-
janik
Wiem że to drażliwy temat bo niewszyscy lubią się dzielić notatkami ale czy jest ktoś posiadający takie z WPROWADZENIA DO PSYCHOLOGII część II, kto byłby skłonny mi pomóc ? Próbuje ratować się Strelauem i Zimbardo ale to nie to samo...Maciek -
janik
opuściłem sporo wykładów i boję się że sama literatura nie wystarczy...
-
Zuzia/ freewolna
zdecydowanie wystarczy.
przynajmniej jak bylam na pierwszym roku to wystarczylo. Wtedy umieszczal wyklady w internecie i pod koniec każdego było napisane co dokładnie trzeba umieć, nie wiem jak teraz, ale bardzo miło wspominam Pana M.; ] -
1011010 1110101
-
-
... ...
NoEgoMan, nie martw sie notatkami;-) wzszystko znajdziesz w necie w materiałach od wykładowców;-) tam dokładnie jest wypisane co trzeba umieć;-) zresztą doktor Mackiewicz to mój najfajniejszy wykładowca więc licze na to że egzamin trudny nie bedzie;-) pozdrawiam i do "zobaczenia" na egzaminie;-) -
janik
Dziękuje Wam bardzo za info. Już znalazłem streszczenia wykładów w necie...teraz musze wykonmbinować coś na Skarżyńską...
-
janik
Dziękuje Wam za pomoc-dzięki niej znalazłem streszczenia w wykładów w necie o których niewidziałem..ze Skarżyńską bedzie gorzej... -
janik
-
... ...
od razu Ci podpowiem że skarżyńskiej to nawet w materiałach nie szukaj bo nie ma:-/ ja teraz mam z cieleckim wiec notatek nie mam potrzebnych Ci notatek:( ale życze powodzonka w szukaniu, uczeniu się i oczywiście w zdawaniu;-) -
Anonim
|
|
czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...
Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej
Grona tematyczne:
Miejsca grona (7)
-
CLUB STEREO Nowy Świat 21A, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
AdviceTech Chodakowska, Warszawa
-
Akademia Walki PRAKONG Kinowa, Warszawa
-