Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ORK

Lubicie grty samochody stają na 2 kółkach??
    Dla mnie jest to zajebiste!!!!
    Widowiskowe i extra!!!
    Dajcie jakieś linki filmików!!!
  • barte.k

lol
  • Anonim

ban.
  • Yanek F.

>ORK napisał
    >Lubicie grty samochody stają na 2 kółkach??
    >Dla mnie jest to zajebiste!!!!
    >Widowiskowe i extra!!!
    >Dajcie jakieś linki filmików!!!

zdecydowanie za duzo czasu spedzonego przed kompem na NFSpro :PP
  • RIKOPOLAND

• Yanek F.

• RIKOPOLAND

leprza adrenalinka była by dla kierowcy gdyby "podnosił" on prawą strone samochodu...

ps. no i jeżeli Chcecie to ćwiczyć na swoich autach polecam rozwiązać problem smarowania silnika... olej spływa w prawą strone nie smarując lewej strony... dobrze poradzić się Motocyklistów stawiających moto na laczQ tylnim... Oni mają podobny problem, wiem że jakoś rozkminili to... mysle że też jak w moto ciśnienie w oponach jest zmniejszone (większa powieżchnia tarcia <opona/asfalt>)...

;-)
  • M K

to tak jak w drifcie...trzeba zalozyc dodatkowy smok olejowy i przegrody w misce
    moze dlatego stawia na prawym boku bo tam ma smok
    :)
  • tomwaś

Wydaje mi się, że jak kierowca jest na górze to łatwiej mu wyczuć co się dzieje z samochodem, bo czuje najmniejszy ruch samochodu. Gdyby jechał na lewych kołach to by nie odczuwał tak wszystkiego.
    Założycielowi tematu chyba chodziło o stawianie samochodu na tylnych kołach, a nie bocznych :P
  • M K

na 2...nie bylo powiedziane na ktorych hehe
    byl kiedys taki filmik z miniakiem ktory jak hamuje podczas kjsu to staje na przednich
  • BARTEK

• RIKOPOLAND

dobre...

... ale przypał Mamcia niestety na końcu ogarnia temat :-P
  • Marcin

w moto często stosują tzw suchą miskę olejową, ma dwie pompy , w samochodach z tego co wiem to porszaki stosują podobny zabieg z oddzielną miską olejową ( z boku jest czy jakoś tak ) i też jakimś specyficznym pompowaniem ,że w ostro pokonywanych zakrętach olej jest tam gdzie powinien. Pozdro
  • BARTEK

>RIKOPOLAND napisał
    >dobre...
    >
    >... ale przypał Mamcia niestety na końcu ogarnia temat :-P
    >

a ja nie rozumiem tego co napisałeś
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)