Streetracing [3403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

i kto zaburaczyl bardziej niz ja, nikt mnie nie pobije hehehe:

autko - hyundai terracan, taka wielka terenowka, czarna, czarne szyby, orurowany.
    w srodku takich dwoch jka nas trzech to nie bylo wkolo ani jednego.

i do tego ta muzyka, paffendorf(odgrzebalem gdzies jakies CD)

hehehe..
  • Anonim

No i...? :>
  • Anonim

No i...? :>
  • Madej

chcial zablysnac...
  • Anonim

słabe buraki... środek stycznia... czarne e21 z otwartym szbyerdachem, opuszczonymi szybami i koles w ciemnych okluarach... muzyka - "Pocałuj mnie w dupę i jak g.. poszuj się"... - to jest dopiero megaburak w centrum Warszawy
  • Anonim

Faktycznie blysnal... :]
  • ♥ Ken Taczdis

No dokladnie.. Hyunadaiem podjechac i to w dodatku "taką wielką terenowką" to straszny lans! Brawo! Musiala byc adrenalinka, nie?
  • Anonim

Joł Joe :) Widze, ze reprezentacja SR sie powieksza :)
  • Juriusz

U mnie w mieście jest koleś który posiada BMW 318 ostatnio kupił sobie nowe fele. pewenego dnia siedziałem sobie w parku, patrze a ten kolo jedzie, widziłałem go raz, za pare chwil drugi raz jechał w druągą strone, no i chyba z 9 razy w ciągu 10 minut jechał, a lansował się bo na mieście pełno panien się prowadzało:)
  • Anonim

hahah jedno BMW tam macie czy co?
  • Marlon

Oststnio po moim mieście śmiesznym śmiga kadett cabrio GSi. Autko ładne nawet i zadbane co się nie zdarza często. A właściciel w ramach lansu zapierdala przez miasto ile fabryka dała, oczywiście ze zdjętym dachem mimo temperatury +1*C, no i "polski power dance" umcykuje oporowo...
    Taki mały buraczyna.
  • Juriusz

heh nie tylko jedno:) ale tylko jednego gościa co się tak wozi:) lol
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)