• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .;=FLOWER=;.

Niedługo mam zamiar nabyć swoje pierwsze autko, tzn pierwsze na poważnie, którym będę jeździł z prawkiem;] możecie doradzić jakie auto będzie odpowiednie, chodzi mi o disela w rozsądnej cenie(około 30 tys zł) chodzi mi po głowie bmw 330d, ewentualnie w rachube wchodzi leon pierwszej generacji w wersji top sport. Oczywiście jestem otwarty na wasze rady i zdaje sie na wasze doświadczenie;] z góry dzięki. pozdrawiam;)
  • Al Masihi

Na pierwszy samochód lepiej kupić coś tańszego, chyba że chodzi Ci o bezpieczeństwo.
    Większość kierowców swoje pierwsze samochody rozpier<lalka>ala, albo przynajmniej mocno zajeżdża, przyrysowywuje itd.

No, chyba że zarżnąłeś już samochód starych (;
  • .;=FLOWER=;.

no z samochodem mam już do czynienia ładnych parę lat, nie mieszkam w mieście więc każdą wolną chwile spędzam w aucie z kumplami... w tym roku nabyliśmy 170-cio konną tigre;] myślę że raczej nie jestem prawiczkiem w tej dziedzinie;p
  • Miśku

330d dobry wybór samochod szybki, oszczedny i nie zawodny, sam osobiscie pobrał bym 330 benzyne(ale czy kupisz 330d za 30tys?)
  • M K

bmw i seat to dwie rozne bajki - rwd i fwd
    troche nie rozumiem takich topicow - chyba samo powinienes wiedziec co Ci sie bardziej podoba i Cie kreci
    btw za 30k to wolalbym seata bo bmw bedzie albo starsze albo na biedaku
  • .;=FLOWER=;.

trafiał sie ostatnio 330d za 35 tyś w skórach, z końca 2000r, no i miał udokumentowany przebieg 130tyś. bmw podoba mi sie zdecydowanie bardziej niż seat ale chodzi mi o dwie rzeczy,
    1. o bmw mówi sie że to auto typowe dla dresa. (ale tak mówi sie chyba tylko o bwm z roku mniej więcej 82 warte 1500zł;])
    2. niektórzy mówią ze bmw są awaryjne choć ja jakoś mimo wszystko nie popieram ich zdania....
    Zato seat nie grzeszy urodą ale ma bezawaryjny silnik.
    Chyba bmw wygrywa kasting;D
    PZDR;]
  • Miśku

nie powiedzial bym ze sa awaryjne, katuje swoja od pol roku i jakos nie stęka, jedynie hamulce wymienilem, bierz bmw nie pozalujesz i nie kieruj sie tym kto co uwarza czy bmw dla dresa czy dla krwata, liczy sie przyjemnosc z uzytkowania. Sam po switach sprzedaje swoje bmw zeby kupic bmw nowsze
  • .;=FLOWER=;.

no to moze sie zgadamy ja dam ci mój numer gg, a ty jak będziesz mógł to wyślij mi kilka danych na jej temat, oki?? (numer gg:11769813)
  • .;=FLOWER=;.

ej no sorry muślałęm żę to e46;/; ] nie spojrzałem na foto PZDR
  • Anonim

>Mateusz Kwiatkowski napisał
    >Niedługo mam zamiar nabyć swoje pierwsze autko, tzn
    >pierwsze na poważnie, którym będę jeździł z prawkiem;]
    >możecie doradzić jakie auto będzie odpowiednie, chodzi mi
    >o disela w rozsądnej cenie(około 30 tys zł) chodzi mi po
    >głowie bmw 330d, ewentualnie w rachube wchodzi leon
    >pierwszej generacji w wersji top sport. Oczywiście jestem
    >otwarty na wasze rady i zdaje sie na wasze doświadczenie;]
    >z góry dzięki. pozdrawiam;)

bierz BMW 330d: http://youtube.com/watch?v=58AKTQFs...
    kolega ma E39 330d w automacie, spokojnie pali kapcia...:)
  • RIKOPOLAND

ja bym zdecydownie polecam 330D + CHIP...

z takim momentem obrotowym zabawa jest wysmienita :-D

• .;=FLOWER=;.

nie no TAO fura poprostu bossska, właścicielka nie gorsza.... ale moja beemka też będzie zajebiaszcza, jeszcze zaistniejeje z nią w waszych okolicach;p
  • barte.k

byle nie w kronikach wypadków; )
  • Anonim

>.::TAO::. napisał
    >
    >bierz BMW 330d:
    > http://youtube.com/watch?v=58AKTQFs...
    >kolega ma E39 330d w automacie, spokojnie pali kapcia...:)

sorry, nie o ten link mi chodzilo....nie nowe M5 :P
    propos 330d, to chcialem dac: http://www.youtube.com/watch?v=_hYh...
  • .;=FLOWER=;.

fajna ale jakby ale mi to sie podoba 330d w sedanie albo cupe, tylko nadwozie cupe jest stanowczo zadrogie;(
  • Grześ

Kup sobie cc za 5tysia i naucz sie jezdzic najpierw
  • .;=FLOWER=;.

sorry ale jako takie doświadczenie mam, jeżdze samochodem ładnych pare lat, w tym przypadku to że nie mieszkam w mieście jest plusem bo nie musiałem tak sie martwić o rodziców. od zeszłego roku jeżdżę 170 konną tigrą.....
  • Anonim

330d za okolice 30 tys PLN, to będzie jakaś wielka kupa. Weź lepiej Seata. W innym wypadku zrazisz się do BMW.
  • .;=FLOWER=;.

nie, jest jeszcze jedna nowa koncepcja, która bardzo przypadłą mi do gustu. AUDI TT.;D
  • Anonim

damskie auto :)
  • 1
  • 2
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)