Streetracing [3403]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

siemanko ktos byl na WOLCE wczoraj... bo tam to od zajebania ludzi bylo... z 200 autek i az parkowali na calej dlugosci prostej...

a ja sobie stalem kolo petli i najlepiej bylo widac wyscigi... i musze wam powiedziec jak sie scigala SIERRA z TIGRA to pieknie to wygladalo... szli rowno... sierra moze o jakies 30 cm przed tigra... ale sliczne to wygladalo... ale tez byl moment grozy bo jechal TIR i chcial zkrecic i ledwo co sie zmiescili na lusterka ze soba i z TIREM...
  • Anonim

Byly jeszcze jakies fascynujace, niespotykane wydarzenia? :>
  • Anonim

sierra to chuj nie wiem kto mogl jechac ... ale tigra harry potter ? :D :D :D wszedzie jest jego pelno :D :D, zrobmy mu zrzutke i kupmy mu nimbusa z neonami :D
  • Madej

• Anonim

taka glosna tigra... ale bez kitu malo im brakowalo zeby sie tigra zlozyla o tego TIRA... tak samo maxima gosc chcial zmiescic sie miedzy 2 autobusy... :))
  • Anonim

I tak najlepszy był żuk jak chciał palić kapcia :)
  • Anonim

no co ty nie mow ze ten ZUK palil GUMY
  • Anonim

no nie ale chciał...
    niestety piękna fela z naciągnietym balonem nie zamieliła

dwa buraki siedziały w środku hehe
  • Anonim

o widze ze wszystkie przypały pojechał ze spalarni na wólke, wypas czwartki są coraz śmieszniejsze :lol:

pzdr
  • Anonim

a temu matizowi co palil kapcie ktos pozniej olejem oblal maske :F :F :F szukali go podobno hahaha co za wies sie robi hahah :]
  • <<Majkel>>

czemu ja to wiedzialem.... :)
  • Anonim

ej noi Majkel wiedziałes i nie powiedziałeś ja chciałem to zobaczyć a przez ciebie nie miałem okazji :rotfl:

pzdr
  • Molako

czy ten matiz był żółto/złoty??? Bo jak tak to juz kiedyś widziałem jego popis na wólce - zenada...
  • Macias

Tigra to hiszpan taka sybka ta tigra ze jej nie widzialem w lusterku na S :/ i bylem na w i straszny sajgon jak to w czwartek... az wrzucilem fotke glownej aktrakcji na strone http://www.tuningstrefa.pl/rozne/w.... LOL
  • Anonim

te E30 probowalo jescze bokami chodzic ale cos mu sie nie udawalo :] no cuz bywa :D
  • gh0ly

ahhh nie ma to jak porzadnie przypalic laczka
  • Anonim

szczerze to palenie gum nie jest zle... tylko trzeba to robic w miejscu jakims do tego przeznaczonym... sa miejsca do scigania sie a jak ktos chce palic to umowic sie ze tam sie pali i niech tam pala...
  • gh0ly

ale co to za sens palenia laczka stojac w miejscu i rozlewajac olej ? rozumiem jakby rozgrzewali opony przed startem ale oni nie startuja..
  • Anonim

tez nie widze zadnego sensu w przypaleniu lecza...:/
    to do niczego nie prowadzi. rozumiem gdyby koles napieprzal pieknymi bokami i przy tym byla by kupa dymu to wszystko ok:] sam bym mu bil brawo.
    A jedyne co robi to leje olej, oporowo wali gaz i czeka az zbierze sie przy jego aucie cholota rzadna wrazen i bedzie mu przyklaskiwac w rytm muzyki wydobywajacej sie z jego glosnikow...

zenada
  • Saint Loup

tam bokami nie za bardzo się da pojeździć bo za dużo aut się tam kręci, ciągle ktoś parkuje i wyjeżdża

może w polowie sezonu jak się ludziom znudzi i bedzie troche luzniej
  • 1
  • 2
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)