- 1
- 2
-
.;=FLOWER=;.
Niedługo mam zamiar nabyć swoje pierwsze autko, tzn pierwsze na poważnie, którym będę jeździł z prawkiem;] możecie doradzić jakie auto będzie odpowiednie, chodzi mi o disela w rozsądnej cenie(około 30 tys zł) chodzi mi po głowie bmw 330d, ewentualnie w rachube wchodzi leon pierwszej generacji w wersji top sport. Oczywiście jestem otwarty na wasze rady i zdaje sie na wasze doświadczenie;] z góry dzięki. pozdrawiam;) -
Al Masihi
Na pierwszy samochód lepiej kupić coś tańszego, chyba że chodzi Ci o bezpieczeństwo.
Większość kierowców swoje pierwsze samochody rozpier<lalka>ala, albo przynajmniej mocno zajeżdża, przyrysowywuje itd.
No, chyba że zarżnąłeś już samochód starych (; -
.;=FLOWER=;.
no z samochodem mam już do czynienia ładnych parę lat, nie mieszkam w mieście więc każdą wolną chwile spędzam w aucie z kumplami... w tym roku nabyliśmy 170-cio konną tigre;] myślę że raczej nie jestem prawiczkiem w tej dziedzinie;p -
Miśku
330d dobry wybór samochod szybki, oszczedny i nie zawodny, sam osobiscie pobrał bym 330 benzyne(ale czy kupisz 330d za 30tys?) -
-
M K
bmw i seat to dwie rozne bajki - rwd i fwd
troche nie rozumiem takich topicow - chyba samo powinienes wiedziec co Ci sie bardziej podoba i Cie kreci
btw za 30k to wolalbym seata bo bmw bedzie albo starsze albo na biedaku -
.;=FLOWER=;.
trafiał sie ostatnio 330d za 35 tyś w skórach, z końca 2000r, no i miał udokumentowany przebieg 130tyś. bmw podoba mi sie zdecydowanie bardziej niż seat ale chodzi mi o dwie rzeczy,
1. o bmw mówi sie że to auto typowe dla dresa. (ale tak mówi sie chyba tylko o bwm z roku mniej więcej 82 warte 1500zł;])
2. niektórzy mówią ze bmw są awaryjne choć ja jakoś mimo wszystko nie popieram ich zdania....
Zato seat nie grzeszy urodą ale ma bezawaryjny silnik.
Chyba bmw wygrywa kasting;D
PZDR;]
-
Miśku
nie powiedzial bym ze sa awaryjne, katuje swoja od pol roku i jakos nie stęka, jedynie hamulce wymienilem, bierz bmw nie pozalujesz i nie kieruj sie tym kto co uwarza czy bmw dla dresa czy dla krwata, liczy sie przyjemnosc z uzytkowania. Sam po switach sprzedaje swoje bmw zeby kupic bmw nowsze -
.;=FLOWER=;.
no to moze sie zgadamy ja dam ci mój numer gg, a ty jak będziesz mógł to wyślij mi kilka danych na jej temat, oki?? (numer gg:11769813)
-
.;=FLOWER=;.
-
Anonim
>Mateusz Kwiatkowski napisał
>Niedługo mam zamiar nabyć swoje pierwsze autko, tzn
>pierwsze na poważnie, którym będę jeździł z prawkiem;]
>możecie doradzić jakie auto będzie odpowiednie, chodzi mi
>o disela w rozsądnej cenie(około 30 tys zł) chodzi mi po
>głowie bmw 330d, ewentualnie w rachube wchodzi leon
>pierwszej generacji w wersji top sport. Oczywiście jestem
>otwarty na wasze rady i zdaje sie na wasze doświadczenie;]
>z góry dzięki. pozdrawiam;)
bierz BMW 330d: http://youtube.com/watch?v=58AKTQFs...
kolega ma E39 330d w automacie, spokojnie pali kapcia...:) -
RIKOPOLAND
ja bym zdecydownie polecam 330D + CHIP...
z takim momentem obrotowym zabawa jest wysmienita :-D
-
.;=FLOWER=;.
nie no TAO fura poprostu bossska, właścicielka nie gorsza.... ale moja beemka też będzie zajebiaszcza, jeszcze zaistniejeje z nią w waszych okolicach;p -
barte.k
-
Anonim
>.::TAO::. napisał
>
>bierz BMW 330d:
> http://youtube.com/watch?v=58AKTQFs...
>kolega ma E39 330d w automacie, spokojnie pali kapcia...:)
sorry, nie o ten link mi chodzilo....nie nowe M5 :P
propos 330d, to chcialem dac: http://www.youtube.com/watch?v=_hYh... -
.;=FLOWER=;.
fajna ale jakby ale mi to sie podoba 330d w sedanie albo cupe, tylko nadwozie cupe jest stanowczo zadrogie;( -
Grześ
-
.;=FLOWER=;.
sorry ale jako takie doświadczenie mam, jeżdze samochodem ładnych pare lat, w tym przypadku to że nie mieszkam w mieście jest plusem bo nie musiałem tak sie martwić o rodziców. od zeszłego roku jeżdżę 170 konną tigrą..... -
Anonim
330d za okolice 30 tys PLN, to będzie jakaś wielka kupa. Weź lepiej Seata. W innym wypadku zrazisz się do BMW.
-
.;=FLOWER=;.
nie, jest jeszcze jedna nowa koncepcja, która bardzo przypadłą mi do gustu. AUDI TT.;D -
Anonim
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne