-
gh0ly
-
...
Hamann i Eisenmann to pikus przy tym to prywatny projekcik ze stajni KSR -
...
-
Anonim
-
-
...
zawsze jestszanssie przebicia kwestia tego le kasy sie wpakuje...
a na kompresorze nie bedzie koniec..pewnie zaraz po tym pojda tloki ROSS pistons...i bedzie dlubanie i dlubanie:p -
gh0ly
no tak , ale potem trzeba kompresor zmienic , lepiej zebys poszedl sladem PMN'a i suszarke wrzucil :D bedzie ladniejsz Htszzz -
...
W kompresorze wystarczy wymienic kolo napedowe i zmienic moda(chip kompresora;przeprogramowac)i bdzie jak rakieta:p -
Anonim
-
gh0ly
-
Anonim
Jestem miło zaskoczony w tym temacie, zobaczymy jak sobie poradzą z E46 M3; ) -
Anonim
dzięki za wykres z hamowni, ale nie mając przed oczyma seryjnego cięzko porównać w jakim zkresie obrotów się coś pozmieniało...
ok znalazłem więcej:
http://www.streetracing.pl/forum/vi... -
...
jest duuuuzzooo zmian to byl trzeci mod jaki zostal wgrany...nie bede duzoo mowil o t zrszta nie wiem czy ci wyslalem obecny wykresik:) (nastapilo losowanie) -
Pele
nie wiedzialem Stan ze jestes na gronie
mi tez mozesz wyslac wykresik pele@chello.pl
albo zamiesc go na imageshack.us i tu wklej adresik -
...
popros funky one aby ci przeslal..bo mam cos zjebanego z outlookiem.... -
Marcel 08
no no E36 prezentuje sie bosko .... ale ja tak i tak czekam na E30; -) -
...
Padaczka niestety moze bedzie gotowa w polowie wakacjii...no ale nie bede zapreszac..moze chlopaki z KSR zrobia z nia cos wczesnie:p -
...
Padaczka niestety moze bedzie gotowa w polowie wakacjii...no ale nie bede zapeszac..moze chlopaki z KSR zrobia z nia cos wczesniej:p
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne