Streetracing [3403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ...

Penwgo Grudnoweogo popołdnia 2005 wracałem do Wawy...miałem spraw dość pilna..i musiałem sie śpieszyć...

Zobaczyłem ze jedzie jakies auto przedemna z predkoscia jakies 150km/h +/-

w kazdym razie pojechałem za nim nza zajaca...pozniej gosc przyspieszyl ja jechałem z predkoscia 140km/h...

za mna tez ,,cos jechało" bylo juz ciemno...
    i nie bylem w stanie rozróznic co to za samochod jedzie za mna...
    po kształcie świteł myslałem ze to fabia...

gosc przedemna zwollnil to i ja zwolnilem ...

Patrol Policyjny suszarka...

spoko...

nie przekroczyłem predkosci...

zadowolony zerkam w lusterko...

a za mna coś się świeci...

zajezdza mi droge na kogucie---> macha Lizakiem przez szybe aby zjechał na bok...

ehh...ta Pierdo@#$##$^$%&&%^%^&

Meganka SRAKOWATO-Zielona...

heh..jazda na zajaca nie poplaca jak Cie kreca od tyłu...

dostałem 10pkt mandatu..i 400zł mandatu...

Panowie nie byli za bardzo rozmowni jedynie przynali się że pochodzą z Grójca...

poza tym stwierdzili ze filmow nagranych nie da sie kasowac...

przez tych @#%#$$#$#$# mam na koncie 20pkt karnych; (
  • Uzytkownik usuniety

Ja jak byłem mały to miałem Poloneza 1.4 szesnache :), 3 po odebraniu prawka śmigałem mogłem sobie już śmigać na luzie to sie wygłupiałem troche, i tak sobie śmigałem 120-140 po dzielnicy, muza waliła, szyby zaparowane bo to poldek :) i tak sobie robiłem kółka wokół takiego jednego placu, jak robiłem 3 kółko to patrze że ludzie ze sklepów wylatują i sie na mnie patrzą, spojrzałem w lusterko, a tam przez tą zaparowaną tylnią szybe widzę że niebiesko, z przodu pod prąd mi sie ładuje następny na bombach to na luzaku zjechałem na bok i wychodze, patrze a oni na mnie lecą z karabinami :), dostałem w głowe, obudziłem sie na psiarni, kazali mi dmuchać, wyszło 0.0, ok, to oni mnie na góre i pytają "dlaczego kurwa uciekałeś" :), a ja na to "nie uciekałem, ja tak normalnie jeżdże", a on do mnie "nie wkurwiaj mnie, omal przez Ciebie nie zginęli", okazało sie że gonili mnie jakieś 13 minut zanim ich zauważyłem, to był grudzień, a oni ścigali mnie Vectrą 2.0, ale ja miałem zimówki, a im z oszczędności nie założyli. Ten co mnie gonił chciał mnie paralizatorem poczęstować, ale mu koledzy nie dali. Wziął mnie jakiś kapitanik do fury i mówi "zabieramy Ci prawko... ale.....ile Ty tam miałeś pieniędzy przy sobie?" ja mówie "1200, ale wie pan, ja student, mama chora, raka ma, a to początek miesiąca i nie damy sobie rady" a on "to dawaj 400 i dam Ci mandat za 500" - no i jak tu ich nie lubić :D
  • Uzytkownik usuniety

a no i 0 pktów oczywiście...
  • Uzytkownik usuniety

trasa Garwolin - Ryki - zielona astra II hatchback 5d tablice chyba WXM stare albo WXF
  • (A)rturo

Nie wiem jaki motor.. ale wyskoczylo tylko 142 a jechalem znacznie wiecej.. Widocznie zlapali z jednym miejscu i tyle
    a jechali za mna 15km z tego co mowili
  • GRABinka

jezeli jestesmy przy tym temacie to w płońsku jezdzi czarna tigra na mlawskich numerach chetnie gazowal na switlach a jak sie zatrzymalem gosc pokazal blache..... mandat do dzis nie zaplacony
  • Anonim

ja miałem podobnie jak Ka3... światło było żółte, a ja zamiast przyhamować to zredukowałem i but... skręcałem w lewo... muzyka grała cholernie głośno to nic nie słyszałem... dopiero po chwili coś niebieskiego zaczęło mi się odbijać w szybie... patrzę a tu psy... zjechałem na bok, a oni mnie na maskę, kajdanki i pytają czemu uciekam... to ja ich wyśmiałem mówiąc: jakbym uciekał to na bank byście mnie nie złapali hehe :D... przyznali mi rację, dali tylko 5punktów i zamiast 500 zł wyprosiłem o 100 :D...
  • pegas

Dzisiaj na Wislostradzie widzialem rezultat pojedynku kogos z zielonym Mondeo,blachy WI 91607 chyba
    Niebieska Fabia Sedan smiga tez na Ursynowie na blachach WPI ..... ale to raczej nie drogowka;)
  • Anonim

co wy wiecie o punktach
    http://w8.grono.net/g1/photo/189348...
  • Anonim

hehehe to wspaniale; ))
  • marcin

Włochy - Okęcie Zielona Fabia sedan Wk.....
  • kvojt

Ja mam zielone Mondeo ale bonów nie rozdaje..raczej otrzymuje ostatnio 100zł do zrealizowania na każdej poczcie:-[
  • Anonim

no i kogo to kurwa interesuje?
  • kvojt

Mnie kurwa
  • MrPatryk

Na Wislostradzie 2 motory BMW nieoznakowane
  • Anonim

>pegas napisał

>Niebieska Fabia Sedan smiga tez na Ursynowie na blachach WPI
    >..... ale to raczej nie drogowka;)

no jezdzi-ze stolecznej i nie drogowka -raczej szukaja innych rzeczy -wiem bo ostatnio trzepali mi samochod przez 2 godziny pod moim wlasnym blokiem;/;/;/
  • Przekładki BMW

> Szczesliwy Cinek napisał
    >>pegas napisał
    >
    >>Niebieska Fabia Sedan smiga tez na Ursynowie na blachach
    >WPI
    >>..... ale to raczej nie drogowka;)
    >
    >no jezdzi-ze stolecznej i nie drogowka -raczej szukaja
    >innych rzeczy -wiem bo ostatnio trzepali mi samochod przez 2
    >godziny pod moim wlasnym blokiem;/;/;/

raczej drogówka granatowy srebrny i zielony wszystkie mają video mojego kolege ostatnio granatowy wyłapał na trasie siekierkowskiej no i trudno 500zł popłyneło
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)