SWPS [6163]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Dolce & Banana

Mam pytanko malutkie, choć dla mnie dużo znaczące;P
    Czy kroś wie, kiedy jest egzamin z Podstaw Organizacji i Zarządzania u dr T. Ludwickiego? To ten wykład w poniedziałki o 15.30...
    Ponieważ jest to spec, myślałam że będzie wcześniej, ale nic mailem nie dostałam.
    Jeśli ktoś wie cokolwiek, proszę o posta.
    Danke Szun,
    Ania :)
  • *eVeNeMeNt*

chyba na ostatnim wykładzie będzie ten egzamin, tzn 6 czerwca, tak było mówione na początku i zazwyczaj tak jest z egz ze specjalizacji. A czy mailem info dostaniemy na ten temat to wątpię:)
  • Anonim

tak, wczoraj potwierdzil, ze na ostatnim wykladzie, czyli 6 czerwca.
  • ~~ Mangosha ~~

forK..czy Ludwici mowil cos jescze o egzaminie? Opuscilam wczorajszy wyklad..
  • Anonim

hej, nie, nic nie mowil. tylko podal jak zwykle w czasie wykladu kolejne rzeczy, ktore trzeba z folii opanowac. podeslij maila, to wyszperam je i Ci przysle! jesli chcesz, oczywiscie :-))
    karol_karol@tlen.pl
  • *eVeNeMeNt*

oooo... ja tez bardzo proszę o takiego maila .... już wysyłam do Ciebie swój:)
  • MargaritaStrawberry

ja tez poprosze:))))))))
    chinka99@wp.pl

:)))))
  • Anonim

tak bedzie szybciej :-)

wyklad o MARKETINGU; do nauki na 1 str zag. dot. koncepcji produktu (na przyklad z jaka koncepcja organizacji wiaze sie koncepcja produktu), 3 str. mieszanka marketingowa 4P (4C nie trzeba) i to wszystko :-)
  • ...

hmmm...a może masz wszytskie wykłady w ten sposób prześledzone? chodzi mi o rzeczy do egzaminu- na co zwracał uwage -do egzaminu??? mam juz za soba porzadne wykłady u prof. Kożminskiego z tegoż samego materiału wiec nie uczesczałam na nie...WIEC BARDZO BYM BYŁA RADA ZA TAKOWE INFORMACJE :)
  • Dolce & Banana

super!!!
    dziekuje bardzo za wszelkie informacje. Rozumiem, ze to, co miało byc przesylane na mejle zostalo podane na forum???
    pozdrawiam wszystkich uczących się do sesji i tych którzy jeszcze nie zaczeli;)
  • eM

hmmm....
    a moze cosik jeszcze wiecie na temat tego egzaminu??
    Jakie zagadnienia??
    Na co warto jeszcze zwrocic uwage??

Za pomoc z gory dziekuje:-)
  • :)

...egzamin juz nie dlugo...zbliza sie wielkimi krokami haha... jak zarzekal sie pan Ludwicki nie ma byc nic spoza wykładow...oby mowil prawde; ) ...maja byc tylko wybrane zagadnienia...a moze ma ktos je wszystkie sipsane??... bo chcialabym sie upewnic czy to co mam to wszystko czy tylko czesc :)
  • Dolce & Banana

a co masz?
  • trala lala

mam pytanko o wyklad 5,7,10,11,12 i 13 bo ne wiem dlaczego ale nie zanotowalam co jest zagadnieniem egzaminacyjnym...z gory dziekuje:-)
  • :)

hmm...a to ciekawe...bo w moichmateriałach w ogóle nie ma wykładu 12 i 13...ale mam np 14 haha... musimy sie chyba rozmówic Buszująca ... bo cos tutaj zamet wprowadzasz; )
  • *eVeNeMeNt*

wyk.5 - str. 2 paragrafy o tym co piwinna dawać misja, cechy dobrej misji wg Verna McGinns'a, str.3 proces tworzenia misji (podejście menedżerskie), str.4 Tworzenie misji, komunikowanie misji.

wyk. 7 - str. 2 Punkt odniesienia w analizie (to dotyczy zdefiniowania punktu odniesienia w analizie SWOT), str. 5 Macierz produktów wg BCG, str.6 Przykład BCG, str.7 Metody portfelowe

wyk. 10 str..3 Mieszanka marketingowa (marketing mix)

wyk. 11 str. 3 modele polityki personalnej

czegoś takiego jak wykł 12 i 13 nie mam:)
  • Anonim

ja mam od koleżanki jakieś notatki i zaznaczone chyba wszystko co jest z tego potrzebne do egzaminu, czego mamy się uczyć więc jak ktos ma ochotę zrobic sobie xero to jestem jutro w szkole od 10.15 do 15.15 napewno, podam mój numer kom. 508115849 i jakby ktoś chciał to śmiało dzwonić :) pozdrawiam Grażyna
  • Anonim

:)
  • Anonim

kurcze no nie dodają mi się moje komentarze :'( może jeszcze raz :) więc mam od koleżanki trochę notatek wraz z jego materiałami i w nich zaznaczone wszystko co będzie na teście :) iwec jak ktoś ma ochotę to jestem jutro w szkole od 10.15 do około 15.30, to mój numer kom. 508115849 - Grażyna :D więc jakby ktoś chciał to to proszę śmiało dzwonić
  • Anonim

noo udało się :D
  • 1
  • 2
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)