Streetracing [3405]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • FaNtAsS Bamboocha :P

Potrzebuje namiar na czesci do audi a3 w Wawie lub okolicach, jak ktos ma to prosze o jakies nr tel, dzieki pozdr
  • ...

oo Fanta czyzbys zakupił swoja wymazona S3???

heh...

• K T

do audi a3

zdaje sie ze nie wiele maja wspolnych czesci, od silnika, po blotniki itd, bardzo sie roznia...
  • tjwasiak

Co konkretnie potrzebujesz???

Ja nic nie mowilem ze szukam s3.
    Potrzebuje maske, zderzak, blotnik lewy, wzmocnienie, lampy po lifcie przod i ewentualnie chlodnice wody.

Do A3!!! nie S3; )

• KOSMITA

heheh mam gdzies jakies pozostalości drzwi do a3 po spotkaniu z tramwajem :D
  • tjwasiak

Pomimo ryzyka trafienia części z kradzionych aut, polecam wizytę na giełdzie w Słomczynie... Będziesz miał jakiś wybór - jak nie te, to inne w lepszym stanie.

Tez mam w cholere gratow do a3 ale akurat nie to co potrzebuje wrr

No wlasnie tak sie zastanawiam nad gielda ale nie pasuje mi troche w niedziele a pozniej mnie dwa tygodnie nie ma a musze miec na srode czwartek czesci.

Moze ktos ma jakis namiar???
  • Anonim

Daj mi znać na PW czego dokładnie szukasz, jesli chodzi o mechanikę mogę chyba pomóc.
  • ∞ bartek !

nie ma co jechac na slomczyn...
    do nowych aut ciezko cos znalezc, poza tym - drogo.

wycieczka do poznania sie zwroci !

przyklad - zderzak przod do passata b6 w idealnym stanie (do malowania) - 50zl :)

mozna by jeszcze dlugo pisac :)
  • Anonim

jesli ktos ma w okolicach warszawy niech napisze.. potrzebuje srebrny zderzak do audii 100 c-4 94 rok sedan.
  • Specter

Allegro Twoim przyjacielem
    http://allegro.pl/search.php?sg=0&a...
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)