-
Anonim
na Spalarnie bo ja jade sie posmiac z buractwa, ktos dołaczy ?? :D
pzdr -
Anonim
-
inż. Dzik
-
Anonim
hahah najlepszy i tak jest wszechbedacy "hiszpan" tigra na wydechu ala mugen :F buahaha niebieskie postojofki itd :D :D :D... dodatkowo chuj ma pod maska a z kazdym sie mierzyc chce ... kiedy by mnie nie bylo to on zawsze jest :D :D :D -
-
Anonim
zastanawia mnie czy dzis bedzie hiszpan bo przeciez ostatnio cos mu sie zgotowalo w furaku.... hehehehe
prawdopodobnie wpadne z majkelem lub z hubertem ze 106;) -
gh0ly
-
gh0ly
-
Anonim
-
Anonim
wez przynajmiej 2 to troche sprzedasz:D
aaa i nie zapomij sie slicznie wylansowac zeby malolatki robily LaL -
gh0ly
-
Anonim
prawie, zresztą tak jak ja bo od niedzieli jestem tam codziennie, zawsze sie znajdie ktos do pościgania :)
pzdr -
Marlon
Ja się zjawiam - jak was poznać? Jakbyście zobaczyli typa w zielono-żółtej bluzie (tej ze zdjęcia w profilu nomen omen) to będę ja :) -
Anonim
ja bede z majkim eclipsem, prawdopodobnie najszerszy furak na spocie... hehehe
bedziemy przed 22
wasel jak bedziesz wczesniej to trzymaj dla nas miejsce parkingowe, bo znajac zycie nie bedzie sie gdzie postawic... -
-
Anonim
"hehehehe LOL sorry za OT ale nie wytrzymalem"
ty mnie tu nie cieniuj bo pewnie z checia sam bys podjezdzal raz w tygodniu zobaczyc co sie dzieje, wyleczyc kilku leszczy i troche sie posmiac:)))
a tak to tylko mozesz sie po swindon wozic i zarywac brzydkie angielki:P
hehehehe -
chodzilo mi glownie o :
" wasel jak bedziesz wczesniej to trzymaj dla nas miejsce parkingowe, bo znajac zycie nie bedzie sie gdzie postawic... "
-
Anonim
-
Anonim
Ale jestem wkurwiony siedze i sie ucze chemi na jutro a tu telefo od Sis "Kamil nie wiesz jak dojechac na wolke na wyscigi :/ " kurwa ja sie ucze a moja siostras lata po wyscigach; /
zly wrrrrrrr
pozdro wracam do nauki ! ! !
-
-
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne