-
»Šwí(L)ĐéŘ « >>HWDP<
Piście swoje opinie które autko lepsze !!! Oby dwa autka sa zejebiste , ale które lepsze ?? Piście dlaczego byście wybrali crx albo corrado -
Anonim
-
»Šwí(L)ĐéŘ « >>HWDP<
-
Anonim
-
-
»Šwí(L)ĐéŘ « >>HWDP<
ktory samochod waszym zdaniem jest mniej awaryjny.... tanszy w utrzymaniu...... jaki jest dostep do czesci do tych samochodow........???? -
Anonim
oba tak samo rdzewieją, honda mniej awaryjna...
co chcesz tym samochodem robić? lansować się? ścigać się?
zajebiście by było jakbyś się określił jakoś... -
Purple
-
Purple
jeśli chodzi o części, to do każdego modelu produkowanego po 95roku części jest multum i nie ma z nimi problemów- najlepiej zresztą zapisać się do klubu - tam wszystko mają... -
Purple
>Purple napisała:
>zależy z jakim silniorem to corrado - G60, czy V6...
chodziło o VR6;) -
»Šwí(L)ĐéŘ « >>HWDP<
poprostu chce miec fure ktora bedzie dosyc szybka nie bedzie duzo palila i bedzie mi sie podobala z tego co wiem to Corrado nie pali wcale tak malo to prawda??? -
»Šwí(L)ĐéŘ « >>HWDP<
-
Dealer
albo masz auto szybkie albo oszczedne. tych dwoch rzeczy sie nie da polaczyc -
Purple
2.9 VR6 ma 190KM fabrycznie, model z tym silniorem mozesz dostać juz z fabryczną szperą, fotelami kubełkowymi i wzmocnionymi hamulami...
podobnie jest zresztą ze słynnym G60- ale oba silniory są awaryjne, albo powiedzmy...bardzo delikatne
Corradonie nadaje sie jednak dla młodego kierowcy szukajacego prostych, łatwych sportowych wrażeń, jest nie łatwe w utrzymaniu, skrzynia biegów jest mało precyzyjna, a o to auto, naprawdę trza wiedziec jak dbać- poprostu jeśli zaniedbasz, mozsz się z nim pożegnać...
co do CRXa...ta wpółdo sportowa Corsa, ma mniej duszy, klimatu i charakteru od Corradka, ale będzie łatwiejsza w utrzymaniu, taka technologia, nastawiona na okrutną eksploatację, wytrzymuje do momentu, aż się cała w zasadzie konstrukcja i wszystkie moduły nie rozlecą (ale to temat na inna pogawędkę;))
napewno co kolwiek kupisz, będziesz musiał jej wymienić hamule i pasek rozrzadu, a potem sumiennie dbac o wymiany płynów...
ale może coś jednak naprawde sportowego? (Znaczy się RWD; D ) -
»Šwí(L)ĐéŘ « >>HWDP<
-
»Šwí(L)ĐéŘ « >>HWDP<
Dzieki za ta informacje a co proponowal bys z RWD :) zastanawialem sei nad e30 ale chyba odpada :( -
Anonim
jak chcesz jeszcze na benzynie oszczędzić, to żadne VR6 nie wchodzi w grę... G60 też spali dużo więcej niż np. b16
poza tym crx b16 na wydechu i dolocie wciągnie corrado VR6, nie mówiąc o G60...
do tego CRX ma lepsze zawieszenie i potężne wsparcie aftermarketu...
mody VR6 są cholernie drogie i gówno dają, a przy G60 to trzeba wywalać ten kompresor i wstawiać większy lub jakąś turbinę jak chce się znacząco podnieść moc...
poza tym śmieszą mnie te opowiadania o duszy w aucie :D
auto ma zapier*alać, a nie mieć duszę... -
»Šwí(L)ĐéŘ « >>HWDP<
to fakt co do zawieszenia w crx-ie slyszalem ze jest bardzo dobre i samochod elegancko sie trzyma.......co do tej duszy zdania mozna podzielic :P -
Anonim
ale bo ja czegoś nie rozumiem? Ty chcesz w końcu coś szybkiego czy taniego?:> -
»Šwí(L)ĐéŘ « >>HWDP<
ogolnie chce polączenie czegos dosyc szybkiego i niezbyt drogiego... Wychodzi na to ze lepszy dla mnie jednak bedzie CRX jest tanszy w utrzymaniu jesli chodzi o czesci itp rozgladajac sie po necie widze ze jest ich dosyc sporo.... po wypowiedzi "Purple" i "eSAeNE " doszedlem do takiego wniosku...... Dzieki :) -
»Šwí(L)ĐéŘ « >>HWDP<
Jednak wole tu troche zaoszczędzic i zostac przy Crx bo narazie moje fundusze nie pozwalaja na Corrado :P
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne