SWPS [6163]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

mam pytanie do osob ktore chodza na wyklad do p. Kofty-czy mowil cos o egzaminie, oprocz tego co jest napisane w sylabusie? co z niekonczącą sie listą lektur, wszystko trzeba czytać...; /
  • Zuzia/ freewolna

ojojojojoj co to bedzie. ja tylko slyszalam, że pyta nawet z cytatów, które sa w podręczniku na marginesie :D oj..
  • Anonim

uważajecie na ten egzamin warto czytać jak najwięcej i jak mówi Su to prawda było pytanie u niego z małej rameczki z podręcznika Strelaua, na którą oczywiście nikt nie zwraca uwagi :/ polecam także copy shop, warto przejżeć te pytania aby się zorientowac co będzie na egzaminie no i pewnie parę się powtórzy :D pozdrawiam i życzę powodzenia
  • ankap

dokladnie ... powtorzy sie a przy odrobinie szczescia nawet wiecej niz pare :)
    W razie potrzeby poszukam u siebie na kompie, bo mialam jakis stary tes tu kiedys wiec jesli ktos reflektuje to poprosze maila podac :)
  • Anonim

tak tak ja poprosze izabella18@poczta.onet.pl z gory dziekuje:)
  • Zuzia/ freewolna

tez chetnie zoozana@op.pl i dzieki
  • Anonim

Aniu czy to ten test, ktory w c.shopie jest , tylko w wersji elektronicznej?:)

Ale panikujecie, brr;)
    Sądziłam/sądzę że egzamin u Kofty nie bedzie trudny, ale coraz czesciej slysze ze jednak diabel straszny...
  • *eVeNeMeNt*

jest trudny o tyle, że sporo pytań dotyczy nazwisk i mało istotnych drobiazgów, cos w stylu tej małej rameczki ze Strelaua...:/ z serii egzaminów do 1-3 rok ten wydaje mi sie najgorszy, bo w sumie nie wiadomo czego się uczyć... najlepiej wszystkiego i na wyrywki:D a tak na poważnie, na pewno literatura z syllabusa, chociaż pobieżnie i treść wykładów, w miarę dokładnie... tyle żeby zaliczyc na 3-4...a co zrobili i jak ci co zdali to na 5 to ja naprawdę nie wiem...chyba kwestia świadomości wyższej albo kucia przez rok, albo niesamowitego farta albo nie wiem czego...:) tak czy inaczej życzę powodzenia, trudne ale do zdania!
  • ankap

Kiinia a nie wiem...dostalam go w formie zeskanowanej, nie wiem skad :)
  • Eliza

Ja też chętnie dostanę ten test: irbisek@op.pl
  • Korzeń

Z góry bardzo dziękuję w imieniu swoim i tych którym prześlę dalej ten test:) korzeniowy@wp.pl
    pozdrawiam serdecznie!
  • Anonim

ja też będę bardzo wdzięczna jeśli i do mnie trafią te pytania :D bred83@op.pl
  • Anonim

Aniu to ja poproszę:)
    NOSPAM_akowalczyk@gmail.com skreslic NOSPAM oczywiscie:)
    Z gory dziekuje:*
  • Anonim

jak byłam u niego na wykładach też myślałam, że egzamin będzie łatwy, niestety źle myślałam.. :/
  • Anonim

I ja Aniu poproszę justynac1@buziaczek.pl Z góry dziękuję:)
  • Bartek

gdybym mógł się przyłączyć do prośby: woope.peel@wp.pl
  • Bartek

gdybym mógł się przyłączyć do prośby: woope.peel@wp.pl
  • Anonim

ja tez bardzo bardzo prosze o ten tescik...
    asia_danilko@yahoo.com
    pzdr
  • Anonim

Może podyskutujemy o zbliżającym się egzaminie?:)

Dzisiaj na ostatnim wykładzie powiedział jasno i wyraźnie, że ponad połowa pytań będzie pochodziła z literaury, wykłady tylko w 1/3 :(
    Co warto przeczytać?
  • Diadia Stiopa

prosze mi podeslac pytania: kan_not@pi.onet.pl
    dziekuje.
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)