STRZELCE - zakręcone istoty; ) [42445]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • just

no jaki? moj czwartek
  • Anonim

czwartek:D --> dzień w którym się urodziłam:D
  • Grono.Net

nie ma takich dni... :( szczególnie dzisiejszy do najszczęśliwszych nie należy...
  • ஜFruziaღ

sobota :D moze nie szczesliwy ale ulubiony; D a szczesliwy hmm...niech to sie zastanowie chyba piatek.
  • just

ja sie ur w czwartek
    a zaczelam chodizc w sobote-stad moje umilowanie do weekendowych imprezek; ); >
  • Anonim

Hmm ..:D
    Środa, piątek ...:))No i zależy :P
  • jax

kazdy dzien strzelca jest nieszczesliwy...
  • Anonim

właśnie zależy jak leży... preferuje piątki... ale czasem moga być gorsze od poniedziałków:/
  • Grono.Net

hmmm a ja lubie w sumie niedziele bo to jest dzień na uzupełnianie listy ludzi którzy mogą mnie pocałować w d***

szczególnie jak jest tak gorąco jak dziś:P
  • Radek

Kazdy ktory w jezyku angielskim konczy sie na "Y"
  • Radek

kazdy ktory w jezyku angielskim konczy sie na "Y"
  • kurczak

najlepsze sa soboty wieczorkiem opijanie rajdzików samochodowych hehhehehe
  • Anonim

ja też chce opijac rajdziki :D
  • Buntownik z wyboru

Ja tam nie mam ulubionych dni, bo jakie one będą zależy tylko i wyłącznie od nas samych. Pozdro
  • just

ech.. ja tez nie mowei ze kazdy czwartek jest ok.. pamietam ze jakis czas temu wlasnie w czw dostalam wyumowienie z pracy; /
  • p_s_y

myśle że każdy dzień może być takim "szczęśliwym dniem" (lecz dla mnie dzisiejszy dzień do takich nie należy)
  • Anonim

z dni powszednich zdecydowanie czwartek zawsze jakiś taki największy luz jest, nabardziej nie lubię środy taki z dupy dzięń. I oczywiście weekendy rządzą!!!
  • Buntownik z wyboru

Piątek jest miły, bo w perspektywie 2 dni wolnego;)
  • Anonim

Piątek tygodnia koniec i poczatek:)
  • Dziubek

szczęśliwy dzień to dzień wolny
| |

"Strzelec wielbi ruch i zmiany! Wciąż jest strasznie zalatany - Meksyk, Chiny, Rzym, Hawaje, To...

Fotki

Miejsca grona (1)