-
ORK
Lubicie grty samochody stają na 2 kółkach??
Dla mnie jest to zajebiste!!!!
Widowiskowe i extra!!!
Dajcie jakieś linki filmików!!! -
barte.k
-
Anonim
-
Yanek F.
>ORK napisał
>Lubicie grty samochody stają na 2 kółkach??
>Dla mnie jest to zajebiste!!!!
>Widowiskowe i extra!!!
>Dajcie jakieś linki filmików!!!
zdecydowanie za duzo czasu spedzonego przed kompem na NFSpro :PP -
-
RIKOPOLAND
-
Yanek F.
-
RIKOPOLAND
leprza adrenalinka była by dla kierowcy gdyby "podnosił" on prawą strone samochodu...
ps. no i jeżeli Chcecie to ćwiczyć na swoich autach polecam rozwiązać problem smarowania silnika... olej spływa w prawą strone nie smarując lewej strony... dobrze poradzić się Motocyklistów stawiających moto na laczQ tylnim... Oni mają podobny problem, wiem że jakoś rozkminili to... mysle że też jak w moto ciśnienie w oponach jest zmniejszone (większa powieżchnia tarcia <opona/asfalt>)...
;-) -
M K
to tak jak w drifcie...trzeba zalozyc dodatkowy smok olejowy i przegrody w misce
moze dlatego stawia na prawym boku bo tam ma smok
:) -
tomwaś
Wydaje mi się, że jak kierowca jest na górze to łatwiej mu wyczuć co się dzieje z samochodem, bo czuje najmniejszy ruch samochodu. Gdyby jechał na lewych kołach to by nie odczuwał tak wszystkiego.
Założycielowi tematu chyba chodziło o stawianie samochodu na tylnych kołach, a nie bocznych :P -
M K
na 2...nie bylo powiedziane na ktorych hehe
byl kiedys taki filmik z miniakiem ktory jak hamuje podczas kjsu to staje na przednich -
BARTEK
-
RIKOPOLAND
-
Marcin
w moto często stosują tzw suchą miskę olejową, ma dwie pompy , w samochodach z tego co wiem to porszaki stosują podobny zabieg z oddzielną miską olejową ( z boku jest czy jakoś tak ) i też jakimś specyficznym pompowaniem ,że w ostro pokonywanych zakrętach olej jest tam gdzie powinien. Pozdro -
BARTEK
>RIKOPOLAND napisał
>dobre...
>
>... ale przypał Mamcia niestety na końcu ogarnia temat :-P
>
a ja nie rozumiem tego co napisałeś
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...