-
Anonim
i kto zaburaczyl bardziej niz ja, nikt mnie nie pobije hehehe:
autko - hyundai terracan, taka wielka terenowka, czarna, czarne szyby, orurowany.
w srodku takich dwoch jka nas trzech to nie bylo wkolo ani jednego.
i do tego ta muzyka, paffendorf(odgrzebalem gdzies jakies CD)
hehehe.. -
Anonim
-
Anonim
-
-
-
Anonim
słabe buraki... środek stycznia... czarne e21 z otwartym szbyerdachem, opuszczonymi szybami i koles w ciemnych okluarach... muzyka - "Pocałuj mnie w dupę i jak g.. poszuj się"... - to jest dopiero megaburak w centrum Warszawy -
Anonim
-
♥ Ken Taczdis
No dokladnie.. Hyunadaiem podjechac i to w dodatku "taką wielką terenowką" to straszny lans! Brawo! Musiala byc adrenalinka, nie? -
Anonim
-
Juriusz
U mnie w mieście jest koleś który posiada BMW 318 ostatnio kupił sobie nowe fele. pewenego dnia siedziałem sobie w parku, patrze a ten kolo jedzie, widziłałem go raz, za pare chwil drugi raz jechał w druągą strone, no i chyba z 9 razy w ciągu 10 minut jechał, a lansował się bo na mieście pełno panien się prowadzało:) -
Anonim
-
Marlon
Oststnio po moim mieście śmiesznym śmiga kadett cabrio GSi. Autko ładne nawet i zadbane co się nie zdarza często. A właściciel w ramach lansu zapierdala przez miasto ile fabryka dała, oczywiście ze zdjętym dachem mimo temperatury +1*C, no i "polski power dance" umcykuje oporowo...
Taki mały buraczyna. -
Juriusz
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne