Streetracing [3403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Już kiedyś pytałem o nawigacje, teraz mam konkretne ptania do użytkowników zestawów "komórkowych" Tom Tom 5.

1) Czy jest warte połowy swojej ceny? (czy jest sens brać to za 1k zł przy założeniu, że nie mogę sprzedać następnego dnia za dowolnie wyższą/niższą kwotę).

2) Jak wygląda dokładność map?
    3) Jak długo bateria modułu GPS jest w stanie wytrzymać?
  • Wyższa Szkoła Bounce'u i Lansu

Juby nie wiem czy interesuję Cię także opcja z mapami Europy, ale ogólnie graficzne dopracowanie zestawu na poziomie średnim, ale za taką kwote trzeba się zastanowić ...

Jakbyś miał Palmtopa to mamy Automape XL i do tego można dołożyć Tom tom na europę? Za free; )
  • Przekładki BMW

juby niewiem nad czym myslisz juz za 1500zł mozna kupic w miare solidnego palma z gps i mapa a jezeli chcesz zeby mapka wyswietlała ci polna droge z wypizdówka do zakroczymia to zainwestoj 3 kafle i bedziesz miał konkret wypas
  • Przekładki BMW

ps co do zestawu do phona to sobie darowac moze taka lipa ze szok
  • Wyższa Szkoła Bounce'u i Lansu

Jakie 3 tyś, wyluzuj, dobry Palm z nadajnikiem GPS 3 generacji,
    np. Mio czy Asus ogarniesz za max 1799 zł brutto, mape sie załatwi; )
  • Anonim

Tak, tyle, że zestaw z palmem jest dla mnie niepraktyczny. Musiałbym nosić przy sobie kolejne urządzenie, do tego kable etc. etc. A telefon i tak mam przy sobie... Wiem, że graficznie nie jest to najlepsza opcja, ale bardziej mnie interesuje jak to działa w praktyce. Czy owe mapy są dokładne? Czy nie ma jakiś giga błędów?

Dzięki za propo z XXL'em; )
  • MARCIN

tomtom 5 jest dosc sredni(26% pokrycia) po Polsce,natomiast AutoMapa 3.9.3r jest ok ,ja uzywam obu systemow ,ale TT5 tylko po Europie.A wracajac do co lepsze telefon czy palmtop to stanowczo Palmtop,nie dosc ze ma duzy ekran dotykowy,a przy uzywaniu nawigacji to bardzo wazne to jescze duzo wieksze mozliwosci uzytkowania ,ja uzywam go np do ogladania fimow divix w samochodzie lub odtwarzacza mp3,gier czy wszelkiego typu prac biurowych,a zadne telefon tego wszystkiego nie laczy

pozdrawiam
  • Molako

Ja mam Tom Tom 700 i mapa jest do bani - w polsce połowy dróg nie ma, europa tez do bani - nie pokazuje np ze droga x jest zamknieta zima itp.
    za to funkcje jako zestaw glosnomowiacy calkiem fajne \ale nie za 3k PLN
  • Czendler

TomTom 5.2 pod Palma jesli chodzi o Europe dla mnie dzialal zajebiscie. Natomiast na Polske tylko AutoMapa XL.
  • Specter

Ja kupilem pare dni temu palma Acer N35 nowke za jakies 1200zl z 1GB karta pamieci. Uzywam automapy 3.9.3 i powiem szczerze, ze jestem pod wrazeniem dokladnosci tego urzadzenia
  • Budzik

Nie bierz TomTom`a... To badziewie ma 18% polskich drog... W tej chwili najlepszym rozwiazaniem jest chyba Automapa. Do tego mozesz kupic za jakies 400 zl PDA i na niego wrzucic (chyba ze masz telefon z duzym wyswietlaczem i dobrym glosniczkiem). Bateria w jednych trzyma 8h, w innych kolo 10, ale zadko kiedy powyzej. Roznicy uptimiu podstawki praktycznie nie ma przy 16 a 20 satelitowych... Zreszta; ] Do dzialania wystarcza 4 na dobra sprawe; ]
  • Budzik

A jak masz mozliwosc przerobek w aucie, mozesz kupic jakiegos lapa, byle z malym LCD i go wrzucic gdzies. Tylko matryce gdzies umescic w normalnym miejscu. Wtedy masz ladnie i wygodnie. Nic ze soba nie nosisz procz podstawki...
  • Anonim

Proponuje Motorole A1000, nadajnik ma w sobie, wgrywasz co chcesz, jest na symbianie i wszystko smiga. Do Tom toma musisz dokupic zewnetrzna antene gps, bedzie lapac fixa szybko i dokladnosc bedzie b.dobra. Tel. ok 600 zl ~ a antena zalezy ...
  • ® KrZySiO ® ™

trzeba przyznac AutoMapa jest swietna, obecnie jest wersja S map! Ale polecam Wam TomTom'a ONE, fajny sprzecik i nie drogi :)
    Uzywam go na codzien i spisuje sie rewelacyjnie, ale niestety w malinach was nie poprowadzi; / zapraszam do odwiedzenia stronki http://www.bajtel.pl

pozdrawiam :)
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)