Supersklep.pl [545]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Limfa

Nadszedł długo oczekiwany moment!

Zwycięski zestaw oraz ranking wszystkich zestawów już jest dostępny pod adresem: http://grono.net/imcon/1/

Jako pierwszy poprawnie na pytanie konkursowe odpowiedział User: http://grono.net/users/1328603/

Wszystkim zwycięzcom gratulujemy!!

Organizator skontaktuje się ze zwycięzcami w celu ustalenia trybu odbioru nagród.

Gratulujemy!!
  • Nycka

Buu nie wygrałem :P
  • Olivia .

ja nie mogeee 2 miejsceeee :p
  • Nycka

gratulacje :)
  • Olivia .

mogli by dac jakas nagrode pocieszenia hahaha :P
  • Nycka

dobra tam widocznie nie zasłużyłem :D hehe
  • Sylwuś

Gratuluję wygranym!

Ale muszę powiedzieć, że przez firmę czuję się oszukana, bo nie dostałam żadnego pytania konkursowego, więc nawet nie dal mi żadnych szans!
  • Olivia .

buuuuuuuuuuuuu=((( 2 =((( i zadnej nagrodyyyy aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! =((
  • Anonim

Oliwia nie martw się :P Ja zajęłam 2 miejsce w konkursie o 10 000zł :P zabrakło mi aż 3 głosów :P hahaha tutaj można się smucic :P
  • Olivia .

o kurcze :O no to faktycznie masz racje :P:P hehe.. 10 tysi. mg :O :P
  • Nycka

ta za 2 nic nie ma?! ale kicha :P
  • Olivia .

tez uwazam ze kiszka :P
  • 2kroki

zycie zycie:)
    gratulacje dla wygranych!
  • Anonim

gratulacje !no ale szkod ze to nie ja wygrałem mogli by podac ile pozostale zestawy mialy glosów ale to juz oczywiscie im sie nie chciało :D a co do pytania to dostały tylko wybrane osoby które były najbardziej aktywne w konkursie!ja dostałem na poczte gronowa
  • Anonim

a ten konkurs jest lipny w sumie po co podaja 5 najlepszych zestawów skoro tylko 1 dostanie nagrode!
  • Olivia .

informuje iz przy kazdym zestawie jest podana ilość głosów. zajrzyj na ta strone co jest podana z zestawiami... i zobaczysz:]
  • Olivia .

zestawami*
  • Olivia .

i powiem jeszcze tylko tyle..ze moj facet komentował jeden jedyny raz ... ale pytanie konkursowe dostał... wiec nie rozumiem czemu nie wszyscy dostali ???
  • Anonim

wiem juz wpadlem na to chwile temu lepiej pozno niz wcale:D
  • Anonim

to ja juz nie wiem czyli to jakas sciema z tym pytaniem!
| |

Supersklep.pl info@supersklep.pl

Supersklep.pl

• Loretańska 8
  • 31-116, Kraków
  • 0 801 011 189 , info@supersklep.pl

Wyjątkowy multibrandowy sklep on-line. Największy snowboardowy sklep w internecie. Olbrzymi wybór prestiżowych marek z całego świata.

Fotki

Miejsca grona (1)