- 1
- 2
-
Dolce & Banana
Mam pytanko malutkie, choć dla mnie dużo znaczące;P
Czy kroś wie, kiedy jest egzamin z Podstaw Organizacji i Zarządzania u dr T. Ludwickiego? To ten wykład w poniedziałki o 15.30...
Ponieważ jest to spec, myślałam że będzie wcześniej, ale nic mailem nie dostałam.
Jeśli ktoś wie cokolwiek, proszę o posta.
Danke Szun,
Ania :) -
*eVeNeMeNt*
chyba na ostatnim wykładzie będzie ten egzamin, tzn 6 czerwca, tak było mówione na początku i zazwyczaj tak jest z egz ze specjalizacji. A czy mailem info dostaniemy na ten temat to wątpię:) -
Anonim
-
~~ Mangosha ~~
forK..czy Ludwici mowil cos jescze o egzaminie? Opuscilam wczorajszy wyklad.. -
-
Anonim
hej, nie, nic nie mowil. tylko podal jak zwykle w czasie wykladu kolejne rzeczy, ktore trzeba z folii opanowac. podeslij maila, to wyszperam je i Ci przysle! jesli chcesz, oczywiscie :-))
karol_karol@tlen.pl -
*eVeNeMeNt*
oooo... ja tez bardzo proszę o takiego maila .... już wysyłam do Ciebie swój:) -
MargaritaStrawberry
-
Anonim
tak bedzie szybciej :-)
wyklad o MARKETINGU; do nauki na 1 str zag. dot. koncepcji produktu (na przyklad z jaka koncepcja organizacji wiaze sie koncepcja produktu), 3 str. mieszanka marketingowa 4P (4C nie trzeba) i to wszystko :-)
-
...
hmmm...a może masz wszytskie wykłady w ten sposób prześledzone? chodzi mi o rzeczy do egzaminu- na co zwracał uwage -do egzaminu??? mam juz za soba porzadne wykłady u prof. Kożminskiego z tegoż samego materiału wiec nie uczesczałam na nie...WIEC BARDZO BYM BYŁA RADA ZA TAKOWE INFORMACJE :) -
Dolce & Banana
super!!!
dziekuje bardzo za wszelkie informacje. Rozumiem, ze to, co miało byc przesylane na mejle zostalo podane na forum???
pozdrawiam wszystkich uczących się do sesji i tych którzy jeszcze nie zaczeli;) -
hmmm....
a moze cosik jeszcze wiecie na temat tego egzaminu??
Jakie zagadnienia??
Na co warto jeszcze zwrocic uwage??
Za pomoc z gory dziekuje:-) -
:)
...egzamin juz nie dlugo...zbliza sie wielkimi krokami haha... jak zarzekal sie pan Ludwicki nie ma byc nic spoza wykładow...oby mowil prawde; ) ...maja byc tylko wybrane zagadnienia...a moze ma ktos je wszystkie sipsane??... bo chcialabym sie upewnic czy to co mam to wszystko czy tylko czesc :) -
Dolce & Banana
-
trala lala
mam pytanko o wyklad 5,7,10,11,12 i 13 bo ne wiem dlaczego ale nie zanotowalam co jest zagadnieniem egzaminacyjnym...z gory dziekuje:-) -
:)
hmm...a to ciekawe...bo w moichmateriałach w ogóle nie ma wykładu 12 i 13...ale mam np 14 haha... musimy sie chyba rozmówic Buszująca ... bo cos tutaj zamet wprowadzasz; ) -
*eVeNeMeNt*
wyk.5 - str. 2 paragrafy o tym co piwinna dawać misja, cechy dobrej misji wg Verna McGinns'a, str.3 proces tworzenia misji (podejście menedżerskie), str.4 Tworzenie misji, komunikowanie misji.
wyk. 7 - str. 2 Punkt odniesienia w analizie (to dotyczy zdefiniowania punktu odniesienia w analizie SWOT), str. 5 Macierz produktów wg BCG, str.6 Przykład BCG, str.7 Metody portfelowe
wyk. 10 str..3 Mieszanka marketingowa (marketing mix)
wyk. 11 str. 3 modele polityki personalnej
czegoś takiego jak wykł 12 i 13 nie mam:) -
Anonim
ja mam od koleżanki jakieś notatki i zaznaczone chyba wszystko co jest z tego potrzebne do egzaminu, czego mamy się uczyć więc jak ktos ma ochotę zrobic sobie xero to jestem jutro w szkole od 10.15 do 15.15 napewno, podam mój numer kom. 508115849 i jakby ktoś chciał to śmiało dzwonić :) pozdrawiam Grażyna -
Anonim
-
Anonim
kurcze no nie dodają mi się moje komentarze :'( może jeszcze raz :) więc mam od koleżanki trochę notatek wraz z jego materiałami i w nich zaznaczone wszystko co będzie na teście :) iwec jak ktoś ma ochotę to jestem jutro w szkole od 10.15 do około 15.30, to mój numer kom. 508115849 - Grażyna :D więc jakby ktoś chciał to to proszę śmiało dzwonić -
Anonim
- 1
- 2