KSR

Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • gh0ly

STAN E36 raczej nie masz szans przebic :P
  • ...

Hamann i Eisenmann to pikus przy tym to prywatny projekcik ze stajni KSR
  • ...

daj maila
  • Anonim

sanefirst@gmail.com
  • ...

zawsze jestszanssie przebicia kwestia tego le kasy sie wpakuje...

a na kompresorze nie bedzie koniec..pewnie zaraz po tym pojda tloki ROSS pistons...i bedzie dlubanie i dlubanie:p
  • gh0ly

no tak , ale potem trzeba kompresor zmienic , lepiej zebys poszedl sladem PMN'a i suszarke wrzucil :D bedzie ladniejsz Htszzz
  • ...

W kompresorze wystarczy wymienic kolo napedowe i zmienic moda(chip kompresora;przeprogramowac)i bdzie jak rakieta:p
  • Anonim

he he he, fakt :)))

Wydech robiony był cały w KSR od początku???
  • gh0ly

Si
  • Anonim

Jestem miło zaskoczony w tym temacie, zobaczymy jak sobie poradzą z E46 M3; )
  • Anonim

dzięki za wykres z hamowni, ale nie mając przed oczyma seryjnego cięzko porównać w jakim zkresie obrotów się coś pozmieniało...

ok znalazłem więcej:
    http://www.streetracing.pl/forum/vi...
  • ...

jest duuuuzzooo zmian to byl trzeci mod jaki zostal wgrany...nie bede duzoo mowil o t zrszta nie wiem czy ci wyslalem obecny wykresik:) (nastapilo losowanie)
  • Pele

nie wiedzialem Stan ze jestes na gronie

mi tez mozesz wyslac wykresik pele@chello.pl

albo zamiesc go na imageshack.us i tu wklej adresik
  • ...

popros funky one aby ci przeslal..bo mam cos zjebanego z outlookiem....
  • Marcel 08

no no E36 prezentuje sie bosko .... ale ja tak i tak czekam na E30; -)
  • ...

Padaczka niestety moze bedzie gotowa w polowie wakacjii...no ale nie bede zapreszac..moze chlopaki z KSR zrobia z nia cos wczesnie:p
  • ...

Padaczka niestety moze bedzie gotowa w polowie wakacjii...no ale nie bede zapeszac..moze chlopaki z KSR zrobia z nia cos wczesniej:p
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)