-
ωεζφα
-
Olivia .
napiszcie do moderatora czy cos... no bo nie moze tak byc.przeciez wszyscy mieli dostac pytanie -
2kroki
uu no to widac ze grono nieliczne osob ow pytanie otrzymalo dziwna sprawa:) -
flisik
A ja dostałem pytanie :P Łatwe było jak dla osoby która siedzi w temacie snowboardu. -
-
Pablo Picasso
PYTANIA DOTARŁY TYLKO DO WYBRANYCH JEDNOSTEK, KTÓRE PRZEDŁUŻĄ GATUNEK I STANA SIE PANAMI TEGO ŚWIATA....:> -
Olivia .
no własnie a ja sie akurat tym nie interesuje... a jak zle odpowiem to co; >:P -
2kroki
>flisik napisał
>A ja dostałem pytanie :P Łatwe było jak dla osoby która
>siedzi w temacie snowboardu.
dokladnie:) -
Anonim
dokładnie :)... poza tym zawsze można sprawdzić swoje umiejętności wyszukiwaniu :P -
Nycka
Nie wiem jak to jest czy każdy dostaje inne pytanie, czy takie same, ale jeśli macie takie jak ja, to znaleźć wydaje mi się nie będzie problemu, ja nie szukałem bo wiedziałem :) -
2kroki
hehe; ]
pytanie proste __ nie dosc ze latwo pewnei odp znalezc w necie __ to tym bardziej jak sie filmy snow oglada na bierzaco:) -
Nycka
-
Anonim
buuu szkoda ze nie ja:(ale trudno sie mówi a pytanie dostali tylko najbardziej aktywni w konkursie tak bylo na regulaminie napisane!no gratulacje dla osoby ktora wygrała! -
Przemo
Łooo a mi to pytanie doszło teraz w skrzynce miałem koperte z listem a tam bomba zegarowa <wow>dzień 11.12.08 21.19(W11)