-
Anonim
wczoraj na spalarni sie zagotowal przy startach plyyn w chloddnicy, wskazuwka sie oparla na mierniku, i poleciała para z pod maski.samochod jezdzi ale czy moze miec to jakeis skutki??
co moze sie stac??i czy cos trzeba teraz zrobic np wymiecnis plym czy cos????
mieliscie juz takie akcje?? -
Anonim
-
9.99 rekord europy FWD
hehe opadla do zera? heheh
zagrzanie motoru to katastrofa jak bedziesz dalej jezdzil -
Anonim
-
-
Anonim
samochud jezdzi i wydaje sie wszystko spoko, ale jechac na przeglad, wymieniac olej czy cos.
nie bedziemy wiemieniac dołu silnika jak nic sie nie dzieje. czy jak jezdzi i sie zachowuje normalnie to cos moze sie jeszcze stac???????
ktos wiec co sie dzieje dokladnie jak plyn chlodniczy sie zagotuje -
Anonim
ja moze nie w temat bo mi sie nie zagotowal silnik... ale kiedys mi sie zapalil bo mechanicy w warsztacie jak robili mi fure to nie wyjeli szmaty ktora tam cos wycierali... ofiary losu... no i sobie jade a tu sie zaczyna jarac... dym ogien i smrod... ale to taka mala dygresja -
Anonim
hmmmm dygrasja dygresją ale jakis konkret to naprawde porażne:P:P:P
nocami nie spie. -
Anonim
konkrety ciezko podac nie wiedza dokladnie co sie dzieje... moze stary olej moze chlodnica... moze za cieplo bylo... wszystko moze sie zdazyc.. mi tez sie pare razy zagotowal bo go za bardzo katowalem... dostawal codziennie po max wycisk... od rana kazdy bieg do 6 tys. i jezdzil zajebiscie... ale czasami zdazalo sie ze dostawal temp. 100 stopni na 110 max i bylo nieciekawie... to sie zdaza... a jak chcesz byc spokojny... jedz do warsztatu powiedz co sie stalo podlacza do kompa i ci powiedza i bedziesz mogl spac... to moja rada chociaz sie nie znam -
..::: Bart :::..
Ja mysle ze wymiana plynu chlodniczego byla by wskazana bo jezeli sie zagotowal to stracil wlasciwosci.. Olej, moze.. Wizyta w warsztacie mysle ze wskazana .. Pozdrawiam Everyone. =) -
d'plus
kumplowi przegrzała się astra diesel. Po tym samochód chodził jak maluch (tak szybko i tak głośno :]), ale beznynowe nie są tak delikatne na takie rzeczy, aczkolwiek do fachury warto się przejechać żeby niepotrzebnych szlifów potem nie robić. -
Anonim
-
Anonim
heh w moim F125P zagotował sie kiedyś płyn w chłodnicy bo odłączył mi sie wiatraczek chłodzący; ) wymieniłem płyn bo na pewno stracił jakieś swoje właściwości ale nic sie nie stało; ) ostatnio nawet pobiłem swój rekord predkości tą maszyną :P 170km/h a dodam że licznik kończy sie na 180; ) tak że nie powinno sie nic dziać; ) oczywiści nie wiem dokładnie - najlepiej właśnie podjechać do magika i sprawdzić; ) -
Anonim
sluchaj, szkoda nawet czasu nad zastanawianiem sie co sie stalo. zajedz do najblizszego mechanika i on ci lepiej zdiagnozuje niz my wszyscy.
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne