Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Marta

Chcialam powiedziec, ze mamy tyle prac do napisania na zaliczenia ze predzej rzeczywiscie pojade do tej Ghany na lutowy short-break niz uda mi sie wszystko o czasie zaliczyc. A pan - nie obrazajac nikogo - Taranienko upadl raczej na glowe a zaraz potem wymyslil nam zagadnienia do esejow.
    Chyba oszaleje.
  • skippy

to sa juz nas dwie do oszalenia...Cieszylam sie niezmiernie na te swieta a tu co? swieta spedze nad ksiazkami a wyjazd na narty i sylwestra rowniez...lepiej byc nie moglo no ale coz...glowki do gory drodzy studenci!! kiedys sie odkujemy za te wszystkie niedogodnosci :))

Pozdro
    Wesolych Swiat!!
  • Grono.Net

A ja moje drogie Panie w zwiąkzu z tym ze jestem na pierwsyzm roku chyba jescze nie zabardzo zdaję soebie sprawę z tego co mnie czeka :)
  • Grono.Net

za to mi sesja jak najbardziej CHUCHA DO UCHA :"ciuch,ciuch,ciuch"...

narty wziely w łeb :/
  • Grono.Net

za to mi sesja jak najbardziej CHUCHA DO UCHA :"ciuch,ciuch,ciuch"...

narty wziely w łeb :/
  • .

no moje drogie panie a cóz to za temat w przedświateczny czas?o sesji?proszę!
  • ankap

slusznie d_vil :) teraz odpoczywac trzeba i akumulatorki ladowac :>
  • Magda

Dziewczyny głowa do gory! Ja sie ciesze ze to juz moj ostatni rok w tej szkole! Jeszcze tylko praca magisterska i pa pa!
    Pierwszy rok na SWPSie?? To jeszcze bylo na Szturmowej. Nie narzekajcie! Macie teraz super warunki!! do uczenia sie teori w praktyce;)

Wesołych Swiat!
  • kotbury

eeeee sesja?? Jaka sesja? Odpływam sobie w bezkresnym abnegactwie stając się zupełnie bezprzykładny i do tego nad wyraz krnąbrny... jakby nie było jestem już wyjadaczem jeśli chodzi o "radzenie" sobie z sesją:-P

Ale tak serio to, mnie tez zaczyna to powoli przerażać i święta zapowiadają się na wyjątkowo czytelnicze w tym roku...

Wesołych Świat Wam życzę chłopcy i dziewczęta!! Bądzcie grzeczni!

• aGii

ufff. jestem wlasnie po tescie ze spolecznej u pani sweklej, kobieta swietna, ale testy zwalaja z nog, czyli tak wyglada sesja na swps :D
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)