Streetracing [3403]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • WituŚ SuperstaR

Dzisiaj w Radiu dla Ciebie w audycji dla kierowców wypowiadał się chyba rzecznik komendy stołecznej policji albo ktoś z wydziału ruchu drogowego i oznajmił, że w warszawskiej drogówce zostały powołane specjalne, wydzielone oddziały policjantów którzy przychodzą do pracy na godzinę 18 i ich celem jest patrolowanie w cywilnych samochodach miejsc narażonych na wyścigi spisywanie numerów rejestracyjnych pojazdów uczestniczących w procederze. Jeżeli ktoś ściga się na takiej obserwowanej miejscówce i wyjedzie z niej a później zostanie zatrzymany do kontroli to policja już ma w kartotece jego dane.
    Dodatkowo jeżeli uznają wyścigi za zagrożenie to wzywają posiłki "normalnych" jednostek.
  • Anonim

To prwawda i to chyba już od jakiegoś czasu coś takiego istnieje sądząc po tym co sie dzieje na miejscówkach, psy wpadają na wszystkie po kolei.
  • KOSMITA

dobra nie ma co srac. spoty byly, sa i beda !
  • Tomek

Takie plany były już 3 lata temu ... Nie wyszło bo nie mieli na to kasy ...
    Z tego co wiem tylko w Łodzi zakupili 3 golfy i jakieś dwa starsze mitsu ( kumpel mówił że eclipse ale nie jestem tego pewien) ...
    Chcą się stylizować na amerykańską policje ale żeby coś zdziałali to muszą najpierw zatrudniać normalnych ludzi z powołaniem do tej roboty a nie ciotki które nie mają co robić i sp********* przed wojskiem...
  • Anonim

podobno radzyminska zablokowali i trzepali po kolei :) a moze jednak cos robia
  • BARTEK

podobno to prawda i trwa to od jakiegoś już czasu (kilka miesięcy) jakiś czas temu w wiadomościach na 1 pokazywali krótki reportaż z Warszawy jak to 2 "panów" policjantów właśnie z tej specjalnej grupy wypowiadali się jak to tylko w jednym miesiącu on sam nałożył mandatów karnych na 55 tysięcy zł a jego kolega na ponad 40 tysięcy, podawali też bilans ile to zatrzymali praw jazdy i dowodów rejestracyjnych.....oczywiście chodzi tu napewno o mandaty za wszystko, czyli za przekroczenie prędkości, niezapięcie pasów, przepaloną żarówkę, niezapięcie pasów itp.
  • Anonim

Bujany to o czym piszesz to zeszłoroczna akcja na W

co do tajniaków to napewno 1 mondek dla nich jeździ

dziś na Obi zrobili nei zła akcje bo zastawili wyjazdy i 6 radiolek tzrepało wszystkie gury a co najśmieszniejsze były to albo seryjne fury gapiów albo jakies szroty

te akcje były już rok temu a w tym będą tylko silniejsze, ale to i dobrze bo tych wszystkich baranów drechów i inne cioty wkońcu odstraszy jak jeden czy drugi raz straci dowód i zapłąci mandat :)

pzdr
  • Anonim

heheheh zdazyłem uciec:)
  • Specter

Az glupio, ze zyjemy w tak glupim kraju, gdzie obowiazuje tylko i wylacznie prawo zakazow. Faktycznie, lepiej, zeby mlodziez zamiast sie nocami scigac na odludziach chlala, cpala i zajmowala innymi "mniej uciazliwymi spolecznie" rzeczami. Stalaby sie im wielka krzywda, jakby przyjechali na miejscowki i sama obecnoscia spowodowali, ze kazdy napewno bardziej by sie pinowal, a interweniowali tylko w szczegolnych przypadkach, w ktorych ktos zachowuje sie bezmyslnie. Mogliby tez sobie odpuscic zabieranie dowodow za ciut za glosne wydechy ( tak jak znajomemu zabrali jakis czas temu za 95 dB ), czy tak jak do mnie sie zawsze przywalaja za brak przeciwmgielnego, a kosili wszystkich z lysymi oponami, uwalonymi lusterkami, niedzialajacymi swiatlami etc. Ale wiadomo, latwiej jest zakazac i powolac kolejna grupe drogowkowych "superhirołsów" do walki z Nami, niz pojsc choc na minimalna wspolprace, na ktorej skorzystaliby wszyscy. Cala Polska...
  • Romek

mówiąc potocznym językiem.... to są CHUJE
  • Uzytkownik usuniety

>te akcje były już rok temu a w tym będą
    >tylko silniejsze, ale to i dobrze bo tych wszystkich
    >baranów drechów i inne cioty wkońcu odstraszy
    >jak jeden czy drugi raz straci dowód i
    >zapłąci mandat :)

święta racja, przecież te akcje są tylko i wyłącznie przez nich, te akcje nie są głównie przez wyścigi, tylko przez tą otoczke i głupie wypadki powodowane przez głupich kierowców którzy sie chcieli popisać... im większe będą akcje tym szybciej sie to skończy... a jak ktoś będzie chciał sie ścignąć to i tak sobie miejsce znajdzie...
  • Panicz Życiem Zmęczony...

Oddzial do walk z wyscigami powstal na krotko po tym jak jedna z karlowatych kaczek zostala prezydentem m.st.W-wy...

Swoja droga, jakie to smieszne, ze mnie nigdy nie trzepali... :D
  • Anonim

ty to słyszałem ze panie pod marriottem dobrze trzepią, zgłoś się rotfl

a tak na powaznie to ja się ciesze bo przez 2-3 miechy takich akcji codziennie, policja rozgoni to całe bydło przez które są same problemy jak syf na miejscówkach, alkohol i burdy, jaranie laków, latanie na rękawie i w końcu i co najwazniejsze wypadki.

pzdr
  • Panicz Życiem Zmęczony...

"mnie", a nie "mi"... :)
  • Anonim

Wasyl słyszałem, że panie na pigalaku zawsze podziwiają Twój tornister...
  • Marlon

nie widze problemu - jedzie się 10km za miasto i jest spokój, mozna się ścigać nawet w środku dnia.
  • Anonim

>Ju-beusz napisał
    >Wasyl słyszałem, że panie na pigalaku zawsze
    >podziwiają Twój tornister...

ano podziwiają i sa w szoku ze czerwone tornistry sa jeszcze w modzie dla 15 latka lol

pzdr
  • Anonim

No ja generalnie jestem za takimi opcjami w policji ...
    zgadzam się niech zabierają dowody, prawka i napierdalają jak największe mandaty... tak powinno być.

Bo ci co wiedzą ocb to i tak będą poza i im nikt nic nie zrobi...
    a takie gadanie o tym, że policja to chuje itp. ... hehe
    jasne, że czasem wkurwiają służbiści ... ale przynajmniej zmniejszy się ilość 10 latnich nubir z przyciemnianymi szybami i końcówką z carrefoura.

Sorry, ale street to raczej nie fura, w której poddane tuningowi są szyby, a bonusem jest naklejka na drzwiach z napisem NOS...

Ogarnięci dalej będą jeździć ... a resztę niech policja skasuje
  • Życie dopiero się zaczyna...

to niestety jest prawda, mi zabrali dowód, czepiali sie nawet do stestu pasów i tego typu, mało tego bw zeszłym roku na S stanełam z passatem co sie potem okazało to był cywilniak, na szczęście udało mi sie zagadać i nie było konsekwencji, nawet uprzedził mnie, że za pare minut wpadną oznakowani
    działaja już tak od zeszłego sezonu, są bezczelni i praktycznie z niektórymi nie ma w ogóle rozmowy
  • Anonim

mi się podobało jak wczoraj pod obi męczyli gościa w astrze 1 kombi, gościu pewny ze wszystko ok a tu zonk, tylnie przeciwmgłowe nie działają i zabrany dowód bo pan ani bezpiecznika a ni żarówki nie miał lol i oby cześciej

pzdr
  • 1
  • 2
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)