-
cerkas
tu zamieszczajmy swoje propozycje, sugestie oraz wzory kuponów! zostań typerem tego grona! let's go... -
cerkas
dziś może nie ma wielkiej oferty, ale pokusiłbym się o taki kupon: łotwa-rosja 1, macedonia-finlandia 2, gwatemala-panama 2, rakuunat-VPS 1 -
Anonim
Ja dziś odpusciłem, za to na week dałem:
Man U. - Aston V. 1
Anderlecht - Beerschot 1
Rapid W. - Mattersburg 1
na podwojenie wkładu.
oby weszło!!! -
Anonim
Bulgaria-Turcja-x2
Walia-Slowenia-x2
Wegry-Argentyna-2
Hiszpania-Urugwaj-1
Austria-Szkocja-1x -
-
cerkas
beny widać że grywasz bezpiecznie (kurs 2,3 o ile dobrze liczę) ale za duże stawki. i taki sposób popieram- tak najłatwiej stopniowo coś osiągnąć. na kuponie mucha nie siada... hajs twój!:) pozdrawiam. -
Anonim
Na kuponie mam za 200 - 394,2 zł.
Stawiałem wczoraj więc nie pospadały jeszcze tak bardzo stawki. Jedynie Man U spadł z 1,35 na 1,30, a reszta bez zmian - tak jak w ulotce.
Jeszcze dzisiaj puszczę moj ulubiony sposób - za 5 zł z 15 meczyków - do wyjęcia zwykle około kilku ładnych tysiaczków:)))
Pozdrawiam. -
cerkas
ja w 15 meczyków się nie bawię- wtedy nawet po kursie 1,1 coś tam zawsze nie siądzie. ale to może tylko ja mam takie wybitne szczęście... powodzenia! -
Anonim
Przyznam się szczerze, że jeszcze ani razu nie trafiłem takiej dużej liczby spotkań na jednym kuponie, ale raz było bardzo blisko:)
Dziś też zagrałem, jak trafie to chyba sobie samochód(Honda Civic 94 r.) kupię, albo "estes" zbankrutuje:)
Jeszcze sie zastanawiam czy nie puścić takiego kuponu na week:
Kickers - Hamburger 2 1.4
Wattenscheid - Brema 2 1,3
Lyon - Nancy 1 1,3
za 50 = 106
kusi, ale nie wiem jak ten puchar Niemiec, w sumie Hamburger "w gazie", Brema też ładnie idzie, ale kto wie czy nie wyjdą drugim składem i nie odpuszczą zeby pózniej wygrać u siebie. Lyon natomiastw lidze dwie wygrane i remis, ale ma kiepski bilans bramek 4-2, Nancy same przegrane i jedna strzelona bramka przy stracie czterech! Teoretycznie powinno pójść gładko.
Co sądzisz? -
cerkas
no rzeczywiście puchary są zdradliwe. pierwszoligowe ekipy zazwyczaj przyjeżdzają w okrojonym składzie, no a te z niższych lig bardzo chcą się pokazać. będą gryźć trawę żeby coś ugrać- tym bardziej u siebie. szczególnie kickers może zrobić niespodziankę. lyon jest raczej pewny. miliarderzy chcą pobić rekord ilości mistrzostw z rzędu. w tym sezonie będzie szczególnie ciężko (silne wzmocnienia szczególnie marsylii i psg) więc nie pozwolą sobie na wpadkę u siebie z beniaminkiem. ale reasumując- stawiaj!;))) powodzenia. -
cerkas
idzie weekend. ja pojechałem tak:
piątek:
ostrowiec-piast 1
graafschaap-maastricht 1
volendam-haarlem 1
sporting l.-belenenses 1
sobota:
korona-polonia 1
tottenham-m'brough 1
derby-cardiff 1
rapid w.-mattersburg 1
broendby-nordjaelland 1
niedziela (w takich bardziej wyszukanych ligach;)) :
aalborg-silkeborg 1
esbjerg-horsens 1
atlantis-p-iirot 1
waalwijk-groningen 1
trelleborg-vasby 1
jestem dobrej myśli... -
Miko
A ja dałem takie 2 kuponiki...
Sporting L. - Belenenses 1
Manch.Utd. - Aston Villa 1
Rapid W. - Mattersburg 1
Anderlecht - Beerschot 1
Broendby - Nodjaelland 1
Trabzon - Ankaragucu 1
PSV - Vitesse 1
Guimaraes - Naval 1
Za 15zł prawie 150zł do wyjęcia...
Liberec - Sparta P. 1X
Dynamo M. - Spartak M. X2
Rangers - Celtic X2
Hearts - Aberdeen 1
Liverpool - Sunderland (il.g) 2
Sparta R. - Feyenoord (il.g) 2
Za 5zł prawie 70zł do wyjęcia...
Co sądzicie o kuponach?!
Pozdrawiam i życzę wygranych...;)
-
Anonim
Kupon za dwie stówki poszedł do kosza przez je***y Rapid, ale widzę, że nie tylko mi!
Drugi za to wszedł - całe szczęście!
Ogolny rozrachunek z poprzednich kuponów i wczorajszego dnia "na plus" - nie duży, ale jest!
Crico a u Ciebie jak?
Pozdrawiam!
-
Arek Z
Kurde gdyby nie barcelona bym miał 240 zł w kieszeni....normalnie 14 meczy za 3 zł :P Ale barca zawiodła :/ -
Arek Z
A co myślicie o tym:
Rosario-Gimnasia J - 1
Corinthians-Goias - 1
Flamengo-Paysandu - 1
Santos-Figueirense - 1
Midtjylland-Aarhus - 1
Odense-Sonderjylland - 1
Fc Kopenhaga-Vibor - 1
Guimaraes-Naval - 1
New York-CD Chivas - 1
St. Liege-St.Truiden - 1
??
Można dołożyć, albo coś zamienić na:
Chelsea-Arsenal - 1/1x
Lokeren-Fc Brussels - 1
PSV-Vitesse - 1
Rize-Fenerbace - 2/x2
Galatasaray-Malatya - 1
-
Konrad:)
Guimaraes-Naval -X
Chelsea- Arsenal -X
Hacken - Hammarby-X
Manisaspor- Gaziantespor- 1X
Lokeren - FC Brussels -1
:):):):):):) -
cerkas
...wracam po 2 dniach rozłąki ze światem zewnętrznym i co widzę?? rapid przegrywa z mattersburgiem!!:<<< krótko mówiąc: wszystko do kosza! dzisiejszy kupon też:< -
lobnik
czesc wlasnie dolaczylem do rgona; ] ale nie wuem jak mam dodac swoj wpis zeby go wszyscy widzieli...jesli mozesz mi pomoc bede wdzieczny z gory dzieki; ] -
lobnik
-
Arek Z
Jakieś typy na rewanż 3 rundy eliminacji LM?
I na puchar uefa? Podawać.....:D -
cerkas
powitać , powitać michale;)
typki na LM, proszę bardzo:
villarreal-everton 1
brema-basel 1
fc brugge-valerenga 1
udine-sporting X
lokomotiw-rapid 1
na UEFA, proszę bardzo:
teplice-mtz ripo 1
bate borisov-krylia 1
banska bystrica-groclin X
allianssi-brann 2
oczywiście wszystkiego na kuponie nie umieszczę, ale coś z tego wybiorę...
co myślicie o tych propozycjach?:)