia i z adhd bylo 30% pytan. Zwrocice uwage na podobienstwa i roznice w kazdym z zaburzen.
Naparwde jest prosty, zycze powodzenia:) -
pijafffka
dokładnie nie ma się co martwić egzamin jest naprawdę przyjemny i prosty szkoda, że więcej takich nie ma....:/ trzymam mocno kciuki:) -
-
Anonim
-
ola
rok temu bylo pytanie o anoreksje (ile % wagi ciala mniej to anoreksja)
i o objawy zazycia narkotyku.
trzeba bylo wskazac, ktory :)
-
Anonim
sluchajcie, czy ktos sobie zapisywal czy zaznaczal zagadnienia, ktora maja byc na egzaminie?
ona w czasie wykladu od czasu do czasu mowi, co na pewno bedzie albo co na pewno trzeba znac, a "co powinien znac kazdy psycholog, bo jak nie to to jest psychopata, a nie psycholog"; -)
ja mam kilka zaznaczonych zagadnien, moge podac! -
Anonim
ooooooooo fork, to ja chetnie skorzystam z Twojej propozycji podania zaznaczonych zagadnien:)pzdr -
ankap
-
Anonim
no problem. ale nie bede tego wpisywal, bo troche tego jest i szkoda czasu. proponuje kontakt przez skype lub telefon! :-) -
Olcia
ja jestem na socjologii, ale z koleżankami zapisałyśmy sie na ten wykład bo nam sie podobał:) faktycznie nie żałuje, ciekawe były te wykłady ale teraz będzie problem sie tego nauczyc...wczesniej zero takiej tematyki na egzaminach a teraz nagle musze sie uczyć czegos z psychologii klinicznej. Przeraża mnie to bo często od Trzęsowskiej padały zdania: "ale to państwo już mieli na innych wykłądach" itp. :) -
Once upon a Maj....
Czy ktos moze zna haslo do wykladow ktore sa w necie, bo sa z rarowane z haslem:/
Bede wdzieczna. -
Anonim
-
Anonim
-
... ania...
czy ktos moze cos wie??
co ma byc czego sie uczyc??
jakies hasla na ktore zwrocic uwage??
chetnie poslucham waszych podpowiedzi:) -
Once upon a Maj....
-
Anonim
ju łelkom
a co do zagadnien i tego co ma byc... no mowila w czasie wykladu ale tego jez duzo...
wieczorem postaram sie przepisac tyle ile dam rady!!! -
... ania...
do forK widzialm ze wolisz podac przez skype'a. jak tak to luz... mozemy tak co bys nie pisal... tyle chyba ze dla calej swpsowskiej spolecznosci napiszesz:)
-
Anonim
no latwiej byloby przez skype
ale pozniej siedzialbym tylko przy kompie i wertowal notatki, dyktujac... heheh
wiec sie raz zbiore, spisze i bedzie dla wszystkich! :-)
howgh! -
... ania...
fajnie... mam dla ciebie widomosc tez o burszcie... bo widzialm ze tam tez pislaes...
ale to moze tam zamieszcze to bedzie dla wszystkich... chyba ze wolisz skype