-
just
-
Anonim
-
Grono.Net
nie ma takich dni... :( szczególnie dzisiejszy do najszczęśliwszych nie należy... -
ஜFruziaღ
sobota :D moze nie szczesliwy ale ulubiony; D a szczesliwy hmm...niech to sie zastanowie chyba piatek. -
-
just
ja sie ur w czwartek
a zaczelam chodizc w sobote-stad moje umilowanie do weekendowych imprezek; ); > -
Anonim
-
jax
-
Anonim
właśnie zależy jak leży... preferuje piątki... ale czasem moga być gorsze od poniedziałków:/ -
Grono.Net
hmmm a ja lubie w sumie niedziele bo to jest dzień na uzupełnianie listy ludzi którzy mogą mnie pocałować w d***
szczególnie jak jest tak gorąco jak dziś:P
-
Radek
-
Radek
-
kurczak
najlepsze sa soboty wieczorkiem opijanie rajdzików samochodowych hehhehehe -
Anonim
-
Buntownik z wyboru
Ja tam nie mam ulubionych dni, bo jakie one będą zależy tylko i wyłącznie od nas samych. Pozdro -
just
ech.. ja tez nie mowei ze kazdy czwartek jest ok.. pamietam ze jakis czas temu wlasnie w czw dostalam wyumowienie z pracy; / -
p_s_y
myśle że każdy dzień może być takim "szczęśliwym dniem" (lecz dla mnie dzisiejszy dzień do takich nie należy) -
Anonim
z dni powszednich zdecydowanie czwartek zawsze jakiś taki największy luz jest, nabardziej nie lubię środy taki z dupy dzięń. I oczywiście weekendy rządzą!!! -
Buntownik z wyboru
-
Anonim
-
Dziubek